#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

my.php
[/URL][/IMG]

buna ne dersiniz

Olurda bunun eti sert ya :D

bu kadroda gormek istedigim iki oyuncu var biri ugur uçar digeri linderoth

Bende uguru cok ozledim Gokhan Gonul'e kalicak sag kanat.Bence ugur daha kaliteli.

Valla ben gokahn gonulu begeniyorum ama ugurla kiyaslamam.Bir kere ugurun altyapisi daha iyi Galatasaray gibi avrupanin en iyi altyapilarindan birine sahip olan bir klupte yetisti.Digeri gokhana gore daha fazla topa hakim,ileri cikip cok iyi asistler yapiyor.Ama federasyon sagolsun sakatlandi cocuk cok kotu.Insallah cabucak doner

G.gönül defansın 'd' sini bilmiyor..Uğur uçarın kademe anlayışları çok daha iyi..

Uğur daha genç yakalar eski performansını bence ama belli olmaz tedavisi yanlış olmasa bu kadar sürmezdi zaten...

Gökhan G. kötü bir futbolcu deyil ama Ugurdan iyi değil.

Bu adam diz kapağı kırıldıktan sonra ayağa kalkıp tacı kullanmak istedi kalktıda..Gerçekten benim için bu takımın gerçek kaptanı u.uçardır..

ALLAH BELASINI VERSİN BU SAHADA FUTBOL OYNATANLARIN..

ugurucar.jpg

Gökhan, Uğur'un yaptığı asistlerin yarısını bile yapamaz.

Bu adam diz kapağı kırıldıktan sonra ayağa kalkıp tacı kullanmak istedi kalktıda..Gerçekten benim için bu takımın gerçek kaptanı u.uçardır..

ugurucar.jpg

Kayarak sakatlanmıştı yaa çok kötüydü.Biran önce iyileşsin ki cezasını versin şu adamlara...:(:(

ugurucar.jpg

Aynen.Bu adamı çok seviyorum.Bir gün bizim takıma kaptan olacak.

iddia ediyorum 2 ay içinde oynamaya hazir hale gelecek ama bu sezon oynamasin gelecek sezon tatil yapmadan hemen hazirliklara devam etmeli ve bas bas bagirmasi lazim çekilin uguuuuur uçaaaar geliyor ........

Geri
Üst Alt