#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio'yu da kötüleyen bir o kadar adam var ilk geldiği günden beri..Hatta gelmeden..Ben de onlardan biriyim:) Sonuçta zaman gösterecek kimin haklı olduğunu..Daha fazla yazmak gereksiz, anlaşamayacağız..:)

dogrudur ama zaten istenen para cok alamayiz

ben alalim falan demiyorum oyle 8m verip benim derdim adamin kalitesine laf edenlere

her oynadigi macta ben bu sahadaki en kral oyuncuyum diyor adam bagira bagira

6 ay surekli mac yapsa neler olur neler

dunyada arkadaki ayagiyla top suren cok futbolcu yok

bkz. sabri hizli giderken once bi topa vurur sonra pesinden gider

buna top surme der bizim turk futbol seyirciside

sirf sabri icin demiyorum genel bir rezalet

bu adam top surerken en ondeki ayagini kullanmiyor boylece top vucudundan acilmiyor

bunu yapan bi messi dayi var bi ronaldinho dayi var su an aklima gelen

1 senede ogrenilecek bisey degil

o yardirma dedigimiz seyin ozu budur

bunu algilamak icin spor yapmis olmak yada mekan orientasyonu, adimlama tarzi kitaplar okumus olmak lazimdir

badminton ve squash oynayan arkadaslarinda cok iyi bildigi seylerdir

bu acidan izlerseniz sevinirim

Arda ve Keita tüm sezon boyunca her maçta forma giyecekmiş gibi, yerine Serdar Özkan geçtiğinde her maç onlar kadar etkili olacakmış gibi, Giovani'yi almadığımızda da kadro kalitesinden bahseder durursunuz. Giovani'yi almak yalnızca kadro derinliği değil geleceğe yatırımdır. Bunu anlamayacak mısınız? Tottenham bahseder durursunuz, bugün Meksika'nın en önemli hücum oyuncusu kimdi onu söyleyin? Tottenham'da süre bulamıyor arkadaş, egosu yüksek adamlar var işte orada.

Bu çocuğa biraz güven verin, büyükbabasına bile çalım atar.

Arda'yla çekilen fotodaki sensen Burak kardeş sen de pek spor yapmışa benzemiyorsun..:lol:

arda ve keita tüm sezon boyunca her maçta forma giyecekmiş gibi, yerine serdar özkan geçtiğinde her maç onlar kadar etkili olacakmış gibi, giovani'yi almadığımızda da kadro kalitesinden bahseder durursunuz. Giovani'yi almak yalnızca kadro derinliği değil geleceğe yatırımdır. Bunu anlamayacak mısınız? Tottenham bahseder durursunuz, bugün meksika'nın en önemli hücum oyuncusu kimdi onu söyleyin? Tottenham'da süre bulamıyor arkadaş, egosu yüksek adamlar var işte orada.

+1905

Maçta meksika'nın en etkili futbolcusuydu.İzlerken keşke geri dönse dedim...

Arda ve Keita tüm sezon boyunca her maçta forma giyecekmiş gibi, yerine Serdar Özkan geçtiğinde her maç onlar kadar etkili olacakmış gibi, Giovani'yi almadığımızda da kadro kalitesinden bahseder durursunuz. Giovani'yi almak yalnızca kadro derinliği değil geleceğe yatırımdır. Bunu anlamayacak mısınız? Tottenham bahseder durursunuz, bugün Meksika'nın en önemli hücum oyuncusu kimdi onu söyleyin? Tottenham'da süre bulamıyor arkadaş, egosu yüksek adamlar var işte orada.

Duyan da Meksika'yı Brezilya sanacak..:)

Meksika'nın kötü olduğunu ima etmeye mi çalışıyorsun? Bence bunu asla söylemek istemezsin çünkü onlar senin ülkenin gidemediği yerdeler ve tüm dünyanın izlediği bir platformda oynuyorlar. Bugün o stadda Giovani'yi 84 bin insan ve televizyonları başında milyonlarca futbol sever izledi. O kadar da kötü değil yani...

Dos Santos balondur felan deniliyorsa Carlos Vela, Guardado ve Castillo futbolcu değildir diyorum ben de.

Aga Meksika'nın dünya kupasına gittiği yere baaaak,bize baaaak.Suudi Arabistan düzenli olarak giderdi bi zamanlar,hey gidi.

Meksika'nın kötü olduğunu ima etmeye mi çalışıyorsun? Bence bunu asla söylemek istemezsin çünkü onlar senin ülkenin gidemediği yerdeler ve tüm dünyanın izlediği bir platformda oynuyorlar. Bugün o stadda 84 bin insan ve televizyonları başında milyonlarca futbol sever izledi. O kadar da kötü değil yani...

Ne alakası var, Avrupadan mı katıldı gitmek için meksika?Gayet kolay takımlarla guruptan çıktı.

Avrupa'nın en büyük 20 takımından biri olacağım, stadımı yaptım, şirketleri birleştirdim, vizyon sahibiyim diyorsan, büyüklerle yarışacaksan kendini bu kadar küçümsemeyerek başlayabilirsin işe..

yavas git daha 5 senen var:)

once bi kupa almaya baslayalim hankisi:) olursa ok im

Meksika'nın kötü olduğunu ima etmeye mi çalışıyorsun? Bence bunu asla söylemek istemezsin çünkü onlar senin ülkenin gidemediği yerdeler ve tüm dünyanın izlediği bir platformda oynuyorlar. Bugün o stadda Giovani'yi 84 bin insan ve televizyonları başında milyonlarca futbol sever izledi. O kadar da kötü değil yani...

Evet gidemediğimiz yerdeler çünkü gruplarında El Salvador, Honduras, KostaRika, Trinidad Tobago gibi takımlar vardı..

Sen ve kankan Serhat Baris'a da o kadar laf ettiniz adam en rezil oynadigi sezonda bile cogu macta forma giydi ve 5 gol 4 asist ile oynadi. Artik kendinizi sorgulama zamani, "neden hep dediklerimizin tersi cikiyo" deme zamani. Kabul et rahatla, Dos Santos abartisiz top class bir oyuncu.

Yahu grubunda kim var kim yok banane. Adamlar sonuçta orada ve kanıtlayacakları bişeyler var. İngiltere onları hazırlık maçında yenmiş olabilir ama futbol olarak Meksika çok daha öndeydi. Bunu herhangi bir Avrupa ülkesine de yapabilirler.

Gio'nun oynadığı oyunu beğenmemek için bayağı kasmak lazım hele ki bugün.

Takımda ayakta kalan tek isimdi.

Geri
Üst Alt