#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

--------------almeida

simao---------guti-----------quaresma

kağıt üzerinde tecavüz olur değil mi?iş sizin bildiğinizle olmuyor aslanlar.

Bir kere arada ki farkı görmüyorsan o senin bileceğin iş.

Ben bilerek Gio ve Pino gibi süratli, teknik ve ters ayakla oynayıp, içeri kat eden ve şutlarla kaleyi yoklayan iki adamı koyuyorum. İkiside çok süratli oyuncu. Aynı şekilde Baros da öyle. Misimovic ise şu anda Guti'den daha iyi bir futbolcu.

İyide bu sezon başı 7 m. euroya alex songa talip olmuştu cimbon tabi sonra yalan oldu ama isteyince oluyomuş işte

O adama talip olduğumuz yalandı.

7 milyon euroya o adamın sol bacağını vermezler bize. EPL'nin en iyi iki üç ön liberosundan biri.

O adama talip olduğumuz yalandı.

7 milyon euroya o adamın sol bacağını vermezler bize. EPL'nin en iyi iki üç ön liberosundan biri.

Haber doğruydu ben çok sıkı bir şekilde takip etmiştim hatta FR çok istiyodu bu oyuncuyu ama sonra ne olduysa Stoch transferi gibi sona yaklaştığında bi anda vazgeçildi ve Lorik Cana geldi

Gooolll Dos Santos

Santader 2 - 1 Real Sociedad

5.5 milyon euroluk Stancuyu gördük Hagi haram zıkkım olsun o paralar

Bu adamı yollayıp yerine, Aydın'ı izletmeye mahkum bırakanlar utansın. Bu adam sağ-sol her yerde döktürüyordu. Eksiği gol atamamaktı. Şimdi Fenerbahçe sempatizanı taraftarımız, ''Stoch daha iyi yhaaaaa'' der.

Dos Santos > Stancu

Dos Santos > Arda

Dos Santos > Kazım

Dos Santos > David Villa

Dos Santos > Messi

Dos Santos > C.Ronaldo

:yoji::happynew:

O kadar iyi o kadar iyidir ki 3 sene boyunca sürekli kiralık gitmiştir

Dünya kupasında çok iyiydi.Tottenham'la da müthiş başladı sezona hazırlık maçlarında falan müthiş oynuyordu.Sezon başlayınca sürekli oynatılmadı nedense anlamıyorum gerçekten.Çok seri,çok çok çalışkan,şutları iyi.Oyun zekası olarakta şu an bizim bütün takımı ipten geçirir.Fizik olarak zayıf görünse de çok zor düştüğünü hatırlatırım.Tek eksiği skor üretememekti.Halbuki çok iyi şutları vardı,o şutları milyonda bir sefer kurtaracak dangoz kalecilerde Gio'nun şutlarına denk geldi.Büyük şanssızlıktı gerçekten.Hala da geç sayılmaz alabiliriz belki.

Tamamen boş adam bazıları barcelonada oynadı diye diğer takımlardaki haline bakmadan atıp tutuyor.Paf takımda dahi oynatmam.3 yılda 1 gol atabilen kanat oyuncusu bu adamdan başka varmıdır acaba

Geri
Üst Alt