#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Bu benim için birşey ifade etmiyor. Sakatlıklar ve belki yönetimin transferdeki bazı yanlış tercihleri buna sebep olmuş olabilir.

Şuanda sağbekte Uğur sağlıklıyken Sabri oynuyosa ben Uğur'u Sabri'yle kıyaslarım yönetimin yanlışlarıda benim için bişey ifade etmiyor

sezon basında degilde sezon ortalarına dogru kendine gelir diye düşünüyorum

Şuanda sağbekte Uğur sağlıklıyken Sabri oynuyosa ben Uğur'u Sabri'yle kıyaslarım yönetimin yanlışlarıda benim için bişey ifade etmiyor

Fizik olarak hazır değildir, yada eskisi gibi değildir o zaman. Ama hala iddianda ısralıysan sorununu Rijkaard la hallet, ne diyeyim?

Netanya maçında büyük ihtimalle 11 başlıycakmış inşallah iyi bi performans gösterir.. Allah'ım şu kandil günü bu duamızı kabul eyle.. Amin :)

Bizim işimiz burda ahkam kesip birbirimize kapat takımak değil!

Rijkaard oynamıyorsa vardır bir bildiği deyip izleyip desteklemekten başka birşey gelmek gelmez elimizden...

Bence de. Sürekli sabri nin eleştirildiği ve uğur un oynamasının gerekliliğinin savunulduğu ortamda onlara karşılık olarak yazdıklarımı alıntı yapmışsın. En azından ona dikkat etseydin böyle gereksiz bir tartışma içine girmezdik. Rijkaard sabriyi oynatıyorsa bir bildiği vardır, yoksa güçlenmesi için uğur oynatması gerektiğini o da biliyordur. Oynatmıyorsa yine bir bildiği vardır. Yoksa ben oynatsın, oynatmasın diye bir şey söylemedim. Umarım anlatabilmişimdir.

Uğur sana sonsuz teşekkürler. Uzun bir aradan sonra sağ kanattan adam gibi orta yapıldığını gördüm. Allah korusun seni.

Görevini kusursuz yaptı hücüma katıldı defans yaptı türkiyenin en iyi beki..!

Çok çalışman gerek aslanım çok.

Bildiğimiz eski Uğur olsa, bu maçta o koridoru otobana çevirir, ortaları ile terör estirirdi.

Bkz: Sion maçı

Sağ kanadı iyi savundu,Sabri mi Uğur mu? Bin kere Uğur.

Uğur'un banko oynaması için Rjikaard'ı arıcam.

Bu takıma Uğur monte edilmeli..

Geri
Üst Alt