#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Uğur gözünü seveyim senin be, bugün Gökhan kazmasına sövmekten fenalık geldi..

Geridön be Uğur. İhtiyacımız var. Rijkaard'a şampiyon olduğumuz senenin kasetini göstermek lazım.

Ugur buraya yumruk havaya.

1,5 sene aradan sonra yeni yeni isiniyor. o iyice alissin yine gøreceksiniz hepiniz Gøkhan'mi ucar Ugur'mu:D:D

NOT: Güzel oldu dimi renktaslar:D

Terste oynamasına rağmen fena değildi. Bazı pozisyonlarda bir de araya girmek isterken olmadı; arkasına adam kaçırdı. Cesaretinden bir şey kaybetmemesi çok iyi.

Çakma Puyol olucak galiba defansın her yerinde oynuyacak.

Uğur: “Kazanmayı Gelenek Haline Getirdik”

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Uğur Uçar, Panatinaikos maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında takım olarak sezon başından beri çok iyi çalıştıklarını belirtirken, kazanmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi.

Takım içinde iyi bir arkadaşlığın bulunduğunu ve oyuncuların birbirleriyle kardeş gibi olduğunu belirten Uğur, ''Bu da yardımlaşmamızı ve öz güvenimizi saha içine yansıtmamızı sağlıyor. İnşallah bu sezon sonuna kadar sürer'' dedi.

Emre Güngör'ün sakatlanmasıyla sol bek olarak oyuna girdiğini vurgulayan Uğur, “Hocam bana nerede görev verirse oynarım. Sağ bek, sol bek fark etmez. Hatta sol bekte ters kademeye iyi giriyorum'' ifadesini kullandı.

İki tane ilk 11 çıkaracak bir takım olduklarını dile getiren Uğur, şunları söyledi:

''Mili takıma giden oyuncular oyunun kaderini değiştirecek kapasitedeler. Ancak, diğer arkadaşlarımız da her an oynayacak gibi kendilerini iyi hazırlıyorlar. Takımda kim giriyor, çıkıyor fark etmiyor. Hem UEFA Ligi'ni, hem de ligi götürebilecek kapasiteyiz.''

Resmi Site

yürü be küçük kaptan dünde müthiş oynadın herkes arkasına 1 2 adam kaçırdıığından bahsediyor ama kimse ilk topları müthis bi şekilde aldığını kaç tane ataklarını erittiğini kmse söylemiyorr

girer girmez bi ofsayt bozdu onda da Leo Franco zamanında çıktı bundan başkası hatası yoktu sol bekte de güzel oynadı galip durumda olduğumuz için fazla bindirmelerini görmedik ama bence gayet iyiydi ...

Uğur: “Kazanmayı Gelenek Haline Getirdik”

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Uğur Uçar, Panatinaikos maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında takım olarak sezon başından beri çok iyi çalıştıklarını belirtirken, kazanmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi.

Takım içinde iyi bir arkadaşlığın bulunduğunu ve oyuncuların birbirleriyle kardeş gibi olduğunu belirten Uğur, ''Bu da yardımlaşmamızı ve öz güvenimizi saha içine yansıtmamızı sağlıyor. İnşallah bu sezon sonuna kadar sürer'' dedi.

Emre Güngör'ün sakatlanmasıyla sol bek olarak oyuna girdiğini vurgulayan Uğur, “Hocam bana nerede görev verirse oynarım. Sağ bek, sol bek fark etmez. Hatta sol bekte ters kademeye iyi giriyorum'' ifadesini kullandı.

İki tane ilk 11 çıkaracak bir takım olduklarını dile getiren Uğur, şunları söyledi:

''Mili takıma giden oyuncular oyunun kaderini değiştirecek kapasitedeler. Ancak, diğer arkadaşlarımız da her an oynayacak gibi kendilerini iyi hazırlıyorlar. Takımda kim giriyor, çıkıyor fark etmiyor. Hem UEFA Ligi'ni, hem de ligi götürebilecek kapasiteyiz.''

Resmi Site

Geleneksel 34.cu kazanma haftasi maci olacak Insallah. :D

Bu arada Ugur hakikaten cok iyi oyuncu. Insallah takima kazandirilir. Ama, Sabri cok hirsli bir futbolcu. Sirsiyla iyi isler yapiyor. Ama Ugur kaliteli bir oyuncu. Keske E. Gungor de sakatlanmasa hep. Inaniyorum ki, Ugur yakinda ilk 11'in degismezi olacak.

Uğur vites yükseltmeye başladı ama biraz daha zaman sabrinin fizik kondüsyonuna ulaştımı tamamdır

Girdiği anda ofsaytı bozdu ama sonrasında çok iyi oynadı bence.. Hemde ters kanatta oynamasına rağmen.. Hele toplara cesurca girmesi ayrıca sevindiriyor beni..:)

Simdi o sakatlik olmayacak'ti nerelerde olurdun kücük kaptan, ama mücadele'yi birakmayacagin'dan eminim.

Çok iyi oldu, 1.5 senenin ardından takımımızda görmek ayrı bir sevinç kaynağı.

Sabri gerekirse sol da cok daha iyi oynar. Ugur'dan mutlak suretle sagbelk'te yararlanılması gerek.

maca bakamamistim simdi goleri gordum ligtv sitesinden

yedigi calimi ikinci lig oyuncusu yemez.

dikkatli olmali boyle toplarda. rezil bir hata yapmis.

Servet forvet oynarsa cocuk tek basina kalir tabi

ama yinede o calimi yememeliydi

Katılıyorum Servet çok fazla ileri gitmeye başladı sadece duran toplarda değil her pozisyonda servet ilerde zaten defansta sıkıntı yaşıyoruz birde servetin garip çıkışları olunca iyicene zorlanıyoruz

Uğur için söylenicek pek fazla bişey yok bence gayet iyi performans gösterdi ( yediği çalım hariç )

Sağlık olsun

Bence de bugün çok iyidi yediği çalım haricinde. Ama orada o oyuncunun karşısında asıl olması gereken oyuncular yoktu o ayrı mesele.

Geri
Üst Alt