#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

çizgi dışı programında ugurun iyileşmesi tam olarak diğer sezonu bulur diyolar..

bu sene iyileşse bile kondisyonu filan derken zaten sezon biter,diger sezon dönmesi normaldir.

Tipe baksana :mad::mad:

mertol_batista_karatay.jpg

Benim için bidaha söv renkdaş ama buraya yazma :D

Tipe bak yaa.:mad::mad:

Acaba aynı şey fenerin başına gelse, Avrupa maçları olsa perşembe günü ve pazartesi lig maçına hava koşullarından dolayı çıkmak istemeseler,Federasyon izin vermese maçın tatiline ve oynanan maçta Gökhan Gönül ün Diz kapağı 3 yerden kırılsa acaba neler olurdu??

Acaba aynı şey fenerin başına gelse, Avrupa maçları olsa perşembe günü ve pazartesi lig maçına hava koşullarından dolayı çıkmak istemeseler,Federasyon izin vermese maçın tatiline ve oynanan maçta Gökhan Gönül ün Diz kapağı 3 yerden kırılsa acaba neler olurdu??

Nolucak kıyamet kopardı.Basın isyan ederdi.

Herkez fedarasyonun üstüne giderdi,medya alehinde haberler yapardı

Herkez fedarasyonun üstüne giderdi,medya alehinde haberler yapardı

Benim için elenmişiz falan okadar önemli değil başarılar gelir geçer sonuçta.

Ama Uğur bir yıldır topa ayağını değdiremedi ne olacağı belli değil.Milli takıma girmesi banko görülüyordu karakteriyle oyun zekasıyla pırıl pırıl bir gençti. Ama Şerefsiz medya bununla ilgili ne yaptı?O Erman,HIıncal tayfası fedarasyonu eleştiren ne yazdılar?Ntv,Skytürk gibi spor yayını yapan kanallar bununla ilgili ne hazırladılar??Federasyon neden özür dilemedi??En çok bunlar koyuyor...

Benim için elenmişiz falan okadar önemli değil başarılar gelir geçer sonuçta.

Ama Uğur bir yıldır topa ayağını değdiremedi ne olacağı belli değil.Milli takıma girmesi banko görülüyordu karakteriyle oyun zekasıyla pırıl pırıl bir gençti. Ama Şerefsiz medya bununla ilgili ne yaptı?O Erman,HIıncal tayfası fedarasyonu eleştiren ne yazdılar?Ntv,Skytürk gibi spor yayını yapan kanallar bununla ilgili ne hazırladılar??Federasyon neden özür dilemedi??En çok bunlar koyuyor...

Olay budur.Mis gibi adamın geleceğini kararttılar.Kimse tepki göstermedi.Yazık.

turkiye de futbol durardi

Arkadaşlar pozisyonu tam hatırlamıyorum..Uğurun dizi çime çarparak mı kırıldı yoksa batistanın tekmesiyle mi..

Eğer batistanın tekmesiyle kırıldıysa Allah bin belanı versin batista..

Medya konusuna gelirsek Aziz yıldırım ligden çekilmeye kadar giderdi ve tüm medya arkasında olurdu..Anti-gs medyası olunca böyle oluyor işte..

Bu arada uğur un ne zaman iyileşeğini bilmiyorum ancak emin olun ki iyileşti zaman eskisinden daha iyi olucaktır..Dizini felan sakınacağını sanmıyorum(kendisi diz kapağı kırıldıktan sonra ayağı kalkıp taç atışını kullanmak istemiştir)

O yüzden den hiç şüpheniz olmasın eski uğur gelecektir ben inanıyorum..

Arkadaşlar pozisyonu tam hatırlamıyorum..Uğurun dizi çime çarparak mı kırıldı yoksa batistanın tekmesiyle mi..

Medya konusuna gelirsek Aziz yıldırım ligden çekilmeye kadar giderdi ve tüm medya arkasında olurdu..Anti-gs medyası olunca böyle oluyor işte..

Bu arada uğur un ne zaman iyileşeğini bilmiyorum ancak emin olun ki iyileşti zaman eskisinden daha iyi olucaktır..Dizini felan sakınacağını sanmıyorum(kendisi diz kapağı kırıldıktan sonra ayağı kalkıp taç atışını kullanmak istemiştir)

Batista kasıtlı birşey yapmadı.Buz sahada kayarak birbirlerine girdiler dizleri çarpıştı normal bir saha olsa kesinlikle öyle bir çarpışma olmazdı...

Bencede Uğur eskisi gibi olacaktır.

Cevap: #3 Uğur Uçar

arkdaşlar uğurum tamamen iyileştiği,doktorlar takımla birlikte çalışabilir raporunu verdikleri takdirle aramıza dönecek inşallah.

Geri
Üst Alt