#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Jo nun yerine daha iyisi gelebilir diye düsünüyorum. Hele hele ödenecek paralara bakilirsa... Güzel bir rakama alabilirsek büyük is becermis oluruz tabii. Adam daha 22 yasinda.

Giovaniyi alirsak ve o herkesin bekledigi patlamayi Galatasarayda yaparsa, su an 4-6 milyon euro arasi olan bonservs bedelinin 30 milyon euroya kadar yolu var...

Bide sadece şuan gördüğümüz yetenekleriyle kalmayacaktır.Tecrübe kazandıkça daha farklı bi yetenek izleyebiliriz.

gio kk.jpg

Jo nun yerine daha iyisi gelebilir diye düsünüyorum. Hele hele ödenecek paralara bakilirsa... Güzel bir rakama alabilirsek büyük is becermis oluruz tabii. Adam daha 22 yasinda.

Jo'dan daha iyisini kimi alacaksın.Komple bir oyuncu.

Jo'dan daha iyisini kimi alacaksın.Komple bir oyuncu.

Kean, Forlan, Berbatov, Pavluchenko, Oscar Cardozo, Baptista, Adriano, Wagner Love, Henry, Balotelli (çok sorun yaşıyor İnter'de ve onun dışında ırkçılık yüzünden)

Yaşlısıyla, genciyle, orta yaşlısıyla iyi forvet çok. İlk anda aklıma gelenleri saydım. Eminim Galatasaray yönetiminde tonla isim vardır da bunlar o isimler arasına bile giremiyordur.

Ama Jo'da iyi adam.

Eğer uygun fiyat olursa alınır. Yine de 15 milyon falan gibi paralar verilmemeli.

Kean, Forlan, Berbatov, Pavluchenko, Oscar Cardozo, Baptista, Adriano, Wagner Love, Henry, Balotelli (çok sorun yaşıyor İnter'de ve onun dışında ırkçılık yüzünden)

Yaşlısıyla, genciyle, orta yaşlısıyla iyi forvet çok. İlk anda aklıma gelenleri saydım. Eminim Galatasaray yönetiminde tonla isim vardır da bunlar o isimler arasına bile giremiyordur.

Ama Jo'da iyi adam.

Eğer uygun fiyat olursa alınır. Yine de 15 milyon falan gibi paralar verilmemeli.

Adriano,Wagner Love,Henry,Balotelli,Pavluchenko,Forlan

İhtimal bile olmamalı zaten neyse isimlerin üstünden yorum yapmıyorum,22 yaşında bu kadar kaliteli kaç oyuncu var onu baz al,15 milyon € fazla gibi görünsede Jo'ya değer,ayrıca 15 milyon €'da değil onun opsiyonu,opsiyon resmi olmasada bile bir öncelik ve fiyatta pazarlık hakkımız elbet vardır,sonuçta bu transferi Haldun Üstünel bitirdi.

Adriano,Wagner Love,Henry,Balotelli,Pavluchenko,Forlan

İhtimal bile olmamalı zaten neyse isimlerin üstünden yorum yapmıyorum,22 yaşında bu kadar kaliteli kaç oyuncu var onu baz al,15 milyon € fazla gibi görünsede Jo'ya değer,ayrıca 15 milyon €'da değil onun opsiyonu,opsiyon resmi olmasada bile bir öncelik ve fiyatta pazarlık hakkımız elbet vardır,sonuçta bu transferi Haldun Üstünel bitirdi.

Ben de alınmasını isterim. Jo'yu tartışmıyorum da. Demek istediğim şey klübü gereksiz borç yükü altına sokmaya deymez. Ara transferde Jo'yu bulan bu yönetim tonla alternatif üretmiştir. Daha iyisini de getirir.

Ama şunu söyliyim ki Balotelli Jo'yu katlar :) Jo'dan da büyük olasılık 2-3 yaş küçük.

Ben de alınmasını isterim. Jo'yu tartışmıyorum da. Demek istediğim şey klübü gereksiz borç yükü altına sokmaya deymez. Ara transferde Jo'yu bulan bu yönetim tonla alternatif üretmiştir. Daha iyisini de getirir.

Ama şunu söyliyim ki Balotelli Jo'yu katlar :) Jo'dan da büyük olasılık 2-3 yaş küçük.

Balotelli Mourinho'nun güvendiği bir isim,sence verirler mi? İtalya Milli takımını seçtikten sonra hele,çok mantıksız.

Balotelli Mourinho'nun güvendiği bir isim,sence verirler mi? İtalya Milli takımını seçtikten sonra hele,çok mantıksız.

Balotelli teknik direktörle çok sorun yaşıyor.

Geçen sene de İtalya Milli Takımı'ndaydı bildiğim kadarıyla.

Irkçı tezahuratlardan dolayı İtalya'dan ayrılmak istiyor.

Takım içinde disiplinsiz davrandığından sık sık kadro dışı kalıyor.

İnter'in forvet bolluğundan dolayı kadroya girmekte zorlanıyor, yedek beklemek istemiyor.

Yoksa dediğim gibi çok fena futbolcu.

Galatasaray'a verirler mi? Belli olmaz. Bu yönetim bir bakarsın o işi de bitirmiş...

Balotelli teknik direktörle çok sorun yaşıyor.

Geçen sene de İtalya Milli Takımı'ndaydı bildiğim kadarıyla.

Irkçı tezahuratlardan dolayı İtalya'dan ayrılmak istiyor.

Takım içinde disiplinsiz davrandığından sık sık kadro dışı kalıyor.

İnter'in forvet bolluğundan dolayı kadroya girmekte zorlanıyor, yedek beklemek istemiyor.

Yoksa dediğim gibi çok fena futbolcu.

Galatasaray'a verirler mi? Belli olmaz. Bu yönetim bir bakarsın o işi de bitirmiş...

Müthiş yetenekli izliyorum İnter'i fırsat buldukça,fakat pek ihtimal vermiyorum.

balotellinin bitiriciliğinde bir problem var. 17 yaşında daha. Yakından takip ediyorum ama emin değilim. Jo nun CSKA performansı ile karşılaştırırsak Jo daha ağır basar sanırım..

Jo CSKA da ki performansı ile 30 milyon da eder.. fakat Jo nun Galatasaray'ı benimsemesi lazım.. Ayrıca takımdaki yerli oyuncu oranındaki düşüş de beni tedirgin etmiyor değil... Galatasaray ın altyapıdan gelen bir ruhu vardır ve bizi en kötü zamanlarımızda Fb nin en iyi kadrolarına karşı şampiyon yapabilen de bu ruh idi... Bir yandan yetenekli yıldız oyuncuların gelmesi hoşuma giderken bir yandan da fb ye benzemekten korkuyorum açıkçası...

jo yu alamıyoruz umarım santosu alabılırız ya

Geri
Üst Alt