#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Penaltı yaptırdı helal olsun bu adamı gönderenler utansın bize Kazım müstehak

(kazım+pino+aydın)*30 = gio

Seneye alıp getirin şu adamı işte kanat oyuncumuz yok.

Geri dön.

Abi bu adam dönmezse ben maç flan izlemyiorum keyif almıyorum !!!

Vay be, bir zamanlar bu yedekti suan kaptan bile olur :D

o gölü atsaydi, bence daha büyük bir ihtimall olmazdi. Keita okadar gol atti, da ne oldu ?

ya birakin bu isler, her zenci futbolcu da ayni olay, yok Song 33 Yasinda degil 37 yasinda filan haberler de vardi...

Üstüne niye büyük yazdirsinlar ?

Arkadaş ne Santosmuş beeee!

Dünya üzerinde bu işle ilgilenen ne kadar adam varsa oyuncunun taşıdığı potansiyelin hakkıyla oynayamadığını, bir türlü gelişimini tamamlamadığını, sezon içerisindeki maç istatistikleri incelendiğinde takıma katkısının çok sınırlı olduğunu kabul ediyor, biz bir türlü kabul edemedik bu gerçekleri. Bilmem özel hayatındaki çarpıklık, bilmem kafa yapısı ama bir şekilde futbol eğitimini en düzeyde almış bir adamın bu kadar yetenekli olmasına karşılık bu kadar kötü bir performans sergilemesini çözebilmiş değil kimse ama nedense biz adama reyiz muamelesi yapmaya bayılıyoruz!

Nerde hızlı, adam geçen bir futnolcu görsek hemen büyük oyuncu muamelesi yapmanın mantığını anlayamıyorum, adam bizde epi topu 10-12 maç oynamış takıma katkısı 0 olmuş adam hakkında forumda 400 sayfaya yakın yazı yazılmış! Bravo vallaha sana Santos!

Geri
Üst Alt