#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

Bazen vermiyorlar Uğur'un haberlerini.Çünkü genelde hep aynı şeyi yapıyor.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum.Çünkü bazen Kewell'in ismi de geçmiyor.

Uğur anca seneye forma giyer :o

Keşke kendini hemen toparlayabilsede bu sene giyse.

Seneye hazır olarak seni görmek istiyoruz Uğur. Hadi koçum daha fazla bekletme bizi.

sivas ve onun ekuri takımların kazma futbolcuları ve patates tarlası stadları oldugu surece bir cok genc ve yetenekli futbolcu bu sekilde sakatlanır veya futbol hayatı bitme noktasına gelir bu ulkede ardalar ugurlar kolay yetismiyor ama bu sekilde kaprisler yuzunden futbol hayatı bitiriliyor

İnşallah geri döner,fakat sakatlığının ciddiyetini herkes biliyordur malum diz sakatlığı.

Ronaldo'yu hatırlayalım o da dizinden sakatlanmıştı ve yaklaşık 1 sene boyunca sahalardan uzaktaydı.

Döndüğünde ise eski performansından çok uzaktaydı.

Umarım eskisi gibi olursun Uğur.Seni bekliyoruz.

YA ARKADASLAR nerde bu ugur resmi sitede hiç bilgi verilmiyor

Bir yıl geçti ve hala sakat

Geçen sene 18 Şubat´ta Konya´da sakatlandı Uğur. Haftaya 18 Şubat´ta Bordeaux maçı var. Ve genç oyuncu hala sakat; dönmek için gün sayıyor.

18 Şubat 2008’de Konya’da buzlu zeminde oynanan maçta Batista ile çarpışarak sakatlanan ve diz kapağı 3 parçaya ayrılan Uğur Uçar, 2 kez bıçak altına yatmıştı. 18 Şubat 2009’da aradan tam 1 sene geçmiş olacak ve o gün Cim Bom, Bordeaux ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Oysa Uğur hâlâ sakat ve yaşadığı stres nedeniyle zona hastalığına yakalandı. Rehabilitasyon süreci devam eden genç futbolcu, mart ayının ortasında takıma katılmayı hedefliyor.

Yıllardır en çok istediği, 3 numaralı formayı giymekti Uğur Uçar’ın. Sezon başında bu numara kendisine verildi ve Sarı-Kırmızılı futbolcu, idolü olan Bülent Korkmaz’ın numarasını sırtında taşımak için sabırsızlanıyor. Futbolu çok özlediğini belirten Uğur, “Bir an önce takıma dönmek ve arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum. Çok zor günler geçirdim, futboldan ayrı kaldığım süre benim için çok sıkıcı ve üzücüydü” dedi.

Kaynak: Fanatik

Dile kolay 1 yıl. Çobuk iyileş aslan parçası...

Ne zamandir sag kanattan bılınclı bındırme goremedik.Don Ugur.

Uğur'un dramı!

5993_B_Ugurucar002.jpg

18 Şubat 2008’de Konya’da buzlu zeminde oynanan maçta Batista ile çarpışarak sakatlanan ve diz kapağı 3 parçaya ayrılan Uğur Uçar, 2 kez bıçak altına yatmıştı.

18 Şubat 2009’da aradan tam 1 sene geçmiş olacak ve o gün Cim Bom, Bordeaux ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Oysa Uğur hâlâ sakat ve yaşadığı stres nedeniyle zona hastalığına yakalandı. Rehabilitasyon süreci devam eden genç futbolcu, mart ayının ortasında takıma katılmayı hedefliyor.

3 numaraya kavuşacak! Yıllardır en çok istediği, 3 numaralı formayı giymekti Uğur Uçar’ın. Sezon başında bu numara kendisine verildi ve Sarı-Kırmızılı futbolcu, idolü olan Bülent Korkmaz’ın numarasını sırtında taşımak için sabırsızlanıyor.

Futbolu çok özlediğini belirten Uğur, “Bir an önce takıma dönmek ve arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum. Çok zor günler geçirdim, futboldan ayrı kaldığım süre benim için çok sıkıcı ve üzücüydü” dedi.

Kaynak : Fanatik

Geçicek hepsi ;)

Uğur gibi kanadı sıkı markajla kapatıp atağa çıkan bir oyuncu görmedim..Yapışıyor adeta adama..Kayseri Galatasaray maçında adım attırmamıştı Ardaya..

Hatta Ardanın bi lafı var herkesi geçebilirim 1-1de ama U.uçar beni zorlar.. :)

Bir an önce geri dönmesini bekliyorum.Umarım döner ve kısa zamanda form tutar.

Bir ara döndü dönüyor diyorlardı ne oldu gerçekten herkesten gizlenen birşey mi var Uğur'un durumunda anlamıyorum ki 2009'dayız Tıbbın neredeyse doruk noktalarına yaklaşmısız fakat ama yanlış tedavi ama oluşan kötü ihtimaller Uğur'un geri dönmesini engelliyor çok üzücü bir durum!

Geçicek hepsi ;)

Uğur gibi kanadı sıkı markajla kapatıp atağa çıkan bir oyuncu görmedim..Yapışıyor adeta adama..Kayseri Galatasaray maçında adım attırmamıştı Ardaya..

Hatta Ardanın bi lafı var herkesi geçebilirim 1-1de ama U.uçar beni zorlar..
:)

Bu laf herşeyi açıklıyor.Hem bu kadar iyi defans yapmasının yanı sıra çokda güzel atağa kalkıyor.Çok güzel asistleri var.Sivas maçında Nonda'ya bir asist yapmıştı,mükemmeldi ya.Uğur bi dönsün sağ kanadımız mükemmel olacak.Düşünsenize sağ bek Uğur,önünde değişmeli oynayan Kewell ve Arda.Ayrıca 3 numarayıda giyeceksin Uğur az kaldı.Hadi aslanım.

Geri
Üst Alt