#30 Carlos Arroyo

Cevap: #30 Carlos Arroyo

Bu adamı getirdiğimiz gün çok kilit hamle yaptık şampiyonluk için :yenieek:

Şampiyonluğun gelmesindeki en büyük pay:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Oyun stiline hayranım.Bu adamın olduğu takım her zaman ligde şampiyonluğun en büyük favorisidir.

ben bu adamın 33 yaşında olduğunu az önce öğrendim,Amk ya röportaj vermiş,şok geçirdim kısa süreliğine.28 29 diye biliyordum :o

Porto Riko'nun Dominic Cumhuriyetine 99-84 yenildiği maçta Arroyo 22 sayı 6 asist yaptı. Arroyo'lu Porto Riko bu gece ev sahibi Venezuela ile karşı karşıya gelecek.

Carlos Arroyo'yu buradan CarlosArroyo - 2013FIBA Americas Championship for Men, Spain | FIBA.com

JJ Barea, Arroyo, Huertas ve Luis Scola gibi yıldızların forma giydiği America şampiyonasını da buradan takip edebilirsiniz CARACAS 2013

Arroyo hiç çıkmadan 20 sayı 3 asist 4 top calma yaparak Porto Riko'yu finale taşıdı. İşin sevindirici kısmı bu yaşında hiç cıkmadan oynayabilecek kadar fizik gücünün yerinde olması. Bu sene üst düzey basketbol cok rahat oynayacak gibi.

Porto Riko bu gece saat 03.00'de Meksika ile finalde karsılasacak.

Porto Riko,Meksika'ya finalde 89-91 kaybetti. Arroyo cok kritik bir yerde top kaybı yapsada son topa kadar mac geldi fakat girmeyen şut sonrası Meksika şampiyon oldu. Arroyo 23 sayıyla macın en skorer ismi oldu.

bu senede çok arayacak milleti

başladı bile

t8lt7.jpg

Avrupa´nın en özel,winner 3 oyun kurucusundan biri.Diamantidis,Spanoulis ve Arroyo.Çok şanslıyız.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SYH9LzAzR3E[/media]

Şarkıcılıgı da iyi :encouragement:

Adamın dibi Arroyo :)

Arroyo ile 41 maçta 35 galibiyet.

nazar değmesin sakatlanmada reis bu yılı süpürelim ligide şikecilere şirketlere bırakmayalım

Geri
Üst Alt