#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Dos Santos'u sevmem kalmasını da istemedim iyi de oldu kalmadığı.Yalnız gördüğüm kadarıyla herkes yarım sezonda neler yapabilirmiş bu adam sabredilmeliydi öyle yapılmalıydı böyle yapılmalıydı deniyo.bu sözlerin aynısını elano için de duyduk bakalım bu sezon neler yapacak göreceğiz.birşey olacağını zannetmiyorum gerçi ama bekleyip göreceğiz.dos santos'un çok teknik bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum şahsen.en büyük özelliği süratli dripling yapmasıydı.onun dışında güçsüz,ikili mücadelelerde ayakta kalma konusunda sıkıntı çekiyor,şut atmayı ve sert vurmayı henüz bilmiyordu.bu niteliklere sahip bir oyuncu zaten bizim takımımızda mevcut şu an.emre çolak şans verildiği takdirde dos santos'un yaptıklarını zamanla daha iyi yapacaktır.ayrıca bize sol kanat lazım değil Arda varken.iddia ediyorum Arda sol kanatta oynarsa bu sezon herkes şahit olacak Avrupa'nın en iyi sol kanatlarından biri olduğuna.

ayrıca yarım sezonda iyi futbol oynayamayıp önümüzdeki sezon takımda görmek istedikleri dos santos gittiği tottenham'da henüz hazırlık maçlarında birkaç iyi performans gösterdi.hem deniyor yarım sezonda ne gördünüz bu adamda da gönderilmesini istiyorsunuz falan diye söyleniyor hem de hazırlık maçlarında gösterdiği performansla ne kadar büyük oyuncu olacağından bahsediliyor.ilginç gerçekten.

Dos Santos'u sevmem kalmasını da istemedim iyi de oldu kalmadığı.Yalnız gördüğüm kadarıyla herkes yarım sezonda neler yapabilirmiş bu adam sabredilmeliydi öyle yapılmalıydı böyle yapılmalıydı deniyo.bu sözlerin aynısını elano için de duyduk bakalım bu sezon neler yapacak göreceğiz.birşey olacağını zannetmiyorum gerçi ama bekleyip göreceğiz.dos santos'un çok teknik bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum şahsen.en büyük özelliği süratli dripling yapmasıydı.onun dışında güçsüz,ikili mücadelelerde ayakta kalma konusunda sıkıntı çekiyor,şut atmayı ve sert vurmayı henüz bilmiyordu.bu niteliklere sahip bir oyuncu zaten bizim takımımızda mevcut şu an.emre çolak şans verildiği takdirde dos santos'un yaptıklarını zamanla daha iyi yapacaktır.

ayrıca yarım sezonda iyi futbol oynayamayıp önümüzdeki sezon takımda görmek istedikleri dos santos gittiği tottenham'da henüz hazırlık maçlarında birkaç iyi performans gösterdi.hem deniyor yarım sezonda ne gördünüz bu adamda da ayrıca bize sol kanat lazım değil Arda varken.iddia ediyorum Arda sol kanatta oynarsa bu sezon herkes şahit olacak Avrupa'nın en iyi sol kanatlarından biri olduğuna.gönderilmesini istiyorsunuz falan diye söyleniyor hem de hazırlık maçlarında gösterdiği performansla ne kadar büyük oyuncu olacağından bahsediliyor.ilginç gerçekten.

hocam daha dos santos un sağ winger oldduğunu bilmiosn,o yüzden bu kadar iddialı konuşma derim bi tavsiye;)

merak etme ben biliyorum sağ winger olduğunu.sağ winger olduğunda ne kadar etkisiz olduğunu gördük geçen sezon.keita'yla kanat değiştirip onun da performansından verim alamıyorduk hatta bu yüzden.bu adamın sağ winger da oynayabilmesi için önce topa vurmayı öğrenmesi lazım.anca sol kanat oynayabilir bu yapısıyla.o da Galatasaray'da değil.

Bende Erman Oktay ne zaman gelecekte Gio ile 1990'lı yıllara gidecek diye bekliyordum. Şükür ki bu sefer 90'lara gitmemiş.

Hazırlık maçı demişken keşke Tottenham'ın hangi lanet takımlarla maç yaptığına bir baksaydın!

Bende Erman Oktay ne zaman gelecekte Gio ile 1990'lı yıllara gidecek diye bekliyordum. Şükür ki bu sefer 90'lara gitmemiş.

Hazırlık maçı demişken keşke Tottenham'ın hangi lanet takımlarla maç yaptığına bir baksaydın!

Ben değilim o 90'lı yıllara giden abim oluyor kendisi Emrah Oktay.O lanet takımlarda çok önemsiyordu hazırlık maçlarını zaten.Real Madrid-Los Angeles Galaxy'le oynamış o kadar ciddiye almışlar ki 2-0 geri düşmüşler.hazırlık maçları çok önemli zaten canım.

merak etme ben biliyorum sağ winger olduğunu.sağ winger olduğunda ne kadar etkisiz olduğunu gördük geçen sezon.keita'yla kanat değiştirip onun da performansından verim alamıyorduk hatta bu yüzden.bu adamın sağ winger da oynayabilmesi için önce topa vurmayı öğrenmesi lazım.anca sol kanat oynayabilir bu yapısıyla.o da Galatasaray'da değil.

topa vurmayı bilmeyen biri varsa arda bu çok açık,b.k atmak istemem durup dururken arda ya ama eleştireceksen arda yı bu konuda eleştir:o

topa vurmayı bilmeyen biri varsa arda bu çok açık,b.k atmak istemem durup dururken arda ya ama eleştireceksen arda yı bu konuda eleştir:o

Arda'nın topa vurmayı bilmediğini bende biliyorum.Şu an ki görüntülere bakarsak Arda,Dos Santos'tan çok çok daha kaliteli bir futbolcudur.Ayrıca Keita'nın da takımdan gönderileceği söz konusu bile değildi Dos Santos kulüpten ayrıldığında.Keita varken Dos Santos'u sağ winger için tercih etmek de büyük saçmalık olurdu.böyle düşünüldüğünde Dos Santos'un gönderilmesi mantıklı bir hale geliyor.

Ben değilim o 90'lı yıllara giden abim oluyor kendisi Emrah Oktay.O lanet takımlarda çok önemsiyordu hazırlık maçlarını zaten.Real Madrid-Los Angeles Galaxy'le oynamış o kadar ciddiye almışlar ki 2-0 geri düşmüşler.hazırlık maçları çok önemli zaten canım.

Abin yazı yazarken biraz sakin olsun o zaman. Tavsiyem ise maçları izlemeden eleştiri yapma. Los Angeles falan önemli değil, elin Belgrad'ı sen uyurken 10 dakikada beraberliği alır evine döner.

Abin yazı yazarken biraz sakin olsun o zaman. Tavsiyem ise maçları izlemeden eleştiri yapma. Los Angeles falan önemli değil, elin Belgrad'ı sen uyurken 10 dakikada beraberliği alır evine döner.

Yönetici sensin gereken uyarıyı kendin yaparsın sakin olması konusunda.maçları izleyip izlemediğim konusunda bir fikre varman ilginç.

Dünya Kupası'nda bir tek ilk Güney Afrika maçında -ki takımın toplam değeri 10 milyon euroyu geçmez- iyi oynadı Dos Santos..Onun dışındaki maçlarda bir şey yapamadı..Hazırlık maçında istediği kadar iyi oynasın, aferin O'na..Ahı gitmiş vahı kalmış, Futbolcuların hocanın üstüne yürüdüğü, Güney Afrika'nın bile 2-1 yendiği Fransa karşısında da pek bir varlık gösterememiş, takımı da berabere kalmıştı..Neyse zaten 2 ay sonra oynayamadığı için sorun çıkartınca yine tartışırız buralarda..Kimsenin bir yere gittiği yok ne de olsa..:D

Yönetici sensin gereken uyarıyı kendin yaparsın sakin olması konusunda.maçları izleyip izlemediğim konusunda bir fikre varman ilginç.

Yönetici gözüyle bakma bana, sadece bir dostum.
"Real Madrid-Los Angeles Galaxy'le oynamış"
derken cümle yapınla kendini ele verdin zaten. Ben şuna çok kızarım. Neden iyiyi övmezsin ve illa bir kılıf uydurmak istersin? Amaç Türkel gibi dikkat çekmek ise buyur yap. Ama antipatik olmaya hazır ol.

Benim mesaj da gitti arada ne olduysa..Neyse 2 ay sonra yine konuşuruz Dos Santos hakkında..Kimsenin bir yere gittiği yok ne de olsa..:D

Barcelona'da iki sezonu var demedik zaten, tek sezonu var ve güzel bir sezon geçirdi. Hatta futbolla çok ilgilenmeyen arkadaşlarım vardı onlar bile diyordu yeni Ronaldinho felan filan diye. Sonrasında Totthenham'da foma şansı vermediler çocuğa, güvenmediler. İpswich Town felan ölçü değil kesinlikle orada iyi oynaması ayrı birşey ama Honduras'a, Kosta Rika'ya felan karşı iyi oynayan çocuk Güney Afrika'ya, İtalya'ya, Hollanda'ya, İngiltere'ye, Fransa'ya karşı da iyi oynadı ve dünya kupasının yıldızlarından biri oldu bunu da belirteyim.

Hala nasıl böyle sallıyorsunuz çok ilginç.

Dos Santos sadece ilk maçta toplam değeri 10 milyon euro etmeyen, turnuvanın en zayıf takımı olan Güney Afrika'ya karşı iyi oynadı..Onun dışında hiç bir şey yapmadı ve sorumluluk almaktan kaçındı maçlarda..Bal yapmayan arı deyiminin hakkını verdi..

Ayrıca Kosta Rika vs. bu takımlara karşı iyi oynamak bir başarıdır.

Sözde müthiş Türk yeteneklerimiz ile biz Estonya'lardan tut Bosna'lara kadar kimlere yenilmedik. Kimlere turlar verdik.

Keşke Bosna'nın 10'da 1'i kadar güçlü olsa Kosta Rika..

sadece kosta rika falan değilki d.k da da gayet iyiydi santos fransa ya karşı falanda çok iyidi.

Fransa'ya karşı bir şey oynamadı..Aslında Fransa bu Dünya Kupası'na katılmadı desek daha doğru olur..

Ondan önce ki hazırlık maçlarında da süperdi. (İtalya, İngiltere, Hollanda vs.)

Evet evet öyleydi..Hazırlık maçlarının en büyük yıldızı Dos Santos..Bizde de Serdar Özkan ve Aydın var benzeri şekilde..:p

hocam daha dos santos un sağ winger oldduğunu bilmiosn,o yüzden bu kadar iddialı konuşma derim bi tavsiye;)

Dos Santos futbolcu değil ne wingerı..:haha::haha:

2 ay sonra görüşmek üzere..:D

Gece gece iyi geldi bu yorumların :) En çok güldüğüm yorum ise hazırlık maçı yorumu oldu. Zaten Hollanda, İngiltere, İtalya gibi rakipler güçsüz ve 5.lig seviyesinde rakipler. Hatta o maçlara U-17 kadrolarıyla çıkmışlardı değil mi ?

Tabii ki abartılı bu yorumlarım..:) Biraz da gülünmesi için yaptım yani..Ben Giovani'nin Premier Lig'de ve onun da ötesinde Premier Lig'in en iyi takımlarından biri olan Tottenham'da tutunacağını düşünmüyorum. Yine hazırlık maçlarında iyi oynayınca övgü dolu yorumlar gelmiş kendisine ama lig başlayınca bir oynadığını göremedik şu adamın 3 senedir. 2 ay sonra yeniden tartışırız durumunu..Hocasını kötülemeyin bu sefer ama..:p

Gio bana göre de hiçbir zaman üst düzey bir oyuncu olamayacak ama kalmasını isterdim. Ucuz bir paraya tabi. Çok yüksek beklentiler var bunu karşılayamayacaktır, orta sınıf bir futbolcu olarak devam eder.

bu yıl premier ligdeki performansı belirleyecek gerçekten büyük bir yıldızmı olacak yoksa kaybolup gidecekmi

Harry Redknapp bu sene çok güveniyo Gio'ya bişiler yapacak gibi bu sene

Dün City maçında Redknapp aldı oyuna. Kamptan sonra yaptığı açıklamada zaten bu yıl Dos Santos'tan çok şey beklediğini belirtmişti Harry..

Evet o yüzden 70 dakika kenarda bekletti..Halı saha topçusu, başka bir şey değil..

77 dakikaymış, özür diliyorum..:D

Geri
Üst Alt