#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Seninleyiz Gio ! Gel buraya tekrar taraftarın sevgilisi olursun.Harry ve Sen...

Insallah alırız bu adamı. Yönetim Gio'yu almazsa çok büyük hata yapmıs olur.

Bence Giovani orta sahanın ortasında bize daha faydalı olur. Meksika milli takımında da o bölgede oynuyor. Defansif yönü bizim takımdaki birçok futbolcudan daha iyi. Bir de ön liberoya hemserisi Marquez'i aldıkmı tamamdır.

---------Marquez-------

--Elano------------Gio--

Insallah alırız bu adamı. Yönetim Gio'yu almazsa çok büyük hata yapmıs olur.

Bence Giovani orta sahanın ortasında bize daha faydalı olur. Meksika milli takımında da o bölgede oynuyor. Defansif yönü bizim takımdaki birçok futbolcudan daha iyi. Bir de ön liberoya hemserisi Marquez'i aldıkmı tamamdır.

---------Marquez-------

--Elano------------Gio--

Bir nevi serbest orta saha. Dogru dusunce, yanlis kadro ;)

Genoa preparing offer for Tottenham winger Giovani dos Santos

"Genoa are chasing Tottenham winger Giovani dos Santos.

Genoa president Enrico Preziosi has sent directors to the World Cup with the brief to unearth several young midfield prospects.

Mexico international Giovani has been recommended to Preziosi, who is now weighing up making an offer to Spurs for the winger.

Espanyol and Porto are also keen on the former Barcelona midfielder."

Özetle denmektedir ki;

"Genoa'nın dünya kupasındaki genç yetenekleri keşfetmek üzere gönderilmiş görevlileri başkana Dos Santos'u önerdi. Buna istinaden başkan Tottenham'a bir teklifte bulunmayı düşünüyor.

Espanyol ve Porto da eski Barcalı ortasaha oyuncusu için istekli."

kaynak:tribalfootball

Güney Afrika 2010: İkinci Maçların Ardından

Güney Afrika’da devam eden Dünya Kupası’nda Galatasaray’da forma giyen oyuncular ikinci maçlarını tamamladı.

A Grubu'nda Giovani dos Santos'un forma giydiği Meksika, Fransa'yı 2-0 mağlup ederek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti. Giovani dos Santos karşılaşmada 90 dakika forma giyerken, ilk maçta olduğu gibi takımının en iyi oyuncularından biri olarak göze çarptı.

Temsilcilerimiz Lucas Neill ve Harry Kewell'ı kadrosunda barındıran Avustralya, D Grubu'ndaki ikinci maçında Gana ile oynadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Lucas Neill'ın 90 dakika başarıyla forma giydiği karşılaşmada, Harry Kewell 23. dakikada penaltıya sebebiyet vererek kırmızı kart gördü.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/7168.php

Çok yetenekli.Rakibi çok zorluyor fakat ah şu son hareketleri de yapsa süper olacak.

Artık çok geç tebrikler yönetim çok geç kaldınız çokk!

Gioyu alırız beyler yonetimin görüş ve tavırları sanki o yönde gibi

şu adamı nasıl tutmazlar aklım almıyo ya görende 20 mılyon euro sanıcak . 7 mılyon euro veremeyecek kadar acizmiyiz yoksa kendi isteğimizle mi almıyoruz (!)

Yönetim almayarak en iyisini yapıyor..Duyan da Genoa'yı büyük kulüp sanacak..

En büyük transfer olur alırsak gioyu..Ama ben umutluyum alabiliriz

Adam cok iyi ama sonuca etki edemıyor o kötü rijkaard ın elıne gecerrse yılzıdz oyuncu yapar sıraya girer dünya

Gio Aslantepe'de oynamadan bir yere gidemez. Yonetim bu adami kacirirsa bir cogumuzun guvenini kaybetmis olacak.

Alsak artık daha da zorlaşmadan.:(

Geri
Üst Alt