- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Görev senindir @Aslan Türkoğlu Emrah seni seçti.:m26::wave:
Sen sevinme Alpay.:angry:HalkVision halkın yarışması olacak. Sen katılamayacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görev senindir @Aslan Türkoğlu Emrah seni seçti.:m26::wave:
Sen sevinme Alpay.:angry:HalkVision halkın yarışması olacak. Sen katılamayacaksın.
@Emrah Yıldırım geçen yarışmadan borçların ve o video istemiştin ya benden hani
hani hatırlarsın
heh işte ondan kalan borcun falan duruyo halaa.
bak yarışma üstünden yarışma geçti ayıptır
Hallederiz bir ara
Taptap
Ne yarışması ya, haftasonu demiştik.
Şimdi beyler, güzel kardeşimin kalbi kırılabilir.Her ne kadar ben Eurovision adı altında yarışma yapmayı düşünmesem de, HalkVision ile beraber Tolga kardeşimin karşısına çıkmış olurum.
Haa buna rağmen bize ne Tolga'dan derseniz, onu bilemem. Ama ben kardeşimi seviyorum.![]()
Şimdi beyler, güzel kardeşimin kalbi kırılabilir.Her ne kadar ben Eurovision adı altında yarışma yapmayı düşünmesem de, HalkVision ile beraber Tolga kardeşimin karşısına çıkmış olurum.
Haa buna rağmen bize ne Tolga'dan derseniz, onu bilemem. Ama ben kardeşimi seviyorum.![]()
Kusura bakmayın beyler. Tolga kardeşimin karşısına çıkamam. En azından hafta sonuna kadar. Hafta sonundan sonra herkes kendi işine bakar. Ben HalkVision yapacam bundan sonra.![]()