- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
Arda başlığında tartışın bunu o zaman.
Arda başlığında tartışın bunu o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda hiçbirşey yapamamıştı Atletico deplasmanında.
Arda başlığında tartışın bunu o zaman.![]()
Takımın en çok topla oynayan ve isabetli pas atan adamıydı. Buna rağmen sadece 1 top kaybı, 2 pas hatası yaptı(akıllara hemen xavi geliyor) Mevkiisnde oynamıyordu ama kafa topları aldı. Oyunu genişletti. Elano'ya ceza alannında topukla verdiği pas, keita ve mustafa sarpa kestiği toplar net gol pozisyonlarıydı. 3 kez çizgiye indi ikisinde otasını da yaptı. Keita'nın golünden önce rakibi bozan da yine Arda'ydı. İlerde tek başına bir futbolcu ne yapabilirse onun maksimumunu verdi.
Dediklerine kısmen katılıyorum ama o maçta Keita diye bir adam vardı Atletico savunmasına tecavüz etmişti.
20 sayfa Arda vs Gio olmasın lütfen Gio hakkında görüşler söylensin yeter
Bal yapmayan arı.
Şu istatistik sevdasından ne zaman vazgeçersen o zaman anlarsın bizi.
Oyunada katkısı yok.Oyundan kopuk bir adam.Arada çalıma atması takıma bişey kazandırmaz.
Ulan arkadaş kafayı yiyeceğim yaBiz yanlış maç mı seyrediyoruz ? Elano konusunda da böyleydin Giovani konusunda da böylesin. Elano geride diyoruz, gidip ofansif orta saha bölgesinde oynuyor yazıyorsun. Giovani çalım atıyor sadece diyorsun, oyuna katkısı yok diyorsun.
Ya maçları seyretmiyorsun (ki kuvvetli ihtimal budur), ya da böyle atıp tutmaktan zevk alıyorsun.
Evimde lig tv var.Premier lig maçlarını izliyorum genelde Barcelona maçlarını'da sürekli izlerim.
Giovani konusundayız, Lig TV sahibiyim diyorsun, sonra durduk yere Premier Lig maçlarını seyrederim genelde diyorsun, sonra da Barcelona'yı sürekli izlerim diyorsun. Konuyla ne alakası var? Ben sana hangi ligleri takip ediyorsun demedim ki. Sadece maçları seyretmiyorsun (yada seyrettiğin halde başka türlü seyrediyorsun, düzgün kafayla seyretmiyorsun) dedim ben sana.