#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Yahu tamam gitsin ,oynamasın demiyorum ama uyum denen şeyi bilmiyor değiliz fakat oyunda hiç yok. Ben bu durumda Caner'e veya Emre'ye şans verilsin isterim.

Terim - Tamas, Rijkaard - Gio diyorum. Gio için Caner ve E.Colak'ın onunun kapanması sorun yoksa, Rijkaard'ın ekstra kontenjanından oynasın giden para olsun onemli degil ama takıma zarar verecekse de orada dursun.

Ya kaç kere soldan geldik, kaç kere atak yaptıkta bu adama sallıyorsunuz ? Gören zannedecek tamamen atak yaptık, herkes iyiydi, bir Gio kötüydü. Allah aşkına yapmayın. Bu adam taraftarı şahlandırmasını da bilecek göreceksiniz hepiniz !

Ya kaç kere soldan geldik, kaç kere atak yaptıkta bu adama sallıyorsunuz ? Gören zannedecek tamamen atak yaptık, herkes iyiydi, bir Gio kötüydü. Allah aşkına yapmayın. Bu adam taraftarı şahlandırmasını da bilecek göreceksiniz hepiniz !

Gol sol kanattan geldi. Tamam atak yapmadık ama neredeyse 70 dakika oynadı. Kabul edelim ki hiç iyi oynamadı. Sabrediyoruz , sabredeceğiz elbette ama Emre Çolak'a üzülüyorum açıkçası.

Gol sol kanattan geldi. Tamam atak yapmadık ama neredeyse 70 dakika oynadı. Kabul edelim ki hiç iyi oynamadı. Sabrediyoruz , sabredeceğiz elbette ama Emre Çolak'a üzülüyorum açıkçası.

Merak etme hocam Emre yeterince oynuyor zaten. Son Antalya maçında da oynadı. Bu maçı da kaldıramazdı ayrıca. Oynasa ve kötü oynasa ne olurdu sizce ? Emre'yi bile kaybedebilirdik...

Emre'nin bu tür maçlarda oynaması için daha zaman var. Sanki Emre hiç oynamıyor da hep Gio oynuyor gibi konuşuyorsunuz. Son maç hatırlayın Gio çıktı,Emre girdi. Ondan önce ligte bile 11'de şans buldu Emre. Nedir bu Emre olayı anlamış değilim zaten yeterince hatta fazlasıyla şans buluyor kendisi...

sola pas atılmadı orası doğru ama şu da var takım zaten 3 pas yapmadı, Ardaya KEitayada pas atılmadı ama onlar gitti aldı topu, kovaladı kazandılar ya da..

Oyunun içinde daha çok görünmesi lazım..Sola sıkışmakla olmaz..

Merak etme hocam Emre yeterince oynuyor zaten. Son Antalya maçında da oynadı. Bu maçı da kaldıramazdı ayrıca. Oynasa ve kötü oynasa ne olurdu sizce ? Emre'yi bile kaybedebilirdik...

Emre'nin bu tür maçlarda oynaması için daha zaman var. Sanki Emre hiç oynamıyor da hep Gio oynuyor gibi konuşuyorsunuz. Son maç hatırlayın Gio çıktı,Emre girdi. Ondan önce ligte bile 11'de şans buldu Emre. Nedir bu Emre olayı anlamış değilim zaten yeterince hatta fazlasıyla şans buluyor kendisi...

Yapma hoca ya. Elin Avrupalısı bu yaşlarda ilk 11 garantisi veriyor. En azından Barış değil de Emre girmeliydi. Bu havaların tozunu yuta yuta gelişecek topçu. Neyse bakalım. Umarım Beşiktaş maçında patlama yapar Giovani.

Bu çocuğun arkasına Sabri'nin sol veriyosununu verin. Hücuma destek veren, yerine çıkan ve yerinde kademeye giren adam. Sorun bu bence. Gereken desteği alamıyor. Biraz daha basite kaçıyor. Ama ümit var, olacak. İstekli çünkü. Savunmaya da yardım eder kendisi. Fazla gitmeyin üstüne. Katkısı olacaktır, yerinde ve zamanında.

Olacak bu adam inanıyorum !

Son 3 senede 15 maç oynayan adamdan bahsediyoruz, unutmayın !;)

Hiç görünür de yoktu. Yani madem ayağına top gelmiyor biraz yanaş ortasahaya, top al, pas at, pres yap... Bir an önce toparlanmalı artık.

Bugün biraz olsun kıpırdanır gibi oldu..Belki kendine gelir bir kaç maç sonra..Yani umarım gelir yoksa zaten döner İngiltere'ye..

Evet haklısınız maçta yoktu oyuna girdiği dakiklardan itibaren ama bir özelliği vardı Canerin yapmadı Presi yaptı...

Presi yapınca da biraz olsun Hakan Balta kıpırdadı hafif hafif ileri çıktı ve asistini yaptı...

Sabredecegiz ve bagıracagız Dos Santos diye....

Kimse kızmasın antipatik olmak için söylemiyorum. Gionun mevkiinde bugün barış bile daha iyi olurdu. En azından kademeye filan girerdi. Bu adamın bir rakibin ayağından top aldığını görmedim. Onu bırak ya adamın adını dahi duymadım. Bank Asyada TD olsam yedek yapmam. Olan Nondaya oldu. Arkadaşlar KRAL ÇIPLAK kabul edin

Az sonra 89. dakika gelecek starda ekrana..89 da bir tane top çaldı ben de şaşırdım..:D

Eskortluk yapıyor,topu hep geriye oynuyor,toptan çekiniyor,çok maç tecrübesi eksiği var.

Yeri sol taraf değil bu da arda gibi ters tarafta daha etkili sağda oynamalı gel gör o tarafta bizim karaoğlana tapulu bu çocuk bizde zor dikiş tutturacak gibi

Geri
Üst Alt