#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Arkadaş ne Santosmuş beeee!

Dünya üzerinde bu işle ilgilenen ne kadar adam varsa oyuncunun taşıdığı potansiyelin hakkıyla oynayamadığını, bir türlü gelişimini tamamlamadığını, sezon içerisindeki maç istatistikleri incelendiğinde takıma katkısının çok sınırlı olduğunu kabul ediyor, biz bir türlü kabul edemedik bu gerçekleri. Bilmem özel hayatındaki çarpıklık, bilmem kafa yapısı ama bir şekilde futbol eğitimini en düzeyde almış bir adamın bu kadar yetenekli olmasına karşılık bu kadar kötü bir performans sergilemesini çözebilmiş değil kimse ama nedense biz adama reyiz muamelesi yapmaya bayılıyoruz!

Nerde hızlı, adam geçen bir futnolcu görsek hemen büyük oyuncu muamelesi yapmanın mantığını anlayamıyorum, adam bizde epi topu 10-12 maç oynamış takıma katkısı 0 olmuş adam hakkında forumda 400 sayfaya yakın yazı yazılmış! Bravo vallaha sana Santos!

bende onu çözemiyorum ya.

Arkadaş ne Santosmuş beeee!

Dünya üzerinde bu işle ilgilenen ne kadar adam varsa oyuncunun taşıdığı potansiyelin hakkıyla oynayamadığını, bir türlü gelişimini tamamlamadığını, sezon içerisindeki maç istatistikleri incelendiğinde takıma katkısının çok sınırlı olduğunu kabul ediyor, biz bir türlü kabul edemedik bu gerçekleri. Bilmem özel hayatındaki çarpıklık, bilmem kafa yapısı ama bir şekilde futbol eğitimini en düzeyde almış bir adamın bu kadar yetenekli olmasına karşılık bu kadar kötü bir performans sergilemesini çözebilmiş değil kimse ama nedense biz adama reyiz muamelesi yapmaya bayılıyoruz!

Nerde hızlı, adam geçen bir futnolcu görsek hemen büyük oyuncu muamelesi yapmanın mantığını anlayamıyorum, adam bizde epi topu 10-12 maç oynamış takıma katkısı 0 olmuş adam hakkında forumda 400 sayfaya yakın yazı yazılmış! Bravo vallaha sana Santos!

Geçmişi bırakıp geleceğe bakma zamanı artık. Aynen katılıyorum sana. Keita için belki 400 sayfa yazılabilir ama Santos için bu çok fazla. Bu söylediğime ters bişey söyliyim. Ligin son maçında Gençlerbirliği deplasmanına giden tek yabancımız da Dos Santos'tu. Keita izinsiz olarak gitmişti. Acaba Keita için de mi 400 sayfa çok

Geçmişi bırakıp geleceğe bakma zamanı artık. Aynen katılıyorum sana. Keita için belki 400 sayfa yazılabilir ama Santos için bu çok fazla. Bu söylediğime ters bişey söyliyim. Ligin son maçında Gençlerbirliği deplasmanına giden tek yabancımız da Dos Santos'tu. Keita izinsiz olarak gitmişti. Acaba Keita için de mi 400 sayfa çok

verdikleri için 400sayfa az.

Pino'yu da Kazım ı da severim ama Gio iki gömlek üstü idir bu adamların.

Trabzonspor maçındaki defanstan alıp taa kale önüne kadar gittiği deparı hiç unutmucam.. Onura azmı küfür ettim çok iyi tutmuştu :P

Hiçbir zaman büyük bir oyuncu olamayacak.

Fırsat verilse çoktan büyük oyuncuydu hadi eyvallah

Önce karşındakine karşı saygılı olmayı öğren.

Fırsatları bazen kendin elde etmek gerekir. Genç yaşlardayken yaşıtlarına göre çok iyiydi ama onlar gibi üzerine katamadı. Sürekli yedek kaldı. Bunun suçunu futbolcuda aramak gerek başkasında değil.

Önce karşındakine karşı saygılı olmayı öğren.

Fırsatları bazen kendin elde etmek gerekir. Genç yaşlardayken yaşıtlarına göre çok iyiydi ama onlar gibi üzerine katamadı. Sürekli yedek kaldı. Bunun suçunu futbolcuda aramak gerek başkasında değil.

Fikrine karşı çıkınca saygısızmı olunuyo anlamadım ne demek istediğini

Shovunu git başka yerde yap

Fikrine karşı çıkınca saygısızmı olunuyo anlamadım ne demek istediğini

Shovunu git başka yerde yap

Batuhan,

Artist artist konuşuyorsun üstüne saygısızlık mı diyorsun. Neyse olayın kişiselleştirilecek bir tarafı yok. Gelecekte göreceğiz ne olacağını.

Batuhan,

Artist artist konuşuyorsun üstüne saygısızlık mı diyorsun. Neyse olayın kişiselleştirilecek bir tarafı yok. Gelecekte göreceğiz ne olacağını.

Kişiselleştiricek bi tarafı yok zaten , oyuncunun tarzı ve yapısı benim beğendiğim bi tarz ve bizim takıma renk katıcak bi oyun yapısı var , Türkiyedeki oynayan tüm kasaplardan daha modern bi topcu

+1905 ne?

Boş boş konuşmayın. Adamın yarı fiyatına transfer edilen Pino bile çok daha yararlı oldu her açıdan. Gio'nun abartılacak bir tarafı yok.

"Kor olur badem gozlu olur ama Gio kor bile degildi."

Hayri Cund

Insan da sancak ki, takimda 11 tane Zidane ile oynuyoruz. bizim hangi topcumuz okadar büyük oyuncu ki ? Bizim seviyemiz icin cok cok iyi bir futbolcuydu, okadar. Kimse bir Messi beklemiyordu...

Benim yorumumla senin söylediğinin zerre alakası yok bilmem farkında mısın ?

Geri
Üst Alt