Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.914
- 23.472
- 3.723
seni görünce içim kararıyor![]()
Aynada kendimi görünce benim de kararıyor bu aralar, normaldir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni görünce içim kararıyor![]()
Aynada kendimi görünce benim de kararıyor bu aralar, normaldir.![]()
2.sene tabi sıkıntı ya. Baskı oluyor. Azalt geçirdiğin zamanı tavsiyem.
Ülke de ki sistem belli okursan para yok, iş yine az, okumadıysan özel bir yetenek, şans veya bağlantın (ağa, dayı ilişkisi) yoksa zaten hiç şansın yok maalesef.
Sende Haxball düzenlemeyi bırak, kura kura olalı böyle şaibe görmedi, takımları kuruttun: Almanya - San Marino nedir vicdansız![]()
.
Üniversite işi seneye kaldı abi ondan benim bu durum.
Aza tamah etmeme kararı aldım ama hafiften de tutuşmaya başladım açıkçası.
Ben de hiç girmeyeceğim mi dedim yahu?![]()
Sen de bendensin yani.Ben de seneye kaldim ve yusuflamalar basladi.Gecen 1 ayda moralim iyiydi.
Başladım zaten çalışmaya. Ama tempoyu yükseltmem gereken yerde online sürem bir hayli düşecek tabi.
Yine dershane falan ekstra yük bindirdim ona yanarım.
Moral destek için teşekkürler bu arada.![]()
Benim o dönem, sınava 2-3 ay kala baskıdan tansiyon 17 falandı.
Sınav'da daha iyisini yapabilecekken vasatımı yapmıştım, hocalar 1 sene daha istersen devam et dedi ben yok demiştim.
Ama stresi kaldırmak en önemli şey.
Ne ile kafan en çok rahatlıyorsa onu kısıtlama. Baskı altında hissedince panik ile istediğini elde etmen zor oluyor.
Benim de kafam karışık bu sıralar, o yüzden istediğim gibi olmuyor.
Bir taraftan niye olmuyor şu tez baskısı, aileme yük olma hissi, 25 olup hala 22 yaşında ki nokta da gibi hissetmem kendimi, diğer yandan son dönemde istemediğim gibi giden bir özel hayat. Yani uzun lafın kısası= BASKI= Daha çok panik.
BASKI'yı 0'lamak için yapman gereken= İYİ PLAN , Şimdiden kafanda kurgula NE İSTEDİĞİNİ, HEDEFİNİ BELİRLE VE İNAN, sonrasında EKSİKLERİNİ TESPİT ET, VE ORADAN BAŞLA, AMA REJENERASYON DA ŞART, KISIT GETİRME SEVDİĞİN ŞEYLERE.
@Aydın Aslan kavga edip durma uslu ol adam ol gelen len adını yazdır suraya.
@Gökhan Sancaktar
@Recep İçfındık
gökhan recep bu kan emıcılere ınanmayın adınızı ılk ben andım
Tünaydın Eurovision milletinin insanları.:tiphat:
Yanlış yere yazdım
tapa
Tünaydın Eurovision milletinin insanları.:tiphat:
Playlist ilk mesaja eklendi.Birazdan şarkı listesinide yazarım ilk mesaja.
@Selver Alkaptan şarkısını göndermediği için diskalifiye oldu.