#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Serdar bedava geldi kötü bile olsa zarar ettirmez, bende Gio'ya 8 milyon veren yönetimi eleştirirdim.

Akıllı davranıp Dünya Kupası'ndan önce almayı becerseydi 5 ya da 6 milyon €'ya kapatacaklardı. Ama Adnan Polat'ın yaptığı tek şey televizyon karşısına yumulup Giovani'yi izlemek ve sonra "Onu almayacağız" demek.

Eski videoları izleyip çoşmayın yine.Dos santosa 8 vermek enayiliktir bizim Fener bjk gibi boşa harcayacak paramız yok.

İki nefis sol ayak birleşimi sonucunda meşin yuvarlağın kaleyle sevişmesi diyebiliriz bu gole.

Mustafa Sarp,Barışa verildiği sabır biraz dos santosa verilseydi arkadaş.Ne kadar sabırsız bi takımız.Ahh Ahhhh

bence eder:o,gerçi erken davransaydık 4-5 e alabileceğimizi düşünüyordum.

Cocuk bizde havaya girdi kendine güveni geldi simdi baska takimda döktürüyor -.-

dünyanın en gereksiz yorumu desek daha doğru.

Hiçbir zaman büyük topçu olamayacak bence. Herkesin kendi yorumu tabi.

Bal yapmayan arı, Serdar Özkan'ın Meksikalı versiyonu, kambersiz düğün..

Yine yaptı asistini;

[video=youtube;HVIGHHfPbqc]https://www.youtube.com/watch?v=HVIGHHfPbqc[/video]

''Bal yapmayan arı'', 3 hazırlık maçında 2 asist 1 gol atmış oldu böylelikle. Yaşasın futbol ulemaları !

yalnız yaptığı prese dikkat,d.k da da rakip savunmaya acaip pres uyguluyordu,şimdi çalışkanlık+skora etki oldu,kaçan balık değil balina boyutuna ulaşır böyle devam ederse.

Yine yaptı asistini;

[video=youtube;HVIGHHfPbqc]https://www.youtube.com/watch?v=HVIGHHfPbqc[/video]

''Bal yapmayan arı'', 3 hazırlık maçında 2 asist 1 gol atmış oldu böylelikle. Yaşasın futbol ulemaları !

Katılıyorum.Elimizdeki hazır oyuncuyu kaçırdık,fıldır fıldır adam aradık!

Adamın fiyatı yüksek olmasaydı alırdık. Fakat 7-8 milyon istendiği için alınmadı diye biliyorum. Bizde de Pino var fazla dert yanmıyorum açıkçası. Kafam rahat.

Sorun ücretin uçuculuğu değil, genç bir oyuncuya 3 milyon €uro' dan bir kuruş üste bir rakam vermenin mantıksız oluşuydu. Tabi öyle olunca 4 aydır transferin hala daha bitirilememesine şaşırmamak gerekiyor.

Dipnot: dos Santos'un opsiyon ücreti 5.2 milyon €uro'ydu.

Geri
Üst Alt