#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

vallahi biz herkesi büyütüyoruz... bize göre Juventus Sabri yi istedi, yok sunu bunu sonunda hepsi evde kaldi... Hasan Sas olayi...

Kimseyi büyütüğüm yok,Arda,Santos´tan net iyi futbolcu her yönüyle.Dos Santos´un sürati dışında Arda´dan + bir yanı yok.Pino gibi vasat bir sağ kanat oyuncusunu izleye izleye Tanrı gibi görünmüş gözünüze bu adam.

Stancuyamı 5 verirsin Gio'yamı ? ben vericek olsam kesinlikle gio'ya veririm..

Bence sen bankaya gidip saglam bir kredi çek ve Gio'nun bonservisini kendin al. Evinde yedir içir, yaninda gezdir, arada da gider hali sahada maç yaparsiniz; fena mi olur ?

Sana Servet-Hakan Balta'yı paket yaptırıp da, eve yollatsın mı? Çok sevdiğin iki futbolcuk ya, ondan sordum bu isimleri.

ikinci carrusca vakası Bence...

kazim ve stancu gio'nun tirnagi olamaz.

kazim ve stancu'yu begenenleri saskinlik ile okuyorum.

ikiside bombos oyuncu benim gözümde. hic bir özellikleri yok. kazim'i saha icinde nerede kullanacagini bile bilemiyorun. okadar bos oyuncu yani. stancu zaten tam bir facia. culio'yu da unutmayalim.

kazim ve stancu gio'nun tirnagi olamaz.

kazim ve stancu'yu begenenleri saskinlik ile okuyorum.

ikiside bombos oyuncu benim gözümde. hic bir özellikleri yok. kazim'i saha icinde nerede kullanacagini bile bilemiyorun. okadar bos oyuncu yani. stancu zaten tam bir facia. culio'yu da unutmayalim.

Bence Pino´da boş adam.Ciddi derecede üst düzey bir sağ forvet takviyesi yapmamız gerek.

Bence Pino´da boş adam.Ciddi derecede üst düzey bir sağ forvet takviyesi yapmamız gerek.

pino forvet arkasi serbest veya ikinci forvet olarak cok is yapar bence.

ama bizim dahi td'ler oyunculari nasil kullanacaklarini bilmiyorlarki.

bu arada oynadigindan cok sakat gezen ve en son yüzünü hangi macta gördügümü hatirlamadigim h.kewell 4 gol ile takimin ikinci golcü oyuncusu (1. baros) :o

adnanlar...ne hale getirdiniz bu takimi...ne kadar beddua etsek azdir.

21 yaşında dos santos vasat filan demek çok yanlış bize geldiğinde 2 yıl top oynamamıştı unutmayın çok üzülüceğiz almadığımız için .

santos kimmis ya biz dünya stari stancuyu aldik hemde 5 milyoncuk

Golleri. 2.golü reis işi bir golmüş :tiphat:

[video=youtube;KquCIsK13H8]https://www.youtube.com/watch?v=KquCIsK13H8[/video]

peki dia cokmu iyi.medyanin gaziyla diayi yildiz yapanlar var.stoch süper,dia süper,baroni süper ama bize gelince hepsi vasat.koy bakalim fb ye pinoyu bak neler xyapiyor

peki dia cokmu iyi.medyanin gaziyla diayi yildiz yapanlar var.stoch süper,dia süper,baroni süper ama bize gelince hepsi vasat.koy bakalim fb ye pinoyu bak neler xyapiyor

diayı medya öne çıkartıo geleceğin yıldızı falan fener taraftarı gördüğüm kadarıyla hiç ama hiç sevmiyo stochu söylememe gerek yok zaten ayrıca angutların sitesinde dia ve stochu gönerip yerlerine bir sürü hayali transferler yapıyolar bile :D

bnce dıa ve stoch oynadıgı maclarda santostan daha fazla katkı verdi.cogu pozısyonlarda kendılerı yarattılalr

Geçen seneyi özledim lan :sad007:

Keita, Rijkaard, Gio, Jô, Arda, Haldun üstünel

dia ve stoch un fenere gelmeden banko oynadigi, santosun bize gelmeden 2 senedir duzenli forma giymedigini solemek gerek, stancuya gidip 5 mlyon vericegimize bu adami alip 1 sene beklemeliydik oynadigi 12 13 macta katki vermesini beklemek yanlis boyle bir adamdan. ayrica bu tarz adamlar hicbir zaman deger kaybetmez aldigin fiyata satarsin istedigin takima 5 e aldiysan 4.750 satabilirsin ama stancuyu satamassin. giovani'nin ikinci donemki performansi ortada 14 mac 5 gol 2 asist. bizdeki rumenide goruyoruz

Geri
Üst Alt