#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

uğur konya da sakatlanmasaydı şimdi gökhan gönül den daha iyi olmuştu federasyonun yüzünden 1.5 yıl oynayamadı

Uğur'un dönüşüne çok sevindim aslan parçası ya,inşallah bir daha bırakmazsın o formayı gelecek senin Uğur...Arkandayız!

kesinlikle sağbekimiz uğur olmalı bi kaç maç üst üste oynarsa tamamen kendine gelecekdir.

Çok özlemişiz eski Uğur'u. Biraz daha zamana ihtiyacı var o zaman tam olarak izliyebiliriz Uğuru :) Bırakma bir daha o formayı tamam mı.

Artık sağbekte sabri yerine uğuru görmek istiyorum.denizli maçında gayet iyiydi devamlı oynarsa kısa sürede kendini bulur! şu anki oyunu bile sabriden daha olumlu...

topu Sabri'den daha mantıklı kullandığı kesin, gereksiz şut çekip atağı da öldürmüyo :)

Uğur'un en formsuz hali bile Sabri'yi keser buna inandım artık.

Denizli maçında izlediğim Uğur daha hazır değildi. Uğur'un formunu bulması için zamana ihtiyacı var.

Cevap: #3 Uğur Uçar

Yok yok maşallahı var.. Sadece önünde sakat bir engel var : Sabri :D

Kücük Kaptan , su sakatligi gecirmeseydi simdi hem bizim bankomuzdu hemde Milli takimda gökhani keserdi.

Uğur......E.Güngör.....Servet....H.Balta..

Önlerinde Barış veya Topal.

Şampiyon olduğumuz sene arka tarafımız böleydi ve çok az gol yiyorduk. Sakatlıklar bu dengeyi bozdu.

Şu an Emre'de Uğur'da sağlam ilerde tekrar oturtmamız gerek bu geri 4'lüyü.

Şampiyon olduğumuz sene arka tarafımız böleydi ve çok az gol yiyorduk. Sakatlıklar bu dengeyi bozdu.

Saydığın adamların yaş ortalamasının çok düşük olması( hesaplamadım ama 22-23 civarı sanırım) olması da yaklaşık bir 10 sene bu bölgede oyuncu sıkıntısı çekmeyeceğimiz anlamına gelebilir aslında. Ama şu sakatlıklar olmasa...

Dogru tespit, ben sahsen ideal kadromuzun ilerileyen haftalarda bu sekile gelecegini düsünüyorum.

Leo Franco

Ugur-Emre/Zan-Servet-Hakan/Caner

Barıs-Topal/Sarp

Elano

Keita-Baros-Arda

Tabi geriden gelicek bir Linderoth bütün dengeleri pozistif yönde bozabilir. Fakat Tobi'nin olmadıgı bir orta sahada cıkarılabilecek en mantıklı ikili Barıs-Topal ikilisidir bana göre. Bunun ana nedeni ise; Barıs-Topal ikilisi, Barıs-Sarp veya Topal-Sarp ikilisinden biribirini daha iyi tamamlamasından. Barıs ve Mustafa Sarp daha cok rakibi oynatmamaya odaklanan oyuncular. Aralarındaki iki fark; Barıs'ın daha fazla risk alıp ofansif oynaması, Sarp'ın ise ön-libero diye tabir ettigimiz libero mevkinin hemen önünde oynaması, bir diger anlamda orta sahanın en gerisinde olması. Mehmet Topal ise ne kadar Mustafa Sarp ile aynı mevkide oynayan ayrı tipte bir oyuncu olarak gözüksede, zaten ileriye fazla oynamayan Mustafa Sarp ile aynı görevi görmüs oluyo ve takımı ileri cıkıslarda ister istemez tıkandırıyo. Bu yüzden Sarp-Topal ikilisini ilerileyen zamanlarda aynı anda sahada görmeyecegimiz kanaatindeyim.

Gecen sene sezonun en iyi topunu oynadıgımız Hertha Berlin macını hatırlayalım:

Sabri-Meira-Servet-Hakan'dan olusan 4'lü bir tandem, hemen önlerinde sakatlıktan yeni cıkmıs ama arı gibi calısan Barıs-Topal ikilisi. Oyun kurgusu gayet basit, fakat bir o kadar da etkin. Topal'dan Barıs'a, Barıs'tan Kewell-Lincoln-Arda üclüsüne, tak tak tak ve sonuc. Suan oynadıgımız 4-3-3'ün aynı zaman da degisik bir variyasyonuydu.

Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım :)

Dogru tespit, ben sahsen ideal kadromuzun ilerileyen haftalarda bu sekile gelecegini düsünüyorum.

Leo Franco

Ugur-Emre/Zan-Servet-Hakan/Caner

Barıs-Topal/Sarp

Elano

Keita-Baros-Arda

Tabi geriden gelicek bir Linderoth bütün dengeleri pozistif yönde bozabilir. Fakat Tobi'nin olmadıgı bir orta sahada cıkarılabilecek en mantıklı ikili Barıs-Topal ikilisidir bana göre. Bunun ana nedeni ise; Barıs-Topal ikilisi, Barıs-Sarp veya Topal-Sarp ikilisinden biribirini daha iyi tamamlamasından. Barıs ve Mustafa Sarp daha cok rakibi oynatmamaya odaklanan oyuncular. Aralarındaki iki fark; Barıs'ın daha fazla risk alıp ofansif oynaması, Sarp'ın ise ön-libero diye tabir ettigimiz libero mevkinin hemen önünde oynaması, bir diger anlamda orta sahanın en gerisinde olması. Mehmet Topal ise ne kadar Mustafa Sarp ile aynı mevkide oynayan ayrı tipte bir oyuncu olarak gözüksede, zaten ileriye fazla oynamayan Mustafa Sarp ile aynı görevi görmüs oluyo ve takımı ileri cıkıslarda ister istemez tıkandırıyo. Bu yüzden Sarp-Topal ikilisini ilerileyen zamanlarda aynı anda sahada görmeyecegimiz kanaatindeyim.

Gecen sene sezonun en iyi topunu oynadıgımız Hertha Berlin macını hatırlayalım:

Sabri-Meira-Servet-Hakan'dan olusan 4'lü bir tandem, hemen önlerinde sakatlıktan yeni cıkmıs ama arı gibi calısan Barıs-Topal ikilisi. Oyun kurgusu gayet basit, fakat bir o kadar da etkin. Topal'dan Barıs'a, Barıs'tan Kewell-Lincoln-Arda üclüsüne, tak tak tak ve sonuc. Suan oynadıgımız 4-3-3'ün aynı zaman da degisik bir variyasyonuydu.

Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım :)

Caner sol beke geçerse Uğur'da sağa geçer.

Bugun tekrar gördüm ki Türkiyenin en iyi sag beki Ugur

Gökhan Gönülden 3 gömlek üstün bir oyuncu

Geri
Üst Alt