#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Ikisi de olur takimin en guclu yeri bana soracak olursan sorarsan eger bu cevabi alirsin yoldash

Uğur topu iyi kullanan bir oyuncu. Pas kalitesi yüksek. Taktik bilgisi de çok yüksek. Hızı yeterli, fizik gücü iyi. Yeterli ofansif katkıyı sağlıyor, arkasında da açık alan bırakmıyor. Komple bir sağ bek.

Sabri ise çok enerjik ve sağ kanadı otobana çeviriyor. Hızı ve çabuk sürat kazanabilmesi bir bek için paha biçilmez özellik. Fizik olarak da çok güçlü. Omuz omuzalarda yıkılmıyor. Pas konusunda yetersiz görüyorum kendisini. Pozisyon alması da zayıf. Ama hızı ve her yerde olmasını sağlayan enerjisi bu açığını minimuma indiriyor.

Rijkaard'ın Galatasaray'ında Uğur, Kalli'nin Galatasaray'ında Sabri derim. Hayri Cund'un dediği gibi sağ bekte gerçekten de çok güçlüyüz.

bence sabriyi orta sahada dinamizm yaratcak bir sekilde oynatalim bence

atleticoya karsi

forvet keita

sag bek ugur

sag acik sabri yapalim

Mantikli bir fikir.

Ama Sabri bizi sag acikta kanser ederse tedavi masraflarini sen karsiliycaksin :o

bilmiyorum ben ugurdan cok ama cok umitsizdim bu maca kadar

belkide ucta duygular besliyorum:)

ama cok kotuydu o da yani

neyse biraz kendine geliyor

cok bariz bir sekilde ilk adimi hizlanmis hemen fark yemiyor rakipten

sabriyi aslinda topal sarptan birinin yerine bile dusunebiliriz

tanburaci soleyip duruyor ama o herzaman icin diyor sacmalik

ben bu yoklukta diyorum sadece

Orta alanda Ugur dusunulur Sabri degil. Tabii Topal veya Sarp'in yerine. Hatta bugun ku Ugur'u orta alanda Topal + Sarp'a tercih eder Emre-Elano veya Elano-Arda ile baslarim.

altyapidan yetistirdik diye duygusalligi birakalim. ugur, her ne kadar iyi niyetli bir futbolcumuz olsada, galatasarayin sag beki yilda en az bir kac maca damgasini vurmali. guc kazanmasi icin baska takima kiraya verilmeli veya tesekkur edilip gonderilmeli

Kac mac oynadi ki adam damgasini vursun, 2 senedir sakat zaten degisik yorum yapicam diye bazen ne yazacaginizi sasiriyosunuz ha :o

Kac mac oynadi ki adam damgasini vursun, 2 senedir sakat zaten degisik yorum yapicam diye bazen ne yazacaginizi sasiriyosunuz ha :o

sende haklisin ama ugur takimdan gonderilicek diye bir sey kaybetmeyecek belki dahada cok kazanicak. sabri dondukten sonra yilda oynayacagi mac sayisi en fazla 10 olucak. yedek olarak dusunulurse orasi baska. camianin kimseyi form tutucak diye 3 sene bekleme luksu yoktur. duygusal davrandik kewell yerine nondayi yolladik. halimiz ortada. kewell da profesyoneldir. buyuk takimlar yararlanamayacagi futbolculara tesekkur edip yollarlar. nondanin thomasin nasil parasi verilip yollandiysa kewellda yollanabilirdi. ha buna en cok bende uzulurdum ama kalbur ustu takimlarin bir yonetim sekli vardir ve saygi duymak gerek

altyapidan yetistirdik diye duygusalligi birakalim. ugur, her ne kadar iyi niyetli bir futbolcumuz olsada, galatasarayin sag beki yilda en az bir kac maca damgasini vurmali. guc kazanmasi icin baska takima kiraya verilmeli veya tesekkur edilip gonderilmeli

Yedek, rotasyon, kadro oyuncusu gibim kavramlar ile tanismismiydik acep? :idea:

Yok sen simdi benim bahsetigim olay baska dersin bir ustumde 'Arry o sorunu da cosmuz vericegim cevabi postalamis.

Paris'den sevgiler. :heart:

Yedek, rotasyon, kadro oyuncusu gibim kavramlar ile tanismismiydik acep? :idea:

Yok sen simdi benim bahsetigim olay baska dersin bir ustumde 'Arry o sorunu da cosmuz vericegim cevabi postalamis.

Paris'den sevgiler. :heart:

yedek rotasyon kadro oyuncusu. hepsi dogru. kiltlendim kaldim yazicak bir sey bulamadim bu mesajindan sonra

sende haklisin ama ugur takimdan gonderilicek diye bir sey kaybetmeyecek belki dahada cok kazanicak. sabri dondukten sonra yilda oynayacagi mac sayisi en fazla 10 olucak. yedek olarak dusunulurse orasi baska. camianin kimseyi form tutucak diye 3 sene bekleme luksu yoktur. duygusal davrandik kewell yerine nondayi yolladik. halimiz ortada. kewell da profesyoneldir. buyuk takimlar yararlanamayacagi futbolculara tesekkur edip yollarlar. nondanin thomasin nasil parasi verilip yollandiysa kewellda yollanabilirdi. ha buna en cok bende uzulurdum ama kalbur ustu takimlarin bir yonetim sekli vardir ve saygi duymak gerek

Frene basin bence biraz yavaslayin otomobili cok aceleci suruyorsunuz kaza yapicaz ona gore. Ugur sakatlikdan daha bu sezonun yaz kampinda dondu kimsenin form tutucak diye 3 senedir bekledigi falan yok ki dun son derece olumlu bir performans ile oynadi sakatligindan onceki halini animsatdi. Buyuk takim isine yaramicak oyuncuyu yollarda Ugur'a gelince isimize yaramicak denmesi icin fazlasi ile erken yabanci kontenjanini isgal etmiyor birsey yapmiyor simdilik yerinde dursun daha iyileri gelirse alt yapidan veya transferden o zaman bu dediklerin dusunulur...

Ek olarak sunu da belirtelim Ugur TSL icin yeterli bir oyuncudur yasi da halen genctir 22'dir hele ki ulkemizdeki defans oyuncularin geneline bakinca ole bunu yolla bundan adam olmaz dencek bir durum yok mesela Gokhan Zan 24'unde Gaziantepspor'da kiralik oynuyodu ertesi sezon Besiktas formasi ile Turkiye'nin en formda defans oyuncusu oluverdi.

yabanci kontenjanini isgal etmiyor birsey yapmiyor simdilik yerinde dursun daha iyileri gelirse alt yapidan veya transferden o zaman bu dediklerin dusunulur...[/QUOTE]

en sonunda

bir futbolcuyu, takimi icin mac yaparken sakatlandiktan sonra sirf artik eskisi gibi degil diyerek onu kulupten yollamak bize zaten yakismaz. her iki tarafinda menfaatleri eger bulusuyorsa dusunebilir. takimda yedeklige razi gelicek futbolcular gormek pek bizlik bir olay degil. selcugun denizin ve digerlerinin hallerini goruyoruz. ugurun 30 mac ustu oynabilecegi bir takima gitmesi veya kiralanmasi (tabi dedigin gibi eger alternetigi varsa) daha mantikli.

uğur sakatlanmadan öncede böyle idi adam sanki yemin atmiş yarı sahayı geçmiyecem diye keitanın verimliliğinide düşürüyor.ayrıca basel de oynayan bir sağ bek var serkan diye ümit milli takımdada oynuyor sabri uğur karışımı bi şey hem hızlı hem dengeli bence alınmalı

Geri
Üst Alt