#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Konudan bağımsız olarak ; FM'de Inter'e aldım, sezonda 10 gol 10 asist yapıyor en az. :)

Hız var,teknik var,depar var.Bitiricilik vasat altı,oyun zekası vasat oğlu vasat,pozisyon bilgisi 0.Parlayamadan sönük kalanların en önde gideni oldu maalesef.

Bir diğeri için

bknz:Aydın Yılmaz

Ve hatta bir diğeri için

bknz:Bojan Krkic

Çok sevdiğim bir oyuncuydu, 20 yaşındayken 30 yaşın olgunluğu beklenmeseydi ve gelişimi sağlansaydı, şu anda sağ kanadımızı taşırdı.... Sürekli genç oyuncu alınsın deniyor ama alındığında hemen üst düzey performans bekleniyor, bir oyuncuya iyi oyuncu demek için tek şart ya gol atması ya asist yapması 'dır gibi düşünülüyor, ama genel oyunu önemsenmeyip, bal yapamayan arı yaftası yapıştırılıyor oyunculara. Genç oyuncu alınıyorsa; onun zaten bal yapmayan arı olması gerekir, ona bal yapmayı biz öğretecez, zaten bal yapabilen genç bir arı olsa, türkiye'de işi olmaz....

Serdar Özkan daha iyi olduğu için bonservisi alınmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bazı kendinden utananlar, niye takımını saklıyor ki Refikdaş?

2.7 milyon euro alan Rieradan daha çok iş yapardı bu çocuk

Yarım sezonda golü asisti olmayan oyuncunun arkasından ağlayanları da gördük ya :D

Yarım sezonda golü asisti olmayan oyuncunun arkasından ağlayanları da gördük ya :D

Pardon ama 4 assit var , artı bu cocuk Melo , Selçuk ve Ebue li orta sahanın oldugu bi kadroda olsaydı şimdi hepiniz Santos diye ağzının açık izlerdiniz

beni büyülüyordu maçlarda aslında bireysel oyuncu değil takım oyununu da gayet iyi oynuyor defansa cok yardım ediyordu.. bu adamın top sürüşüne alısına verisine hayrandım yaa ..

Pardon ama 4 assit var , artı bu cocuk Melo , Selçuk ve Ebue li orta sahanın oldugu bi kadroda olsaydı şimdi hepiniz Santos diye ağzının açık izlerdiniz
Santos gitsin kumda oynasın.2. ligde bile fark yaratamamış bir oyuncu(İpsiwich Town)

Durun bekleyin,10 sene sonra patlayacak.Sabredin.

Tottenham-Shamrock maçında harikaydı ama çok az forma şansı bulabiliyor.

Geri
Üst Alt