30.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolga Aybakan

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tdVFApo0EXg[/media]

Bununla girsen veya ben girsem, ve 24 yarışmacı, 1 tur olsa sanırım 1.ydik ikimizden biri emeklilik öncesi. Ama böyle kısmetmiş. :)

Resmen süper final saçmalığı gibi olmuş :D ahahahah ilk turda 2. olan Alpay, 2. turda kaybetti. :D

Yerini bizim oluşum aldı. Gücümüzü gördün mü Alpay?

haketti ama

yarısmlarda yenılık ıyıdır xd

dıyen kendısıydı

azdaha benıde yanında göturyordu

@Emrah Yıldırım güle güle ulu şikeci. Seni özleyeceğiz :)

@Tolga Aybakan sana da yeni görevinde başarılar. :) Yalnız Eurovision zor iştir. 3-5 günden bir yarışma isteriz haberin olsun. Lig başlayana kadar hiç değilse 3-4 yarışma yapmalısın.

Sağolasın, daha önce 1 kez yapma şansım olmuştu, zorluğunu iyi biliyorum.

Bu yarışmada GSC Eurovision Hall Of Fame listesini ve

GSC Eurovision Yasaklı Listesini oluşturan bir kişi olarak, Eurovision yarışmasına verdiğim önem görülüyordur sanırım.

Uygun zamanlarda, GSC'yi Eurovision'suz bırakmayacağız kimsenin şüphesi olmasın. :)

Teşekkürler arkadaşlar, tebrikler @Osman Uzdu hegemonyamız sürecek :)

Sağolasın, daha önce 1 kez yapma şansım olmuştu, zorluğunu iyi biliyorum.

Bu yarışmada GSC Hall Of Fame listesini ve

GSC Yasaklı Listesini oluşturan bir kişi olarak, Eurovision yarışmasına verdiğim önem görülüyordur sanırım.

Uygun zamanlarda, GSC'yi Eurovision'suz bırakmayacağız kimsenin şüphesi olmasın. :)

Şüphemiz yok tabi güzel kardeşim. Zamanında sana Eurovision'un bekasını kurtaran adam demiştim ben. :) Güvenim ve desteğim tam. Amma ve lakin olur da sağ kolu olduğun kişi gibi şike mike işlerine karışırsan bozuşuruz :P

Ben sampiyon olamadan yarisma bitecek.Ondan korkuyorum

Teşekkürler arkadaşlar, tebrikler @Osman Uzdu hegemonyamız sürecek :)

robert-de-niro-taxi-driver-alkis-gif.gif

Yalnız tamamen Tolga' nın üstüne yıkmayın olayı. İşin açıkçası ben Tolga' yı organizatör olarak değil yarışmacı olarak görmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt