#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Uguru hic bukadar kötü görmemistim hayal kirikligi yasatti bana bugün.

Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmiyordum.

Ugur iyi oynamadi bugun. Fakat Keita'da cok bozuktu baslarda, yorum yaparken bunuda hesaba katalim.

bugün beklediğimin çok altında performans gösterdi.. çok maç eksiği var ona bağlıyorum..

Bu gün çok dağınıktı.

her maç sonrası yok sakattı yok daha zamana ihtiyacı var sakat değilende kötüydü hata yapıyordu dağınıktı.O 4-0 lık fener maçındaki hataları hala aklıma geliyor. bana gelecek için güven vermiyor.Ya geliştirir kendisini yada kapı orada

Yendik ya sok sopayı boşver eleştirmiyorum galibiyeti çok özledik!

Uğur çok iyi futbolcu. Ve önümüzdeki 10 sene şanssız sakatlıklar yaşamazsa sağ bekimiz olucak.

Dün çok kötü oynadı ama o bizim ardadan sonraki kaptanımız ve onu Gökhan Gönüle bile tercih ederim benim gözümde o bir süperstar adayı.

Her futbolcu kötü performans sergiler. Uğur çok zor bir dönem atlattı ve şu an istikrarlı olarak forma giymedi. O yüzden kimi maçlarda iyi kimilerinde kötü oynuyor. Eminim 5 maç düzenli oynasın çok farklı olur. Sabri'n sonu bile selametken...

Sabriyi tercih ederim. Ama Ugurun iyi oynamamasi cok dogal. Adam üst üste 2-3 mac oynayamamistir bu sezon. 2 sene sakatliklarla ugrasmis biri 2-3 mac ilk 11 de oynamamissa, ondan iyi performans beklemek dogru olmaz. Buna ragmen elinden geleni yapiyor ve fena da oynamiyor.

Uğur dün gününde değildi niyeyse Asy'de çok iyi deplasmanlarda pek iyi oynayamayan bir adam görünümünde.

Geri
Üst Alt