Cevap: #3 Uğur Uçar
uğur çok ciddi bir sakatlık yaşıyor(geçirdi değil yaşıyor diyorum özellikle,bir tıp doktoru olarak nacizane!)...patella(dizkapağı kemiği) ameliyatlarda ortopedistlerin ''aman patella hasar görmesin'' şeklinde teyakkuz halinde olduğu önemli bir oluşumdur.bırakın 3 parçaya bölünmesini,arkasındaki kıkırdak dokuda oluşan bir dejenerasyon ya da kireçlenme dahi çok ciddi problemler oluşturur ve hatta diz protezi dahi gerektirebilir ki uğur normal bir vatandaş olsa patellası alınır bir daha sağlık için dahi spor yapamazdı...üzücü olan bu durum,uğur hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez...uğur genç-ümit milli takımlar dahil olmak üzere alt yaş gruplarında hep stoper olarak görev almıştır,kısa sayılabilecek boyuna ve ağır denilebilecek oyun yapısına rağmen...ancak GS A takımında sağbek olarak yer bulabildi ve ilginç olan,stoper kökenli gözbebeğimiz defansif olarak-kademe,özgüven,soğukkanlılık zaafları nedeniyle- zayıf,hücum yönüyle etkili bir sağbek profili çizdi,oynayabildiği çok kısa dönem içerisinde....sakatlık yaşamasaydı da rakipler çözer,aynı etkinliği sürdürmesi mümkün olmazdı diye düşünüyorum...zaten fizik-teknik olarak pek uygun olmadığı bek pozisyonu için benim kendisinden herhangi bir beklentim yok maalesef...sabrinin sakatlığı olmasa ''uğur gelecek sabri defolup gidecek'' diyen-diyecek çok kişi olacaktı...ama sabrinin sakatlığı uğur dan GS a bir fayda gelmeyeceğinin anlaşılması açısından fayda sağlamıştır...yarın sabri gitse mutlaka sağbeke direkt oynayacak adam lazım...