#3 Uğur Uçar

Cevap: #3 Uğur Uçar

Alakasi yok, Ugur sakatlanmadan once sag bekten en az 10-15 orta keserdi iceri mac basina, cogu da guzel ortalardi Sabri gibi Yeni Acik'a yollamazdi.

uğur sakatlanmadan öncede böyle idi adam sanki yemin atmiş yarı sahayı geçmiyecem diye keitanın verimliliğinide düşürüyor.ayrıca basel de oynayan bir sağ bek var serkan diye ümit milli takımdada oynuyor sabri uğur karışımı bi şey hem hızlı hem dengeli bence alınmalı

Uğur sakatlandığı sezon o ana kadar takımın en çok asist yapan oyuncusuydu. Bunu geçelim.

Dün de bir çok defa hücuma çıktı. Sadece çok dengeli bir oyuncu. Her maç en az 2-3 tane adamın kafasına oturttuğu ortası var. Jo takımda olsa dün bir gol attırırdı tahminimce kendisine.

Ayrıca sürekli dikine pas atıp takımı ileri taşıyan bir futbolcu. Şu forumda en çok eleştirildiği dönemde Emre Güngör aleyhine yazılmış tek bir yazım yok, hep bu takımın defansına ilk yazılacak isimdir dedim iyileştiğinde, keza Elano'nunda. Şimdi de Uğur için diyorum. Bu takımın sağ beki Uğur'dur. Oturup önümüzdeki sezon ona düzülmüş methiyeleri okuyacam. Şimdi aynı Elano ve Emre Güngör'de olduğu gibi...

Dünkü maçta tam bir rezaletti

Sağ açıkta Keita'yla hiç anlaşamıyorlar aralarında baya tartışma çıktı birde benim anlamadığım sağ kanatta topla buluşuyor öyle bekliyor ya çabuk olsana hemen orta açsana kaç tane atağı yedi

Hee birde Keita bir kaç kere ceza sahasının önünde topla buluştu sağ kanat bomboş gözler Uğuru arıyor bindirme yapacak diye Uğur nerde yok bindirme yapmadı öyle 3 pozisyonda en son 4. de bindirme yapmak aklına geldi

Kısacası bu adamın futbolu Konya da bitmiş eski Uğurdan eser yok

Maç içinde güzel ortaları vardı ama sağ kanadımız dün çok pasifti.

Keita ile anlaşamasının sebebi Keita'nın bencil oyunu.

Uğur mesela nefis bir ara pası attı. Keita isyan etti. Halbuki Keita'nın o ara topuna koşup gitmesi lazımdı. İlla ki topu ayağına istedi. Yok böyle bir şey.

Dün Mustafa Sarp, Arda Turan ve Keita üçlüsü resmen beni kanser etti.

Üstelik sağ kanattan resmen bir tane bile atak yemedik. Uğur Uçar müthiş bir performans gösterdi defans konusunda.

Ancak Sabri döndüğünde ben kendisinin stoper oynamasından yanayım..

Bir hesap hatası oldu sanırım. Sabri'nin performansının yükselmesinin sebebi Keita diyordunuz ama Keita'nın iyi oyununun sebebi Sabriymiş:) Uğur iyiydi bu maçta ama antalyanın hiç çıkma düşüncesi olmadığını da hesaba katmak lazım. Arda'nın ligde trabzona attığı gole bakın Sabri'nin neden önemli olduğunu anlamak için. Yanlış anlamayın kendisi topa bile dokunmamıştır:)

Nesi süperdi Uğurun arkadaş M.Sarp 1 Uğur 2

deli oldum ikisine de yahu sağ kanat bomboş ceza sahası önünde Elano Keita 3-4 kere topla buluştu sağ kanattan bir tane bindirme boşa kaçma yok maç için de kaç kere aynı pozisyonu izledik

dün iki topu iyi kesti ortaya

hele mustafa sarpin bos kaleye atamadigi pozisyondaki kestigi orta nefisdi :D

Uğur ve Arda sakatlandı diye söylüyor ntv hey Allahım ya.

Geri
Üst Alt