#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Kazım iki tane kıytırık asist ve beleş gollerle taraftarın gözünü boyamış belli ki. Gio gayet iyi bir futbolcu, sağ açıkta Kazım'ı her türlü katlar.

[video=dailymotion;xcpmpl]https://www.dailymotion.com/video/xcpmpl_giovani-dos-santos-ramirez-trabzon_sport#from=embed[/video]

Sen dünya kupasını izlemediysen maç izledim deme adamım. Gir youtube a meksikanın maçları bir izle sonra söle Stacumu Gio mu

dunya kupasınındaki oyunu senın begendıgın kadar begenılse satılık lıstesinde olan bır adam o cilaya ragmen tottenhamda kalmazd.devre boyunca tottenhamda naptı bılmıorum antremana cıkıp a2 de mı oynadı bılmıyorum.abartmayın bazı şeyleri

gene sanırım zaragozaya kıralık gıttı.kendisinden olmayacak bişey.ki benım ıcın konusulmaya gerek gormedıgım bır adam gio

bende cok aldım fm de gıo yu zamanında:)

youtube gir özer hurmacı yaz bakalım neler cıkıyor.

senın fıkrındır batuhan saygı duyarım.tartısmanın alemi yok

Kazım iki tane kıytırık asist ve beleş gollerle taraftarın gözünü boyamış belli ki. Gio gayet iyi bir futbolcu, sağ açıkta Kazım'ı her türlü katlar.

[video=dailymotion;xcpmpl]https://www.dailymotion.com/video/xcpmpl_giovani-dos-santos-ramirez-trabzon_sport#from=embed[/video]

ahmet gozumu boymadı.sadece benım düşündügüm bu gio ya nazaran daha etkili diyorum.

@ömer çelik

keitalı ardalı bir nebzede olsun elanonun adı oldugu bır takımda 0 gol 0 asistlik kötü bir performansı neye baglıyorsun?

ahmet gozumu boymadı.sadece benım düşündügüm bu gio ya nazaran daha etkili diyorum.

@ömer çelik

keitalı ardalı bir nebzede olsun elanonun adı oldugu bır takımda 0 gol 0 asistlik kötü bir performansı neye baglıyorsun?

BAM üçlüsünün etkilerini yazmaya kalkarsak bu oyuncuların yaptıkları akla bile gelmez. Keita hariç. O kendi attığı topa koşup kendi yaratıyordu pozisyonlarını yalan mı? Gio daha kalitelidir inkar edilemez. Kazımdan daha teknik mi? Teknik! Daha hızlı mı? Hızlı! E oyun zekasıda var. Daha nolsun?

BAM üçlüsünün etkilerini yazmaya kalkarsak bu oyuncuların yaptıkları akla bile gelmez. Keita hariç. O kendi attığı topa koşup kendi yaratıyordu pozisyonlarını yalan mı? Gio daha kalitelidir inkar edilemez. Kazımdan daha teknik mi? Teknik! Daha hızlı mı? Hızlı! E oyun zekasıda var. Daha nolsun?

oyunu degistrmeye yonelık etkisini görmedim.senın fıkrındır saygı duyarım renktas.ben begenmıyorum

ayrı tellerden calıyoruz.olayı bu yone cekmende ayrı bi güzellik ne diyeyim

sen öle diyorsan öyledir:)

Yetenek olayı farklı usta. İş sadece asist yapmakta gol atmakta değil. Gio gelişime açık bi futbolcuydu. Keita'ya nazaran daha takım oyununa yatkın bir oyuncuydu. Bugünki ortasaha ile sağ kanadımızda ters ayakla oynasa süper olurdu. İçeri kat edişleri mükemmeldi ki bu kat be kat fazla yarar sağlayabilirdi. Kıyamet günü ibadet olmazmış. Yönetimin vizyonsuzluğu yüzünden gitti. Yapıcak bişey yok.

gionun gecen seneki yarım sezon perfrmansı 0gol 0 asist.

sanırım kazım 3 asisti buldu.ve daha etkili ondan bana göre

Sen bu mantıkla Alex Hagi den büyük oyuncudur diyenlere hak veriyorsun ozaman ? Hani alex de 322343454 gol 25872095 asist yapmışya o bakımdan. Aferin doğru yoldasın. Gio Dos Santos Kazımdan 3 yaş küçük ve bize gelmeden önce 1.5 yıl ayağına top değmedi çok maç eksiği vardı ve son maçlardada müthiş oynamaya başlamıştı. Ali Sami Yen de geçen sene fb ye yenildiğimiz maçta kendisini canlı izleme şansım olduğu için açık açık görüldü keita ile beraber fb defansını folloş ettiği

Sen bu mantıkla Alex Hagi den büyük oyuncudur diyenlere hak veriyorsun ozaman ? Hani alex de 322343454 gol 25872095 asist yapmışya o bakımdan. Aferin doğru yoldasın. Gio Dos Santos Kazımdan 3 yaş küçük ve bize gelmeden önce 1.5 yıl ayağına top değmedi çok maç eksiği vardı ve son maçlardada müthiş oynamaya başlamıştı. Ali Sami Yen de geçen sene fb ye yenildiğimiz maçta kendisini canlı izleme şansım olduğu için açık açık görüldü keita ile beraber fb defansını folloş ettiği Mustafa Sarp az becerikli olsa o maçta daha ilk dakikada takıyoduk golü Gio sayesinde ama kazmalık yapıştı sarpinho

ok ok.tartısmanın alemi yok ben baska sey soluyorm sen baska.

gereksiz gereksiz afferim dogru yoldasın tadlarına girmenin alemi yok.baska açılardan bakıyoruz.aynı gorusu savunmak zorunda degiliz

senın fıkrındır saygı duyarım

ok ok.tartısmanın alemi yok ben baska sey soluyorm sen baska.

gereksiz gereksiz afferim dogru yoldasın tadlarına girmenin alemi yok.baska açılardan bakıyoruz.aynı gorusu savunmak zorunda degiliz

senın fıkrındır saygı duyarım

Neyi başka kardeşim neymiş farkı anlatsana aynı mantık değilmi ? Şöyle düz mantıkla futbol yorumu yapmayın Allah aşkına yok o 3 asist yapmış şu 5 gol atmış bilmem ne fb lilerin dediğiyle aynı kapıya çıkıyor dediğin şey

Neyi başka kardeşim neymiş farkı anlatsana aynı mantık değilmi ? Şöyle düz mantıkla futbol yorumu yapmayın Allah aşkına yok o 3 asist yapmış şu 5 gol atmış bilmem ne fb lilerin dediğiyle aynı kapıya çıkıyor dediğin şey

1.kardeşin falan degilim uslubunu düzelt

2.senin yaptıgın düz mantık bana kalırsa hagi alex kıyasını santos kazıma yansıtman

3.benim demek istedigim cocukta eksik seyler var ve gelişmiyor.drıblınglerı ıyı ancak son noktayı koymayı beceremıyor.beceremecegı anlasıldıgı için ne harika cocuk diye gittigi tottenhamda ne de bana kalırsa gs de dıkıs tutturabıldi

4.dunya kupası cılası ve tottenhama geri geldi 3-4 mac sonradan girdi sonra gene kadroya giremedi.

5.o cilaya ragmen alıcısı cıkmadı demekki değişen bişey olmadıgını ılgılenenler farkettı

6.küme düşme adaylarından santander kirası sımdıde.hakkında hayırlısı

7.bana kalırsa kazım daha etkili oynuyor.benım dusuncem bu yönde

Gio , Ardadan da yetenekli Keitadan da yetenekli Kazımdan da yetenekli Stancudan da yetenekli

Bu çocuk hepinizi top diye oynar

Tothenamda hiç forma şansı bulamıyor adeta kaybolucak adam ya :(

Intercity arabaları gibi ordan oraya kiralanıp duruyor; adamın nerde oynadığı belli değil. Bir de "Stancu, Kazım geleceğine Santos gelseydi" yazanlar var :o

Santos bu takımdan gitmeyecek adamdı.Gerekirse 3 adamını satardın Santos'u alırdın.Yazık oldu.

Geri
Üst Alt