30.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2.Tur Playlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar eşim hamile, 1 yaşındaki kızım hasta oldu onunla uğraşıyoruz. Anlayın beni, bekletmek istemezdim. Tek tek özür dilerim hepinizden. Şarkıları daha önce dinlemiştim ama, 2. oylama için adamakıllı dinleyemedim açıkçası. Düzgün puanlama yapamamış olabilirim, hakkınızı helal edin.

Geçmiş olsun

Ne özürü kardeş gırgırına yapıyoruz zaten.

Arkadaşlar eşim hamile, 1 yaşındaki kızım hasta oldu onunla uğraşıyoruz. Anlayın beni, bekletmek istemezdim. Tek tek özür dilerim hepinizden. Şarkıları daha önce dinlemiştim ama, 2. oylama için adamakıllı dinleyemedim açıkçası. Düzgün puanlama yapamamış olabilirim, hakkınızı helal edin.

özürlük bi durum yok hocam keşke belirtseydin durumunu daha önceden anlayış gösterirdik.diğer sıkıntıların arasında burayla uğraşmana gerek kalmazdı.

geçmiş olsun reis.

maksat muhabbet zaten bosver yarısmayı.

için rahat olsun

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-3_1-37-53.webp
    upload_2014-8-3_1-37-53.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 206
Var mısınız üçgen biçiminde birbirimizi layk-layalım.

Sen-Aslan'ı

Ben-Seni

Aslan- Beni.

:D

cali.gif

Var mısınız üçgen biçiminde birbirimizi layk-layalım.

Sen-Aslan'ı

Ben-Seni

Aslan- Beni.

:D

Tövbeler tövbesi... :asd2:

Ama @Aslan Türkoğlu ile aramızda özel bir antlaşma mevcut. Dolayısıyla bu layklar.

2000. beğenimi sen atarsan aynı ayrıcalığı sana da tanıyabilirim abi. :D

Tövbeler tövbesi... :asd2:

Ama @Aslan Türkoğlu ile aramızda özel bir antlaşma mevcut. Dolayısıyla bu layklar.

2000. beğenimi sen atarsan aynı ayrıcalığı sana da tanıyabilirim abi. :D

:troll:Gece infialini de yarattığıma göre mission accomplished. Recep Yıldırım yokluğunda görev bizimdir bundan sonra.

Çok geçmiş olsun.

İlk defa bu kadar geç bir sonuç açıklanacak.

Original.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt