30.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sevinme Alpay.:angry:HalkVision halkın yarışması olacak. Sen katılamayacaksın.

images

@Emrah Yıldırım geçen yarışmadan borçların ve o video istemiştin ya benden hani

hani hatırlarsın

heh işte ondan kalan borcun falan duruyo halaa.

bak yarışma üstünden yarışma geçti ayıptır

edit

@Emrah Yıldırım zahmet olacak ama bak kac gun oldu. emekli olunca resmen batık banka sahibine döndün :@

Ne yarışması ya, haftasonu demiştik.

Erken değil mi daha.

ya şu şarkıyla giricem ama süresinden dolayı kimse sonuna kadar dinlemez harcarlar diye korkuyorum :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ao-k-2QiLxQ[/media]

Ne yarışması ya, haftasonu demiştik.

Şimdi beyler, güzel kardeşimin kalbi kırılabilir. :) Her ne kadar ben Eurovision adı altında yarışma yapmayı düşünmesem de, HalkVision ile beraber Tolga kardeşimin karşısına çıkmış olurum.

Haa buna rağmen bize ne Tolga'dan derseniz, onu bilemem. Ama ben kardeşimi seviyorum. :)

Şimdi beyler, güzel kardeşimin kalbi kırılabilir. :) Her ne kadar ben Eurovision adı altında yarışma yapmayı düşünmesem de, HalkVision ile beraber Tolga kardeşimin karşısına çıkmış olurum.

Haa buna rağmen bize ne Tolga'dan derseniz, onu bilemem. Ama ben kardeşimi seviyorum. :)

Sen konuyu aç ilk katılan Tolga olur :)

Eurovision yap Tolga da yarışsın. :D

olm adamı bayıltıp böbreğini çalmıycaksın alt tarafı yarışma yapacaksınız ya

Kusura bakmayın beyler. Tolga kardeşimin karşısına çıkamam. En azından hafta sonuna kadar. Hafta sonundan sonra herkes kendi işine bakar. Ben HalkVision yapacam bundan sonra. :)

Kusura bakmayın beyler. Tolga kardeşimin karşısına çıkamam. En azından hafta sonuna kadar. Hafta sonundan sonra herkes kendi işine bakar. Ben HalkVision yapacam bundan sonra. :)

Halkın modu, lobisine ve halkın iradesini hiçe mi sayıyor yani. :( ?

Çok derin bir hayal kırıklığı içindeyiz Aslan, beklemezdik.

te Allahım ya

karşısına çıkamam ne abi anlamıyorum cidden. neyapcaksında nolcakda karsısına cıkmıs sayılcan

neyse siz bilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt