#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

kewel gidecek canerde gidecekse kalmalı bu adam boş değil sonra ribery gibi arkasından izleriz bi daha bu fiyata alamayız ayrıca hiçte kötü bi sezon geçirmedi ilk defa gelmesine rağmen gol atamasada kumaşını gösterdi..

gelecek sezon kesinlikle kalmalı ardadan daha iyi türkiyeye alışmışken yollamak saçma olur

teknik açıdan daha iyi yoksa arda daha faydalı ama geleceği çok parlak

Gio kalsın, sezon başını takımla geçirsin. Çok ağlarız sonra.

Gio'yu alacagimiza prof bir sol bek alip kanatta Caner'i oynatamaz miyiz???

???

??

?

Gio'yu alacagimiza prof bir sol bek alip kanatta Caner'i oynatamaz miyiz???

???

??

?

Hayri başkan bence ikisi de kalsın. Arda'nın bence en fazla 1 sezonu daha var. Ya gider ya biter...Caner,Gio,Keita ve gelirse Serdar Özkan iyi bir rotasyona girerler diye düşünüyorum.

Bence Gio en fazla 4 milyon eder. Fazlasi gereksiz kacar. Topla driblingi var sadece (bos kalinca o da), kanat oyuncusu olarak pek bir ozelligi yok. Keita gibi cesurca yardirmiyor. Ortalari ve bitirici paslari da orta seviyede. Kanatta oynamasi icin o para verilirse icim yanar, evlat acisi gibi. Ha yetenekli adam o ayri. Ayaga top oynamada cok iyi. Oyun zekasi da var. Ama eksikleri de cok. 7-8 milyon verip onu pisirecegimize alt yapidan Berkin'i, Serdar'i pisiririz. 4'e alinacaksa tamam denebilir ama. Kanatta bir Caner'i tercih ederim acikcasi. En azindan daha guclu ve cesur bir oyuncu.

Serdar Özkan gelirde bu çocuk giderse yönetimin futboldan anlamadığı konusunda çok derin şüpheler uyandırır...

Serdar Özkan gelirde bu çocuk giderse yönetimin futboldan anlamadığı konusunda çok derin şüpheler uyandırır...

Ya da para olmadigi konusunda...

Ayrica Serhat abartmis biraz ama Gio bence Serdar kadar bir oyuncu, artisi yok.

Ya da para olmadigi konusunda...

Ayrica Serhat abartmis biraz ama Gio bence Serdar kadar bir oyuncu, artisi yok.

Mental açıdan yanına bile gelemez.

Aldığı alt yapı eğitimine bakmak yeterli.

Kewell'la beraber futbolu en iyi bilen iki kişiden biri takımda ki.

Dünyanın hiç bir yerinde Dos Santos'mu Serdar Özkan'mı sorusuna Serdar Özkan diyecek birisini tanımıyorum. Beşiktaş'lılar dahil.

Maraton haberinde çıktığı gibi Gio, BJK'ye gider, Serdar Özkan ise bize gelirse kafayı yerim.

Besiktaslilarin veya dunyanin geri kalaninin ne dedigi umrumda degil. Gio daha profesyoneldir sadece. Kanat oyuncusu olarak ozelliklerini karsilastirdiginda su daha iyi diyemezsin. Gio daha kullanisli bir adam, ortada falan da oynayabiliyor o artisi var. Onun disinda fazla bir ustunluk goremiyorum.

Besiktaslilarin veya dunyanin geri kalaninin ne dedigi umrumda degil. Gio daha profesyoneldir sadece. Kanat oyuncusu olarak ozelliklerini karsilastirdiginda su daha iyi diyemezsin. Gio daha kullanisli bir adam, ortada falan da oynayabiliyor o artisi var. Onun disinda fazla bir ustunluk goremiyorum.

Daha iyi dribling yapıyor. Pasları çok daha iyi. Oyun zekâsı çok daha fazla. Takım oyununa daha el verişli. Üstelik çok önemi olmasada solak.

Daha iyi dribling yapıyor. Pasları çok daha iyi. Oyun zekâsı çok daha fazla. Takım oyununa daha el verişli. Üstelik çok önemi olmasada solak.

Dribling konusunda biri ustunse o da Serdar'dir. Takim oyununda Gio daha iyi olabilir, o da serbest oynadigi zaman. Kanat oynadigi zaman gercekten ortalama bir oyuncu oluyor.

Sol kanatta oynarsa evet ancak sağ kanatta oynadığında Gio, çok etkili.

Gio kesinlikle kalmalı,seneye Rijkaard ile birlikte sağlam bir kamp döneminin ardından mükemmel maçlar çıkarabilir.Rijkaard kalsın derse inatla alınmazsa bonservisi,Rijkaard'ın burada işi yok.

Maraton haberinde çıktığı gibi Gio, BJK'ye gider, Serdar Özkan ise bize gelirse kafayı yerim.

Biri 7-8 milyon euro (Maraton'un haberine göre 6 milyon euro), diğeri ise bonservissiz...

Arda ve Keita'nın kalması durumunda yedek bekleyecek bir oyuncu üstelik.

Sanki Gio bizim oyuncumuz, takımdan gönderiyoruz da Sedar daha iyi diye onu alıyoruz gibi konuşmuşsun.

Hadi sayalım o zaman;

Oyun zekası, tek pas ile oyunu açma, arkadaşlarına pozisyon yaratma becerisi, hızlanma ve hızlanırken bu işi kusursuz yapması (dripling), ayak tekniği, takımına defansif anlamda yardım etmesi, ofansın her bölgesinde oynuyor oluşu ve belkide en önemlisi Barca altyapısı ;

https://www.youtube.com/watch?v=F_I5JYqKJio

https://www.youtube.com/watch?v=6PfB3NaACk0

Bu demek değildir ki Serdar vasat bir topçu. Serdar TSL şartlarında iyi bir topçudur ama sadece bu şartlarda. Hani deniyor ya Giovani'de ışık görülse Barca'dan ayrılmazdı, şimdi aynı yorumu bizim Serdar için yapmamız pekte yanlış olmaz.

Anlattigin adam Cristiano.

Serbest oynadiginda daha etkili dedigimi hatirliyorum. Serdar Ozkan'in sag ve Gio'nun sol kanat performanslarini esit gordugumu soyledigimi hatirliyorum. Ben bunlari hatirliyorum. Sen okumadan video koyuyorsun.

Geri
Üst Alt