#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

İyi oyuncu olduğu doğru,ama yabancı kontenjanı ve başarısızlığa tahammülümüz olmadığı için riske giremezdik.

Doğru...Şu anki durumumuzda lider ve iş bitirici özelliklere sahip oyunculara ihtiyacımız var.

Türkiye ligi topçusu değil malesef. tecrübe de ettik bunu.

Giovanniyi Pedrodayla karşılaştıran arkadaşa madalya hediyem var.Santos en fazla 2. ligde oynayabilecek kalitede bir oyuncu.Pedroyu yolda görse destur çekmesi lazım

Giovanniyi Pedrodayla karşılaştıran arkadaşa madalya hediyem var.Santos en fazla 2. ligde oynayabilecek kalitede bir oyuncu.Pedroyu yolda görse destur çekmesi lazım

sende abarttın ama 2. Ligde mi ? Giovanni'de Barcelona oynamış biri tamam pedro'yla kıyaslanması saçma ama sende abarttın renkdaş 2. Lig felan :)

Galatasaray büyük futbolcuları hakediyor...Adnan Polat maalesef bunu bize unutturdu son yıllarda..Bu yüzden ben lider özellikli futbolcuları Galatasaray'da görmek isterim...

Dos Santos'tan daha iyilerine layık Galatasaray...

Bu adamı kaçırmıcaktık ya hala ona yanıyorum var ya.

bu adama övgüler yagdırıyosunuz adam kiralık gitmekten anası agladı hemde küme düşmeye oynayanlara gidiyo. ben bu adamın nasıl bir futbolcu oldugunu anlayamadım:)

Geri
Üst Alt