#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

ugur_ucar346.jpg

Uğur geliyor

07 Ocak 2009 Çarşamba * 08:58

Takımımızda yaklaşık 1 yıldır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Uğur Uçar’dan müjdeli haber geldi.

Takımımızda yaklaşık 1 yıldır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Uğur Uçar’dan müjdeli haber geldi. Halen Almanya’da doktor kontrolünde tedavisini ve çalışmalarını sürdüren Uğur, 29 Ocak’ta Florya’ya geliyor. Şubat ayının ortasını bulmadan oynayabilecek duruma geleceğini belirten Uğur, "Ocak sonunda Florya’da idmanlara başlayacağım. 10 gün Cevat Güler nezaretinde çalıştıktan sonra arkadaşlarımla birlikte olacağıma inanıyorum" dedi.

Almanya’da her gün tedavi sonrası 25 dakikalık koşular ve ağırlık çalışması yaptığını belirten Uğur, "Dizimin dışında bütün vücudumu güçlendirmek için ağırlık kaldırıyorum. Takımdan uzun süredir ayrı kaldım ve futbol için büyük özlem yaşıyorum" diye konuştu.

Genç yaşta geçirdiği ağır sakatlığın kendisini çok etkilediğini belirten Uğur şöyle dedi: "Ne yalan söyleyeyim, takımdan uzak kaldığım zaman dilimi içinde sabır taşı olsa çatlardı. Ama ben düzeleceğim inancıyla, çektiğim acılara rağmen çalıştım. Sevdiğiniz meslekten uzun süre ayrı kalmak insanı çok üzüyor ve sıkıntılı günler yaşamasına neden oluyor. Psikolojik olarak çok yıpranıyorsunuz. Ama bu zor günlerin sonuna geldim. Allah bir daha böyle bir sakatlık göstermesin. Galatasaray formasını yeniden sırtıma geçireceğim gün benim doğum günüm gibi olacak."

Kaynak: Hürriyet

Umarım bu sefer yalan değildir.Çok özledik seni Uğur.

ugur tamamen iyilessin bu sezon ligde forma giymesin sezon oncesi hazirlik maçlariyla oynamaya baslasin lige kadar biraz guçlenir ALLAH bu çocuga bir daha sakatlik sorunu yasatmasin

amin

ugur tamamen iyilessin bu sezon ligde forma giymesin sezon oncesi hazirlik maçlariyla oynamaya baslasin lige kadar biraz guçlenir ALLAH bu çocuga bir daha sakatlik sorunu yasatmasin

amin

Amin, bende böyle düşünüyorum. İnşallah başka sakatlığı olmaz

Uğur sakatlığı aslında şimdiye kadar bitmişti fakat duyduğum habere göreUğur Uçar ve Serkan Çalık yanlış tedavi görmüşler...

Hastane mi mezbaha mı belli değil zaten!

Uğur'dan sevindirici haber

Galatasaray'ın genç yıldızı Uğur Uçar'dan iyi haber. Geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında sakatlanan ve o günden beri formasından uzak kalan genç oyuncu Almanya'dan sevindirici haberler verdi.

Şubat'ta topla idmanlara başlayacağını söyleyen Uğur sözlerini şöyle sürdürdü: "Tedavim çok iyi gidiyor, düz koşulara başladım. Kendimi hafif hafif zorlamaya da başladım ve durumum iyi. Formama bir an önce kavuşabilmek için büyük çaba sarfediyorum. Kendime çok iyi bakıyorum, hiç bir kilo sorunum da yok. 15 Şubat'ta topla antrenmanlara başlayacağım" dedi.

13.01.2009

Kaynak : Sporx.com

Uğur bir gelsin.Tutamazlar bizi...

Uğur'dan sevindirici haber

Galatasaray'ın genç yıldızı Uğur Uçar'dan iyi haber. Geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında sakatlanan ve o günden beri formasından uzak kalan genç oyuncu Almanya'dan sevindirici haberler verdi.

Şubat'ta topla idmanlara başlayacağını söyleyen Uğur sözlerini şöyle sürdürdü: "Tedavim çok iyi gidiyor, düz koşulara başladım. Kendimi hafif hafif zorlamaya da başladım ve durumum iyi. Formama bir an önce kavuşabilmek için büyük çaba sarfediyorum. Kendime çok iyi bakıyorum, hiç bir kilo sorunum da yok. 15 Şubat'ta topla antrenmanlara başlayacağım" dedi.

13.01.2009

Kaynak : Sporx.com

Topla antrenman derken başkanım?:D

Uğur bir gelsin.Tutamazlar bizi...

Aynen yaa.Takır takır işleyen bir takımımız olacak.

Şerefsizler o Konya maçının erteleseler nolurdu sanki :(

Hem Uğur'dan olduk hem o yorgunlukla Leverkuzen'den 5 yedik.

Güzel haber en kısa zamanda sağlıklı görmek istiyorum Uğur'u!

Her işte bi hayır vardır derler sen gittin sabri bek oldu ugur:D hadi gözümüz yolda kaldı hayırlısıyla gel o hırsla muthiş bir bek daha kazanırız su sag bek kabusunuda kaldıralım dualarımız seninle

Uğur dönsün bütün sıkıntılarımız bitecektir.Tabi başka önemli sakat vermezsek.

Geri
Üst Alt