#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Pino daha iyi her açıdan. isteyince çok iyi oynuyor misal bu seneki fener maçını açın. Lugano'yu peşinde köpek ettiği maçlardan biri :)

evet cidden cok iyi oynadi kerata son haftalar nerdeydedi ? oo sakat mi ? tabii ya almadan önce bilmiyorduk sanki cok sakatlik problemi gecirdigini

Stancudan 10 kat daha iyi işler yapar hemde aynı bonservis bedeline tesadüfe bak

Polati bir Keita birde Gio yüzünden asla affetmicem

Gio herhangi bir Galatasaray forumunda kendisi için 3946 mesaj olduğunu duysa ne derdi acaba. Bırakın artık beyler Gio'yu Keita'yı. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Hasan Şaş, Arif Erdem gibi adamlara açılan sayfalara bakın bakalım kaç mesaj var. Zamanında başka kulüplerle dalga geçerdik, kendi ruhlarını taşıyan futbolcuları yok diye. Kendi kulübümüzle de gururlanırdık yukarıdaki adamların isimlerini sayarak. Şimdi onlardan farkımız kalmadı. Kendi adamlarımıza sahip çıkılmamış olabilir. Sahip çıkılmadığı için kulübü eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama taraftar olarak bizim yaptıklarımız daha mı güzel sanki. Ben Galatasaray taraftarının son yıllardaki tutumundan rahatsızlık duyanlardan birisiyim.

Gio herhangi bir Galatasaray forumunda kendisi için 3946 mesaj olduğunu duysa ne derdi acaba. Bırakın artık beyler Gio'yu Keita'yı. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Hasan Şaş, Arif Erdem gibi adamlara açılan sayfalara bakın bakalım kaç mesaj var. Zamanında başka kulüplerle dalga geçerdik, kendi ruhlarını taşıyan futbolcuları yok diye. Kendi kulübümüzle de gururlanırdık yukarıdaki adamların isimlerini sayarak. Şimdi onlardan farkımız kalmadı. Kendi adamlarımıza sahip çıkılmamış olabilir. Sahip çıkılmadığı için kulübü eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama taraftar olarak bizim yaptıklarımız daha mı güzel sanki. Ben Galatasaray taraftarının son yıllardaki tutumundan rahatsızlık duyanlardan birisiyim.

Ama Gio Barça altyapisindan sey etmis, dolayisiyla biraz ayri tutmak lazim :o

Ee ne konuscaktik Hakan Sükür nasil bizi kötüledigini mi ? Yada Hasan Sas bizlen nasil TV de dalga gecerken gibi mi ? Yada Bülent Korkmaz bize karsi yenerken nasil el kol hareketti yaptigini ? Varsa Ergünü tek konusurum bide Arifi...

Ee ne konuscaktik Hakan Sükür nasil bizi kötüledigini mi ? Yada Hasan Sas bizlen nasil TV de dalga gecerken gibi mi ? Yada Bülent Korkmaz bize karsi yenerken nasil el kol hareketti yaptigini ? Varsa Ergünü tek konusurum bide Arifi...

Sen yönetimin iyi işler yaptığını mı düşünüyosun yoksa yönetimin arkasında mısın? Eğer yönetimin arkasında değilsen ve eleştiriyorsan, o saydığın isimlerin senden 100 kat daha fazla eleştirmeye hakkı var. Ben de bunu anlamıyorum. Varsa yanlış birşey eleştirecekler tabi. Eleştirdiler de kötü mü ettiler. Ne oldu? Gelinen sonuç ortada. Adamlar haklıymış işte.

Gio'yu bende çok seviyorum , geçen sezonda takımda kalmasını istediğim oyuncuların başında geliyordu. Özellikle top sürüş ve çalım stillerine hayrandım , keşke bonservisini alsaydıkta uzun uzun seyretseydik.

Gio - Misimovic - Pino

-------Baros--------

Tecavüz olurdu.

Geri
Üst Alt