#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

aynı kanıdayız , bende cok iş yapduı diyorum .(90 dakikanın 5 dakikasında iyi oynasada hakikatten o 5 dakikada iyi oynadı yahu )

laylomlom sonunda az futbol bilgimle şerafettinle aynıdüşünceyi paylaşdım laylomlim ...

evet senin ezik oldugun en sonunda anlasildi

Boş kaleye gol atamadı.

Bence Leo Franco daha çok hatası var maçta.

Ama günah keçisi Leo Franco olmuş.

Pozisyonda kaleci çakılı kaldı, Giovani'de bunu görünce uzak direğe bırakıp gol yapmak istedi ama olmadı. Şans meselesi bu olay. Tıpkı Selçuk'un seken topunun gol olması gibi. Belki direğe çarpsa gol olacak. Bunun dışında senin gözlemlediğin ve Franco'dan daha çok hatası olduğuna inandığın nedir ?

ramirez gio ,takım acısından hiç önemi olmayan ,ayağına top gelince oynayan son derece gereksiz ,hoş vede boş bir transferdir...

takımını 85 dakika 10 kişi oynatır ama 5 dakikada bir kac calım falan filan ,al sana böyük topcu bizim taraftarda adama hemen hasta olur..

adam bi tarafını yırttı daha napsın:mad:

Maçı kazanmak isteyen 3-4 adamdan biriydi umarım kalır bizde unutmayın daha 1989 lu

Yürüye dur Aslanım

Birgün bu taraftan seni de anlayacak

Adam daha ne yapacak sölermisiniz....

Bugun yine iyiydi....

Kariyerine bakarsak çoğu golü uzaktan etkili şutlarla gelmiş. elano'da öyle, Jo'da öyle. Ne hikmetse bize gelince isabet tutturamıyor o ayaklar.

Bizde mi var bişey acaba diye düşünecem artık. Hepsi iyi şutör filan ama bi uğursuzluk mudur nedir çözemedim

Zamanında çok salladım sana ama demekki seni de almasak ilerde Keita'dan başka adam kalmıcakmış...

Bu kadar kötü adamın arasında direk seçiliyor... inşallah bonservisini alırız...

Helal olsun sana küçük adam...Tarafta gio^'ya sahip çıkmalı arkadaşlar...Adamda en azından bi hırs bi gayret vardı...Helal olsun sana bu taraftarın sevgisi ve aldığın paralar...

Gio ya da yazik oluyor. Herif cok etkili oyniyor kac mactir ama arkadaslari berbat durumdalar.

Su lanet olasi topu bir kaleye sokabilse, kendine güvenmeye baslar ve cok daha etkili son vuruslar yapabilirdi ama birtürlü atamiyor ya. Ne goller kacirdi Gio su ts ve fenere karsi.

Zamanında çok salladım sana ama demekki seni de almasak ilerde Keita'dan başka adam kalmıcakmış...

Bu kadar kötü adamın arasında direk seçiliyor... inşallah bonservisini alırız...

çok çabaladı evet. ama çok rahat düştü de.. o pozisyonlarda biraz daha dayansa.. keşke demek istemiyorum.

bu gece tek olumlu yazım helal olsun sana

Lucas Neill'la birlikte helal olsun dediğim tek adam...

Şu sahadaki 5-6 oyuncumuzu toplasan Gio kadar mücadele etmemişlerdir,çocuk kiralık olarak gelmesine rağmen 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı valla önünde saygıyla eğiliyorum...

guzel seyler yapmasına ramak kalmıstı.Biraz sans olcak adamda.

Helal olsun Gioya 60 dakika takımın en iyi oyuncusuydu bastı adam geçti yetmedi savunmaya kaç kez gitti top kesti . Çok olumluydu ama ona ayak uyduran yoktu pek.60 dakkika dedim nedeni 60. dakikadn sonra pek yoktu ortada onu yorgunluğuna veriyorum ben.

Bu çocuğun bonservisi alınsın kesinlikle çok iyi topçu.

Kasımpaşa maçı hariç beğenmedim ben bu adamı ama beğenenlere de çok karşı çıkmıyorum. Yalnız çok cılız şutlar çekiyor. Bu kaçıncı net pozisyonda vurduğu kaleye zor giden top..

kaçırdığı net pozisyon dışında son derece iyi bir maç çıkarmıştır. bonservisi alınmalıdır, bu kadar parayı sağa sola saçabiliyorsak, 20 yaşındaki dos santos'u da galatasarayda tutmamız gerekir.sadece kesici özelliği olan futbolcular topu hiç bir zaman ileri atamadıkları için gio gs'de mecburen orta sahadan gelip top alıp 40-50m'lik deparlar atarak her maç sonunda dili dışarı düşecektir. yazık olabilir bu çocuğa. hep söylüyorum bu tip fubolcuları besleyebilmek için yetenekli ve hem ofansif hem defansif özellikleri olan orta saha oyuncuları bulundurmalı galatasaray.

Geri
Üst Alt