#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

bence bi gol atsa açılacak. Stres var üstünde

Aslında forvet arkası oynamaya cok elverişli cunku topa kucuk dokunuslarla yon vermeyi cok iyi beceriyor. Elano bunu yapamıyor. verkaç falan da yoktur Elano'da. Daha cok uzun mesafe pasları ve oyun gorusu iyi.

Ama Gio dar alanda cok daha etkili. Arda solda, Keita sagda Gio ortada olsa daha iyi. Jo da kulube de...

Bonservisini alıp takımı bu adam etrafında kuracaksın.Takımın beyni Gio olması gerek.Topla ne zaman buluşsa etkili.

Aslında forvet arkası oynamaya cok elverişli cunku topa kucuk dokunuslarla yon vermeyi cok iyi beceriyor. Elano bunu yapamıyor. verkaç falan da yoktur Elano'da. Daha cok uzun mesafe pasları ve oyun gorusu iyi.

Ama Gio dar alanda cok daha etkili. Arda solda, Keita sagda Gio ortada olsa daha iyi. Jo da kulube de...

:tiphat::007:

bütün oyun boyunca saklanıp takıma hiç bir katkısı olmayan ,boş bulduğu 2/3 pozisyonda türkiye ligininde garabeti sayesinde bir şeyler yapmış gözüken , geçmiş zamane futbolcusu ,takımı saha bir kişi eksik oynatan futbolcu sayısına eklenen bir artı oyuncu...

aceba haftaya nasil oynatacak rijkaard... gioyu kesemez keserse büyük hata olur.. yavas yavas form tutuyor..

----------Jo(baros)-------------

Keita------------------------Gio

---------Arda---Elano----------

-----------Mustafa------------

Hakan---????---Neill--------Sabri

-------------Leo---------------

bütün oyun boyunca saklanıp takıma hiç bir katkısı olmayan ,boş bulduğu 2/3 pozisyonda türkiye ligininde garabeti sayesinde bir şeyler yapmış gözüken , geçmiş zamane futbolcusu ,takımı saha bir kişi eksik oynatan futbolcu sayısına eklenen bir artı oyuncu...

Doğru yer topla buluştuğu zaman çok etkili.

Buluşamadığı zaman etkisiz.

Burda sorun Gio'damı diğerlerindemi siz karar verin.

;)

aceba haftaya nasil oynatacak rijkaard... gioyu kesemez keserse büyük hata olur.. yavas yavas form tutuyor..

Bugün sahanın en iyi 3-4 isminden ikisi olan Emre ve Caner yok kadronda alkışlıyorum seni. Caner gibi müthiş bir bek geliyorken hala Hakan'ı yazmışsın sol beke. Anlayamıyorum sizi.

Bonservisini alıp takımı bu adam etrafında kuracaksın.Takımın beyni Gio olması gerek.Topla ne zaman buluşsa etkili.

oyundan kopuk gionun bonservisini alacaksın ,zaten oyunda hiç olmayan elanonunda bonservisi elinde olacak ,aynen kewellde kalsın ehh maşallah joda aynen ,,eeeeeee sahada kim oynayacak ??? 3-4 yıldan beri sorunun tamda odağında bu tipde oyuncular olduğunun hala farkında değilmisiniz yoksa 3-4 yıldaha bunu test ede ede öğrenecekmiyiz...

bu kadromu ,o zaman ali samiyende bir derbi kayıbına hazır olun vede size insaf diyorum bu akşam sahada 2 tane oyuncu yüreğini koydu oynadı ,boğuşdu , caner ve barışdı bu oyuncular ama onlar dışarı elano - gio mio hepsi içeri..

yok kardeşim biz bu kafayla 3-4 yıl daha kayıp ederiz..

dogru :ciftetelli: kimki ya o...

bugün en istekli en en tehlikeli futbolcumuzdu.

gelecekte daha da iyi olacak.

zamani gecmis diyorsun saka mi bu ? daha 20 yasinda bir futbolcuya zamani

gecmis mi denilir ?

ne furbol adamlarsiniz ya ??? :D

ridvan senmisin ?:D

Çabası yeterliydi ama sanki takımda pas atmıyorlar gibime geliyor. ilk 10 dakika ve son 10 dakika harikaydı ama yapamadı tek başına.

oyundan kopuk gionun bonservisini alacaksın ,zaten oyunda hiç olmayan elanonunda bonservisi elinde olacak ,aynen kewellde kalsın ehh maşallah joda aynen ,,eeeeeee sahada kim oynayacak ??? 3-4 yıldan beri sorunun tamda odağında bu tipde oyuncular olduğunun hala farkında değilmisiniz yoksa 3-4 yıldaha bunu test ede ede öğrenecekmiyiz...

Bu adamı topla buluşturursan deler geçer ortalığı teste felan gerek yok sen rahat ol ;)

bu kadromu ,o zaman ali samiyende bir derbi kayıbına hazır olun vede size insaf diyorum bu akşam sahada 2 tane oyuncu yüreğini koydu oynadı ,boğuşdu , caner ve barışdı bu oyuncular ama onlar dışarı elano - gio mio hepsi içeri..

yok kardeşim biz bu kafayla 3-4 yıl daha kayıp ederiz..

caneri begendinizmi ya ?

hayret vallahi. 10 tane ortadan 1 tanesi geldi belki.

hakani canere degismem.

kadroma emreyi yazacaktim sonra tepki gelir diye yazmadim acik biraktim orayi gördügünüz gibi !

Ortaları kısa düştü diye bugünkü harika oyununu hiçe mi sayıyorsun? Saygısızlıktır bu. İleri geri çalıştı. Yanlış yaptığı şeyler oldu ama hep olması gereken yerlerdeydi. Son dakikalarda gol lazım olduğu için sürekli ileride kaldı. Ona rağmen geriye gelip golü önledi. Hakkaten anlayamıyorum Caner'in Hakan'dan eksiği ne?

Muhteşemdi tek kelimeyle. Messi seyreder gibi oldum bazı pozisyonlarda. Daha da üstüne koyacak inşallah.

Santos vurduğu şutları kızlarda vurur ve kalecilerde armut toplar gibi alır.Boş oynuyor ve takıma hiç artı etkisi yok.Üstelik o oynasın diye sağ kanatta geçen hafta süper işleyişide sekteye uğrattı.Onun yüzünden sağ kanat çalışmadı.Tebrik ediyorum Rijkaardı.Takımı ancak Daum böyle sabote edebilirdi.

tamı tamına 4 defa topla buluşup bir kaç bir şey yapan gio büyük futbolcu (trabzon defanski evlere şenlik)

macın başından beri koşup takımı ayakda tutmaya calışan barış - caner kaka...

size bir şey söyleyeyim bu kafayla cok işimiz var bizim..

herkese bir soru, bana birisi devre arası ezdiğimiz gol pozisyonu vermediğimiz kupa trabzon macının kadrosunu verebilirmi????

Ortaları kısa düştü diye bugünkü harika oyununu hiçe mi sayıyorsun? Saygısızlıktır bu. İleri geri çalıştı. Yanlış yaptığı şeyler oldu ama hep olması gereken yerlerdeydi. Son dakikalarda gol lazım olduğu için sürekli ileride kaldı. Ona rağmen geriye gelip golü önledi. Hakkaten anlayamıyorum Caner'in Hakan'dan eksiği ne?

mükemmel oyun mu ? sadece öne ve arkaya kostugu icin mükemmel oyun ise ibrahim üzülmez her mac haftanin adami olmasi lazimdir !

ayrica sayayim sana hakan baltanin artilarini

+Sakin

+Beyini ile oynuyor topu nereye atacagini iyi biliyor

+tecrübeli

+ataga kalktigimizdaki kosu yollarini ezberlemis nereye kosacagini biliyor(deli koyun gibi kosmuyor saga sola)

+ortalari iyi

+hizli olmamasina ragmen adamlari iyi kesiyor

canerin artilari

+hizli

+dayanikli

+adam gecebiliyor

+genc

Hücum anlamında en iyi oyuncumuzdu.İkinci yarı 4 kişiye birden pres yapıp taç kazanmamızı sağlaması Gs da uzun bi aradan sonra görmediğim bir harekkettir.

Oyun içinde devamlılığı yok ara ara yaptığı patlamalar takdire değer.

Geri
Üst Alt