#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Fos santos denirken, ben " Kayserispor macinda ki mucadelesinden bahs etmistim ". Birde mucadeleye, guzel futbol koyunca, Giovani cok iyi bir oyuncu oluyor. Yanliz kotu oynadigi gun bilene mucadele ediyor. " Hatirlayin Cangele'yi savunmada karsilamasti, ve iki kere calim yemesine ragmen pes etmemisti ". Mucadelesi iyi, bos alanda " yardirmasida cok hos ". Bu sene kesinlikle bonservisi alinmali, ne problemi var, nede alem yapiyor, sadece futboluna bakiyor, mucadele ediyor. Rijkaard'a saygisi cok buyuk.

Benimde saygimi kazandi. Boyle devam ederse muhtesem bir futbolcu olacak. Hadi alinmadi diyelim " alinmasa cok buyuk hayal kirikligina ugrarim " yinede Dos Santos'u destekliyecegim.

Yildiz olursa kisada olsa Galatasaray'da oynadi diyecegim. Umarim bizde kalir ve " s.l'e katilirsak " orada kendini gosterir. Hos bu sene Meksika ile dunya kupasinda kendini gostermesi muhtemel. Calismaya devam " Gio " ilk golunu buyuk bir heyecan ile bekliyorum.

Harika bi oyuncu.. kötü oynasa bile savaşıo ..

valla bu savaşıyor lafı ne klay laftır..

rakibe basıp top kapamayan m.sarp bir zamanlar cok savaşıyor olmuş idi

şimdi aynı efsane gio dos santos için söylenip duruyor ama adamın hiçde yapamadığı iş savaşıyor lafıdır ,anlayamıyorum neden koskoca 90 dakika içinde

1-2 pozisyonu cımbızlayıp savaşıyor yorumu yapılıyor...

gio şu ana kadar kasımpaşa macı dışında hiçbir şeyi başarmışi değildir...

Yalnız bu adam benim izlediğim kadarıyla bitirici bir oyuncuydu bize geldi tam tersi oldu.Jo nunda uzaktan attığı goller vardı bize geldi oda atamıyor.Hatta elanonunda vardı bize geldi 1 tane attı sonrası yok :D

Bize gelene noluyor yahu?Şut çalışmasında sabriyle mi oynuyorlar..

Fifa tarafından Dünya Kupası'nda oynayacak en yetenekli genç oyuncular arasında gösterilen çikolata tenli sevimli futbolcumuz;

FIFA.com

valla bu savaşıyor lafı ne klay laftır..

rakibe basıp top kapamayan m.sarp bir zamanlar cok savaşıyor olmuş idi

şimdi aynı efsane gio dos santos için söylenip duruyor ama adamın hiçde yapamadığı iş savaşıyor lafıdır ,anlayamıyorum neden koskoca 90 dakika içinde

1-2 pozisyonu cımbızlayıp savaşıyor yorumu yapılıyor...

gio şu ana kadar kasımpaşa macı dışında hiçbir şeyi başarmışi değildir...

kanat oyuncular da sadece top geldigi zaman birsey yapabilirler... keitanin yaptiklarini tutarsan belki en fazla 5 dakika cikar. kanat oyuncular herzaman kopuk kopuk oynarlar ve nedeni de orta sahanin yetersizligidir.

bizim topcularin hicbiri 90 dakika icinde her pozisyonda oldugunu görmedim cünkü bu imkansizdir !

önde pres yapmak da futbol. arkaya gelip savunmaya yardim etmek de ayni sekilde. her macta arkada canerin yerini dolduruyor cünkü caner önlerde dolastigi icin.

bir ronaldo bile kopuk kopuk oynuyor bazen ama oynadimi da isi bitiriyor onun icin cok göze batiyor.

giovaniyi bizim oyuncular unutuyor hep keita hep keita oysaki en az keita kadar hizli bir giovani var öbür kanatta.

su 1 2 pozisyonda göze batiyor lafi da nerden ciktiysa futbol takim oyunudur orda herkez bir iki pozisyon da göze batmali ama göründügü gibi sadece 2 yada 3 oyuncu göze batiyor ;) bu demektir ki diger oyuncular giovani kadar göze batamiyacak kadar kötü......

kanat oyuncular da sadece top geldigi zaman birsey yapabilirler... keitanin yaptiklarini tutarsan belki en fazla 5 dakika cikar. kanat oyuncular herzaman kopuk kopuk oynarlar ve nedeni de orta sahanin yetersizligidir.

bizim topcularin hicbiri 90 dakika icinde her pozisyonda oldugunu görmedim cünkü bu imkansizdir !

önde pres yapmak da futbol. arkaya gelip savunmaya yardim etmek de ayni sekilde. her macta arkada canerin yerini dolduruyor cünkü caner önlerde dolastigi icin.

bir ronaldo bile kopuk kopuk oynuyor bazen ama oynadimi da isi bitiriyor onun icin cok göze batiyor.

giovaniyi bizim oyuncular unutuyor hep keita hep keita oysaki en az keita kadar hizli bir giovani var öbür kanatta.

su 1 2 pozisyonda göze batiyor lafi da nerden ciktiysa futbol takim oyunudur orda herkez bir iki pozisyon da göze batmali ama göründügü gibi sadece 2 yada 3 oyuncu göze batiyor ;) bu demektir ki diger oyuncular giovani kadar göze batamiyacak kadar kötü......

kanat oyuncular'in isi çok zordur çok iyi kondisyon olmasi gerek yoksa maçi zor tamamlar

çunku siz hucum yaparken ve topu kaptirdiginiz an 50m herzaman geri gelmek zorundasiniz , ortasahadaki oyuncularimiz o topu alip ayag pas yapip kanattaki oyuncular'in yerlerini almasini saglayacaktir

tamamen yanlış hele keita ile karşılaştırma yapılamaz

keita iyide oynasa kötüde oynasa oyuna epey katılıyor gio daha onun yarısının yarısı oyuna katılamadı...

8 milyon euro falan etmez herkes tutturmuş bir gio aşağı gio yukarı, 8 milyon euroyo öyle adamlar alırımki gioyu top diye oynarlar...

tamamen yanlış hele keita ile karşılaştırma yapılamaz

keita iyide oynasa kötüde oynasa oyuna epey katılıyor gio daha onun yarısının yarısı oyuna katılamadı...

8 milyon euro falan etmez herkes tutturmuş bir gio aşağı gio yukarı, 8 milyon euroyo öyle adamlar alırımki gioyu top diye oynarlar...

20 yasinda bul bakalim o paraya giovani dos santos dan iyisini...

fifa bile dünya sampiyonasinda en yetenekli genc oyuncu olarak gösteriyor

giovaniyi.

Keita ile deplasmanda 10 kisi oynadigimizin farkindamisniz ?

bu cocuk keita dan daha iyi olacak hatta.

20 yasindaki giovani bir tarafta diger tarafta 28 yasindaki keita.

keita bu yasinda nerde oynuyordu ??? arabistanda ;)

2005 de avrupaya gelen bir sporcu ile barcelona alt yapisinda yetismis ve milli takimin banko oyuncusu karsilastirmak dogru degil haklisiniz.

ayrica tuhafdir ki su son maclarda en göze batan ve en cok kosanlar arasinda gio.

giovaniyi.

2005 de avrupaya gelen bir sporcu ile barcelona alt yapisinda yetismis ve milli takimin banko oyuncusu karsilastirmak dogru degil haklisiniz.

ayrica tuhafdir ki su son maclarda en göze batan ve en cok kosanlar arasinda gio.

>Gio bnce de harika bir oyuncu hızlı yetenekli ama Arda'dan yetenekli diyemezsin Hıncal Uluç dediği gibi Arda'yı harcamayalım

Arda'yı her yönden 2 ye katlar bu çocuk.

Böyle yorumları sık görebiliyoruz şu günlerde.

Arda bu takımda gösterebileceği çoğu şeyi göstermiştir.

Giovani de ise bu durum çok farklı.

Daha yeni bir oyuncu ve bu taraftara göstermesi gerekenler var.

Umarım bonservisi uygun bir fiyata alınır ve takımda kalır.

Arda'yı gs ruhuyla sorgularsak onun değerini daha da düşürürüz..

Arda'yı her yönden 2 ye katlar bu çocuk.

ardayı ikiye katlarmış..

ne yapmış şimdiye kadar gio, hangi takımda tutunmuş???

ingiltere ikinci ligindemi???

kimse ham hayaller kurmasın gio bu haliyle ardanın bir ayağı etmez

heleki oyuna hiç katılmayışı,cıt kırıldım bir oyuncu oluşu sebebi ile

avrupada oynaması cok zor... muhtemelen meksikaya döner ,sizde hala

gio diye yanıp yakılırsınız...

giovaniyi.

8 milyon euroya giovanniyi top diye oynayacak tonla adam bulurum ,boş işler peşinde koşmayın...(fifa dünyanın en yetenekli adamlarından gösteriyormuş

o zaman fabio pintoyu ne diye gösteriyordu fifa bir zahmet araştırın)

ardayı ikiye katlarmış..

ne yapmış şimdiye kadar gio, hangi takımda tutunmuş???

ingiltere ikinci ligindemi???

kimse ham hayaller kurmasın gio bu haliyle ardanın bir ayağı etmez

heleki oyuna hiç katılmayışı,cıt kırıldım bir oyuncu oluşu sebebi ile

avrupada oynaması cok zor... muhtemelen meksikaya döner ,sizde hala

gio diye yanıp yakılırsınız...

İlk önce sakin ol,düşün bir neden böyle demişim diye.

Gio Barça alt yapısında yetişmiştir,dünya kupasında patlama yapabilcek en iyi genç oyuncu arasında gösteriliyor.

Gio Arda'dan daha hızlıdır.

Gio en az Arda kadar tekniktir.

Gio'nun şutları daha etkilidir.

Gio topla beraber daha hızlıdır.

Gio orta sahadan kaleye 2 sn de gider,şutunu atar(Ts maçı)

Gio 90 daikayı daha rahat kaldırır.

Gio daha fazla bsar rakibe.

@Ahmet kaydan kardeşim;bu fikrim önceden de vardı.Ardanın formuyla alakası yok.Ki ben sizin kadar duygusal değilim.Arda'nın çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.Gerek bizler gerekse medya tarafından.Zaten bunların ceremesini çekiyor çocuk.

Geri
Üst Alt