#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Yedek kalması daha iyi.Şimdilik!

Ulan JO sakatlandı birimiz demedik ki boşuna aldık 1 ay yok diye...

Dos Santos'a da verelim şans en azından JO dönene kadar bakalım ne yapıcaklar

cocugun surat ifadesinden belli degilmi hala turkiyeye uyum saglayamadigi, ama helal olsun rijkaarda onu oyunda tutsaydi hakikaten santosun kredisinin rijkaardin gozunde bir hayli fazla oldugunu anlardim fakat santosunda bu takima girmesi icin cok calismais lazim su anki haliyle degil Galatasaray exceter da bile oynayamaz o kadr oyunu geri gitmis ama bunu kendiside soyledi ne kadar cok fazla dakika alirsam o kadar alisicagim diye , biraz beklemek lazim diyorum ama oyle zor bir zamandayiz ki beklemez bizim icin eksinin de ekisisi bir durum oluyor

Yedek kalması daha iyi.Şimdilik!

Iyi ama öte yandan bir an önce oynayip kendine gelmezse seneye yine 2. lige döner. Bu olay Santosun canini cok SIKAR. Ve bu stres altinda dogru düzgün birsey yapamayabilir. Cocuk daha 20 yasinda, kendisi bile dile getirmis, öz güvenim yok vs vs... Zor bir dönem valla hem Santos icin hem Galatasaray ve Rijkaard icin...

Gio suan kendine güveni yitirmis durumda.Bir Gol atsa hersey cok daha iyi olacak. Kendisini hepimizi taniyoruz zaten. Insallah en kisa zamanda golünü bulur ve cok daha iyi oynamaya baslar. Sadece biraz sabir lazim. Uzun zamandir Futbol oynamamisti kendisi.

bu adama riijkard acaba aman santos çizgiden 1 metre içeri girme pas alırsan geri ver filanmı dedi. 10 kişi oynuyoruz santosun oyunda olduğu maçlarda

Bu adam Barcelona'da oynarken top sürebiliyordu sanırım,yanlış mı hatırlıyorum ? Nasıl bir özgüven kaybı bu abi ? Sabri her maç dağa taşa atıyor topları ama vazgeçiyor mu ? Sabri'nin buna hayat dersi verme zamanı gelmiş,Rijkaard'ı arıyayım bi.

Hiç hazır değil öyle olmasıda normal tottenham'da ilk yarı boyunca sadece 1 maç oynayıp geldi.Tam anlamıyla hazır olması sezon sonunu bulur şu an ilk 11 de oynatmak ona zarar verir son 20-30 dk da oyuna girmeli.Ayrıca sezon sonu mutlaka bonservisi alınmalı çünkü biliyoruzki santos da o kalite var!

bana sanki Elano'yu hatirlatti ilk baslarda ona hic kimse pas vermiyordu sonra o kendini goesterdi ve artik ilk onbir de

Hazır değil,deyim yerindeyse adamı bozuk para gibi harcamışlar...Patlama kuvvetini kayıp etmiş,karşısındaki oyuncuyu Boy:10,En:10,gibi filan görüyor sanırım...İlk önce güçlenmeli sonra güvenini kazanmalı...

Emre Colak vardı o oynardı yerine bi forvet daha alabilirdik. .S

Merak etmeyin beyler, Rijkaard ve Neeskens durumunu toparlar Gio'nun. Takıma daha alışamadı ve sıkıntıları da var. Bu adam bize lazım...

Tabi canım daha atıp tutmak için çok erken,öylesine yorumluyoruz...

Ben bu transferin maantığını hiç anlayamadım zaten.Yetenekleri tartışılmaz belki ama çok gereksiz bir trans oldğuunu gelmeden öncede sölemiştim.

Reijkaard çok iyi yapıyor sürekli forma vererek. Umarım bir an önce atar basıklığı üzerinden

Ah be Giovani. Nerdesin?

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio sana cok güveniyorum , sende cok sabırsızlanıyorsun biliyorum . Seni tanımayanlar senin hakkında ileri geri konusmaları beni deli ediyor ... Ama suan sabırla susuyorum ve sadece burnumdan soluyorum , ve iste Giovani bu demek istedigim günü iple cekiyorum . Umarım bu macta İspanya'da olur ... Kendini ispatlamak icin Vicente Calderon'da büyük fırsat umarım eline gecer . Aguero vs Giovani bu arena'dan sen galip cıkıcaksın Gio . Ve bu kutsal formanın hakkını vermeye baslıcaksın . Sana sonsuz güveniyorum Gio ... Hadi göreyim seni basarabilirsin G30!

Kendini kanıtlamak istiyor. Çok istekli ama bunu aşması gerek. Biz zaten biliyoruz ne denli yeteneklerinin olduğunu. Biri bunu ona anlatmalı. Bu şekilde gitmez.

Düzelecektir her mac böyle oynamaz biraz daha sabir...

Geri
Üst Alt