#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

ben yanlış hesap yapıldığını düşünüyorum,en azından bu yıl için (bu yıl şampiyonluk hiç olmadığı kadar önemli birde)...madem caner-arda-kewell-keita gibi 4 tane kanat oyuncun var ve hiçbirinden vazgeçmiyorsun (ne zaman döneceği hala belirsiz olan kewell la yollar ayrılabilirdi) 5. bir kanat oyuncusuna pek ihtiyaç yoktu...şimdi gio nun iyi oynamaması barışlı sarplı orta sahanın yetersizliğine bağlanıyor,tezatta tam burada:gio veya kewell yerine emre b. veya ernst gibi bir orta saha oyuncusu olsun istemezmiydiniz kadroda? ki istense ne oyuncular bulunurdu...hem seneye silbaştan orta saha kurup uyum sorunu da yaşanmamış olurdu...galibiyete mutlu olduğum kadar kalan maçlar için umutlu olamadım ben takımın oynadığı futboldan;kazara ilk golü yemiş olsak kazanamazdık gibi geliyor bana bu maçı da...

Yapmayın be , yapmayın be!

Bu adamı biraz daha yetiştirse F.Rijkaard bu adam seneye Arda'nın yerine oynar , Arda dan gelen para ile 2 tane daha yıldız oyuncu alırız.

Sahada yoktu resmen,anlam veremedim.

dün akşam hiç bir şey yapmadan oyundan cıktı ,üstelik sol tarafda caneri yapayanlız bırakdı ..

Bulmaca gibi ama santosun yerinin sol acık olmadıgı belli bu adam kanat adamı degil gizli forvet pırpır diye tabir ettigimiz cinsten yani santosu ya sag acık yada ss posizyonunda görev vericeksinki matkap gibi yara yara gitsin

Kesinlike sağ çizgide oynamalı ama orda da Keita var ve dün sol kanata geçenin biraz performansı düştü.

Keita yardıran bir oyuncu olduğu ve zaman zaman iyi şut atabildiği için solda oynayabilir bence.Gio sağda oynatılırsa performansı çok daha yukarılara çıkacaktır.
Gio-------Jo-------Keita​

Daha tam anlamıyla oturtamadı futbolunu Santos. İlerleyen haftalarda inişli-çıkışlı grafiği devam edecektir.

Ama gelecekte Dünya'nın 2 süper star adayının(diğeri Jo) bizim takımda olması gurur verici gerçekten.... Umarım bonservislerini alırız...

Keita yardıran bir oyuncu olduğu ve zaman zaman iyi şut atabildiği için solda oynayabilir bence.Gio sağda oynatılırsa performansı çok daha yukarılara çıkacaktır.
Gio-------Jo-------Keita​

Daha tam anlamıyla oturtamadı futbolunu Santos. İlerleyen haftalarda inişli-çıkışlı grafiği devam edecektir.

Ama gelecekte Dünya'nın 2 süper star adayının(diğeri Jo) bizim takımda olması gurur verici gerçekten.... Umarım bonservislerini alırız...

Başka bir isteğiniz var mı?Dünyanın en iyi futbolcusu sanki onun oynaması için keitayı yerinden edelim.Ve umarım bonservisini almayız.

:icon_twisted::icon_twisted:

Gio klas oyuncu... ama şu an için çok gerekli değildi... ha eğerki bonservisini alırız o zaman acayip iş yapmış oluruz... takıma adapte olduğunda ve havaya girdiğinde top gio ya gelsin diye dua edeceksiniz... bu mesajımı da "up"larsınız...

Başka bir isteğiniz var mı?Dünyanın en iyi futbolcusu sanki onun oynaması için keitayı yerinden edelim.Ve umarım bonservisini almayız.

İlla en iyisi olacak yani ? Aşağısı kurtarmıyor ? Yahu bırakın şu 'farklı' olma çabasını.. Azıcık destek olun. Bir hata yapsa da eleştirsem diye kırk takla atmayın.

Gio gelecek sene Arda giderse eğer Elano ve Keita ile takımı taşıyacak oyunculardan biri,ancak onu sağa,Keita'yı sola koyma fikri çok mantıklı değil.

Hamit alınırsa Elano ile iyi ve top yapan bir ikili olur.Öndeki dörtlüyü istediğimiz gibi kurarız o zaman...

Başka bir isteğiniz var mı?.

Evet var.Senin gibi herşeyi eleştirip bu sayede çok bildiğini sananların ağzına tıkmasını istiyorum laflarını Gio'nun.Yakın zamanda gerçekleşecektir bu da.Sonra özür topiğine mi girersin mesajlarını mı editlersin bilemem orasını.

Gio Türkiye'de hiçbir zaman yeteneklerini sergileyemez, bildiğimiz ve istediğimiz Gio olamaz. Bursa'da falan oynasaydı olabilirdi belki, ama bizde ve kızkardeşlerde asla başarılı olamaz. Kanatların iki kişiyle kapatıldığı, çok sıkı adam adama markaj yapılan bir ligde, fizik olarak yerlerde sürünen bir Gio'nun istediklerini vermesi mümkün değil. Messi kadar markajdan kaçma ve boş alan yaratma konusunda yetenekli olmadığı da ortada. Bilemiyorum, sezon sonuna kadar güçlenirse, ışık verirse tabii ki ilerisi için düşünülebilir, ama şu haliyle çok zor.

Kasımpaşa maçında biraz kıpırdandı..Sonrası yine yok. 9 maç kaldı önünde kendini gösterebileceği..Hayırlısı..:D

Trabzonspor maçında Hakan Balta ve Arda'nın döneceğini düşünürsek muhtemelen yedek kulübesine çekilecektir.

Her zaman olduğu gibi futbolcuyu bir maçla kral yapma huyumuz devam ediyor. Geldiğinde nasıl Elano'nun zamana ihtiyacı olduğunu söylediysek aynı şekilde Gio'nun da zamana ihtiyacı var. Zaten Gio transferi günü kurtarmak adına değil, gelecekteki oyun sistemi düşünülerek yapılmış bir transferdir. Sezon sonuna kadar iki üç maç daha ekstrem bir performans göstermesi bizi memnun eder. Fakat önümüzdeki sezondan itibaren (ki ben bonservisinin alınacağını düşünüyorum) takımın hücum varyasyonlarındaki kilit oyuncumuz olacaktır.

Evet var.Senin gibi herşeyi eleştirip bu sayede çok bildiğini sananların ağzına tıkmasını istiyorum laflarını Gio'nun.Yakın zamanda gerçekleşecektir bu da.Sonra özür topiğine mi girersin mesajlarını mı editlersin bilemem orasını.

Şimdiye kadar neyini gördünde bundan sonra ne bekliyorsun ondan.Caner 5 tane sontos eder ama Türk futbolcu ya destek yok ona,arda 50 tane sontos eder ama hep eleştiri,serdar eyilik bile ondan iyiydi,ne günahı var Çolakın ama ben söyleyeyim onlar manevi çocukları değil Rijkaardın değil mi adlarıda yabancı değil değil mi?Sezon sonunda görürüz ben mi haklıyım yoksa senin gibi düşünenler mi.O zaman kimin ağzına tıkamış görürüz.

Şimdiye kadar neyini gördünde bundan sonra ne bekliyorsun ondan.Caner 5 tane sontos eder ama Türk futbolcu ya destek yok ona,arda 50 tane sontos eder ama hep eleştiri,serdar eyilik bile ondan iyiydi,ne günahı var Çolakın ama ben söyleyeyim onlar manevi çocukları değil Rijkaardın değil mi adlarıda yabancı değil değil mi?Sezon sonunda görürüz ben mi haklıyım yoksa senin gibi düşünenler mi.O zaman kimin ağzına tıkamış görürüz.

Neyini mi gördüm?Barcelona'daki oyununu gördüm mesela.Gold Cup'ta verdiği müthiş performansı gördüm.Gördüm oğlu gördüm yani.Caner'i ortaya atarak Türk oyuncu muhabbetlerine filan hiç girme bu arada.Bıktım şu klişe yorumlardan.Caner ayrı bir oyuncudur Giovani ayrı.Serdar Eylik nasıl Gio'dan iyi oluyor?19 yaşındaki Serdar Orduspor'da yedek bekliyor Gio ise daha 17-18 yaşında Barcelona'da Messi muamelesi görüyordu.Ayrıca Serdar'ı toplasan 3 defa izlememişsindir sen.Çolak'ın ne günahı varmışmış?Çolak sol winger mı?Daha mevkisini bile bilmiyorsun adamın işin gücün duygu sömürüsü.Ben de buradayım sen de.Ak g.t kara g.t belli olacak zamanla.

Kasımpaşa maçı sonrası nerelerdeydin,göremedim seni Gio başlığında nedense!Nedenini anlamak çok da zor olmasa gerek aslında.Gio iyi oynadığında hiç bu başlığa uğramazsın,ama bi kötü oynadığı zaman hemen soluğu burda alıyorsun.Neden?Kasımpaşa maçında niye demedin,diyemedin Gio şöyle iyi oynadı diye?Gio iyi oynadığı zaman onun hakkında olumlu yorumda bulunmak zor mu geldi bu başlıkta?

Geri
Üst Alt