Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: #3 Uğur Uçar
Sabriyi tercih ederim sag beke, ya sen?
Sabriyi tercih ederim sag beke, ya sen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana mi sordun renkdas
Kac mac oynadi ki adam damgasini vursun, 2 senedir sakat zaten degisik yorum yapicam diye bazen ne yazacaginizi sasiriyosunuz ha![]()
altyapidan yetistirdik diye duygusalligi birakalim. ugur, her ne kadar iyi niyetli bir futbolcumuz olsada, galatasarayin sag beki yilda en az bir kac maca damgasini vurmali. guc kazanmasi icin baska takima kiraya verilmeli veya tesekkur edilip gonderilmeli
Yedek, rotasyon, kadro oyuncusu gibim kavramlar ile tanismismiydik acep? :idea:
Yok sen simdi benim bahsetigim olay baska dersin bir ustumde 'Arry o sorunu da cosmuz vericegim cevabi postalamis.
Paris'den sevgiler. :heart:
sende haklisin ama ugur takimdan gonderilicek diye bir sey kaybetmeyecek belki dahada cok kazanicak. sabri dondukten sonra yilda oynayacagi mac sayisi en fazla 10 olucak. yedek olarak dusunulurse orasi baska. camianin kimseyi form tutucak diye 3 sene bekleme luksu yoktur. duygusal davrandik kewell yerine nondayi yolladik. halimiz ortada. kewell da profesyoneldir. buyuk takimlar yararlanamayacagi futbolculara tesekkur edip yollarlar. nondanin thomasin nasil parasi verilip yollandiysa kewellda yollanabilirdi. ha buna en cok bende uzulurdum ama kalbur ustu takimlarin bir yonetim sekli vardir ve saygi duymak gerek