#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Jo üc gol atti, bütün suc yine onun basina düstü... sanki derbiyi o kaybettirdi...

iste medya nin gazina geldiniz böyle oldu, bunu yolladik, sunu yolladik, asil gitmesi gereken adamlar kaldi, tbrkler =)

Jo üc gol atti, bütün suc yine onun basina düstü... sanki derbiyi o kaybettirdi...

iste medya nin gazina geldiniz böyle oldu, bunu yolladik, sunu yolladik, asil gitmesi gereken adamlar kaldi, tbrkler =)

bu adam yollanmayacakti, ben kesinlikle son gününe kadar kalmasini istiyordum, ama yönetim paraya kiyipta almadi sunu,

keitanin parasindan alinirdi. genc, DKsinda kendini gösterdi, bir gol atmadi diye gönderdiler adami ya, nasil zihniyet

Ne Jo'su la, Jo'nun nesini özlediniz, sex partilerini mi ? :asd:

Sex partisi beni ilgilendirmez, kendi sosyal hayatti, adam gün gittikce iyiye gidiyordu, adam sonra suclu cikti... medya sagolsun

Yok.Takımda yetenekli futbolcu görmeyi özledim.

Kim hortlatti bu konuyu simdi.. Can damarimdan vurdunuz.

rmtw2a.jpg

Bütün yeteneğini yatakta gösteriyordu ama İnan.

Oynadığı maçlarda gayet iyi performanslar gösterdi bence.Kaldı ki karı kızla yiyişiyor diye ıslıkladığın futbolcudan nasıl bir performans bekleyebilirsin?Kiralık futbolcu ıslıklanır mı lan?:o

Oynadığı maçlarda gayet iyi performanslar gösterdi bence.Kaldı ki karı kızla yiyişiyor diye ıslıkladığın futbolcudan nasıl bir performans bekleyebilirsin?Kiralık futbolcu ıslıklanır mı lan?:o

Anası bile ağlatılır hacı bizde böyle.Aradan bir sene geçer "ulan esas suçlu Servet'miş hadi yuhalayalım" olur :D

Ne olurdu geçen sene şu takıma adam akıllı bir stoper, 2 orta saha alınsaydı ? İzle bakalım ondan sonra o takımı. Adnan Polat'ın attığı en büyük kazıklardan biri oldu Gio'nun alınmaması. Kırk yılın başı genç, potansiyeli bir adam alınıyor; onda da 3'e 5'e bakılıyor ! Şaşılacak iş.

Ayrıca ne tuhaftır ki o dönem 2012 hamlesi doğru diye fink atanlar, bugün aynı eleştiriyi kendileri yapıyor. Garip.

Misimovici alana kadar bunu alsalardi ya. Adeptasyon surecini atlatmisti.

Adami gonderiyorlar

7 milyon ibricice verecegine dos santosa 5/6 verirsen bal gibi alirsin

Gelmek istermi artik orasini bilemem

Galatasaray'da cok futbolcu oynadı ama benim en keyif aldığım , ayağına topu aldığında beklentimin yüksek olduğu 2 futbolcudan birisidie Gio. çok beğeniyordum kendisini , diğeri de Lincoln :)

Şu sağ kanat eksikliğinde ne iyi giderdi be.Bi koptu mu yardırıyordu mübarek.

Geri
Üst Alt