#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gayet istekliydi önümüzdeki haftalarda kalitesini gösterecektir.

youtube'u açmışsın 2videosunu izlemişsin burada ahkam kesiyorsun. adamın bu maçta yararını gördün mü allah aşkına. gördüm de, anlat ne yaptığını başka bir şey demiyecem.

Biz bu maçlık işte adam kesip bırakmıyoruz . Adamın geçmişini biliyoruz ,önceden izlemediğin adamlar için bir maçlık futbol için bu adam topçu değil DEMEMELİSİN.

youtube'u açmışsın 2videosunu izlemişsin burada ahkam kesiyorsun. adamın bu maçta yararını gördün mü allah aşkına. gördüm de, alat ne yaptığını başka bir şey demiyecem.

1.si , bu maç için adamı kötülüyosan oynamaz diyosan sen taraftar değil , tamamen sadece seyircisin.

2.si , youtubeden video felan izlemedim.

3.sü , takıma katkı sağlamasa oyunda kalmazdı.

4.sü , Rijkaard dan iyi biliyomus gibi fazla konusma.

5.si , sen moral bozucu taraftar yani , skor taraftarısın sadece.

Yunus gibi sana sadece gülüyorum

youtube'u açmışsın 2videosunu izlemişsin burada ahkam kesiyorsun. adamın bu maçta yararını gördün mü allah aşkına. gördüm de, anlat ne yaptığını başka bir şey demiyecem.

Bu maçta çok kötü oynadı Gio ve hiçbir yararını görmedim ama bu adam daha dün geldi ve fizik olarak hazır değil birkaç maç sonra daha iyi ve takıma yararlı olucaktır.

Solda harikalar yaratsa bile forvet yokken hic bir faydasi olmaz bence, o yuzden fazla da adami suclamamak lazim.

Biz bu maçlık işte adam kesip bırakmıyoruz . Adamın geçmişini biliyoruz ,önceden izlemediğin adamlar için bir maçlık futbol için bu adam topçu değil DEMEMELİSİN.

en başta yazdığımı okumadın herhalde. başta frank neden bu adamı 85 dk oynattı dedim. sonra bu adam bu maçta bir şey yapmadı kendini geliştirmezse bir işe yaramaz. ztn 4 ay oynuyacak bunada zmn yok dedim. aç bak sonra yorum yaz

en başta yazdığımı okumadın herhalde. başta frank neden bu adamı 85 dk oynattı dedim. sonra bu adam bu maçta bir şey yapmadı kendini geliştirmezse bir işe yaramaz. ztn 4 ay oynuyacak bunada zmn yok dedim. aç bak sonra yorum yaz

Laaaaan daha ilk 11'de çıktığı ilk maç,siz insan mısınız ? Nasıl bir açlık,oburluk bu,kaç aylık çıktınız ?

5.si , sen moral bozucu taraftar yani , skor taraftarısın sadece.

skor taraftarı olsam elano'yu eleştirirdim. ayrıca millet antalyadan sonra sarpı eleştirirken ben onlara skora göre yorum yapmayın demiştim. herhalde skor taraftarı olsam böle demezdim

skor taraftarı olsam elano'yu eleştirirdim. ayrıca millet antalyadan sonra sarpı eleştirirken ben onlara skora göre yorum yapmayın demiştim. herhalde skor taraftarı olsam böle demezdim

Artun , dikkat ettin mi herkes sana karşı çıkıyor ? hiç düşünmedin mi acaba ben yanlış düşünüyor olabilirmiyim diye ?

Çok komik oldun , çok düştün. Rıdvanlaşma.

Daha henuz ilk onbirdeki ilk macina cikmis aylardir dogru duzgun topa dokunmamis ve su sartlarda oyanamak zorunda olan Gio icin olumsuz yorum yapmak ciddi anlamda yaraticilik gerektirir.

Laaaaan daha ilk 11'de çıktığı ilk maç,siz insan mısınız ? Nasıl bir açlık,oburluk bu,kaç aylık çıktınız ?

yaw yazdığım yorumu anlamadın mı bu adam 1 maçı çıkaracak kadar iyi değil dedim. daha nasıl açıklayayım. sonra millet iyi oynadı deyince öyle yorum yazdım. nasıl okuyorsun anlayamadım.

yaw yazdığım yorumu anlamadın mı bu adam 1 maçı çıkaracak kadar iyi değil dedim. daha nasıl açıklayayım. sonra millet iyi oynadı deyince öyle yorum yazdım. nasıl okuyorsun anlayamadım.

At gözlüğüyle bakmaya devam. Moral bozucusun işte.

Gio forvette oynasaydı da, Arda'yı harcamasaydık en azından.

sen kim oluyorsunda millete cahil diyorsun. görünen köy kılavuz istemez. adam madem kötü neden 85 dk oynuyor ayrıca. barış oynasa en azından birşey yapmaya çalışıyor. bu adam oynayınca takım 10 kişi oynuyor aldığını kaptırıyor.

Atletico maçında da Barış'ı oynatır değil mi?Çok mu zor bunu nalamak.Atletico maçına hazırlıyo işte.He yedek kulübesinde hazırlanma yeteneği varsa bilmem.

At gözlüğüyle bakmaya devam. Moral bozucusun işte.

tmm ben yanlış düşünüyorum. gio bugün süper oynadı. maçın adamıydı. bu adamla ligte kesin şampiyonuz uefadada en az yarı final. harikalar yaratıyor. sezon sonu bonservisini aldıktan sonra 30mye satarız(bunu görmek istiyorsun).böyle yazınca iyi taraftar oluyorsun. eleştirilmeye gelemeyiz hiçbirimiz. türk insanının karakteristik özelliği yapcak bişi yok.

Atletico maçında da Barış'ı oynatır değil mi?Çok mu zor bunu nalamak.Atletico maçına hazırlıyo işte.He yedek kulübesinde hazırlanma yeteneği varsa bilmem.

ayrıca şunuda söyleyeyim dikkat ettiniz mi? maçın ilerleyen dakikalarında takım arkadaşları bile boş pozisyonlarda gio'ya pas vermemeye başladılar. ama siz hala anlayamadınız

Geri
Üst Alt