#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Şu anki Galatasaray için ilaç olamaz...Liderlik özellikleri yok, bitiriciliği yok...

Takım düzenini oturtsak ekstradan olabilir, fakat kurtarıcı adamlardan biri olarak lanse edilmesi hayalcilik...

Hep söyledim yine söylüyorum, bu adam hiç bir zaman büyük futbolcu olamayacak.

Bir türlü beklenen patlamayi gercelestiremedi. Demekki Gio bukadarmis. Gerci belli de olmaz, 26-27 yaslarinda bile beklenen istikrali bir form düzegini yakaliyabilir ve büyük isler yapabilir.

bizde kim patlama yapti da bunlari begenmemez olduk... Suan burnumuz yine baya havalarda, Selcuk, Buffon, Drogba isimleri filan düstü diye...

Bu Batuhan sıyırmış. Kendi aramızda para toplayalım gidip bonservisini alalım verelim Batuhan'a halı sahada mı oynatır nerede oynatırsa oynatsın ama bizim takımımıza bulaştırmasın. :) :)

Bu ne yaaa 407 sayfanın 300'ünü Batuhan'ın yazdığından şüpheleniyorum. :) :)

:asd:

Potansiyeli var ama kullanamıyor bir türlü. Sorunu mental sorunlu oyuncuya da yer yok takımda. [bence]

aydının biraz gelişmiş versiyonu yönetimin almamasına kızmıştım ama gerçekten bir türlü patlama yapamıyor umarım büyük takımlara gitmez hep böyle kalır bizde pişman olmayız :D

dün 2 tane attı. New Zeland'a. Sağol reis. Kuponu tutturdu. Santander'dede iyi gidiyor.

Ben bu bebeyi seviyorum aga kim ne derse dein. Bizde oynadığı sene şutları sadece 10 ar cm kaleye yaklaşsaydı efsane olmuştu.

22 yaşındaki adamı ne yapıp ne edip elinde tutacaktın ama Adnanlar sağolsun Stancu'yu getirdiler.

5 milyon eden stancudan daha çok iş yapardı bu takımda Dos Santos.

reis 2 tane atmış meksika hazırlık maçında :tiphat:

böyle bir adami yakalamisken göndermek icin aptal olmak lazim. zaten bunun böyle oldugunu ilerleyen zamanda gösterdi zati muhteremler. Galatasaray tarihinin yüz karasi olarak kazindiniz tarihe.

böyle bir adami yakalamisken göndermek icin aptal olmak lazim. zaten bunun böyle oldugunu ilerleyen zamanda gösterdi zati muhteremler. Galatasaray tarihinin yüz karasi olarak kazindiniz tarihe.

Bu durumda Barcelona'da aptal oluyor.Değil mi?

Geri
Üst Alt