#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Dos santos iyidir. Geçen konuştum ben, bana şöle dedi '' Hacı çok maç eksiğim vardı, halısahalara bile gitmiyordum, Galatasaray taraftarını görünce anladım ki ben bu takımda oynarım ve daha yenice başlıyorum bunlar başlangıç '' dedi. Bir imzalı fotoğraf aldım, bende ona babannemin okuduğu şekerleri verdim. Ve sonra ayrıldık... :tiphat::happy0025:

fenerin anasını ağlatacak adam budur arkadaşlar, bu adamın hızına ve çabukluğuna hiçbir ezikbahçeli futbolcu karşısında duramaz... yeterki adam gibi oynasın...

galatasaray'ın orta saha oyuncularının baştan aşağıya değişmediği sürece hiç bir zaman kendi işini yapamayacak futbolcu. zira mustafa sarp, barış özbek ve mehmet topal -ki çok beğenirim mehmet'i- gibi sadece kesici özelliği olan futbolcular topu hiç bir zaman ileri atamadıkları için gio gs'de mecburen orta sahadan gelip top alıp 40-50m'lik deparlar atarak her maç sonunda dili dışarı düşecektir. yazık olabilir bu çocuğa. hep söylüyorum bu tip fubolcuları besleyebilmek için elano blumer gibi yetenekli ve hem ofansif hem defansif özellikleri olan orta saha oyuncuları bulundurmalı galatasaray.

çok doğru bir tespit.

Topu alıp dikine gitmeleri beni bitiriyor müthiş ya..İnşallah Fener maçında oynar golünüde atar..

Yarın golü var.

Ci Ci Ci Cio vannnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Doooooossss SanntooooosSssss... :D

Yarın gol at , seneye garanti bizdesin :D

aynısı :D

Jonathan Dos Santos

jonaor6.png

Barcelona ' dan torpilleri var heralde :D

bu yaz abi kardeş alsak ikisinide :D

ramirez yarın feneri ez

Bütün şanssızlığını bugün atacak üstünden aslan parçası

Forvet arkası veya sağ açık oynamıycaksa hiç oynamaması temennimdir.

Geri
Üst Alt