#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani dos Santos

Amrabata sövenler bu adamı niye beğenir anlamış değilim...

Reis yardiriyor siz hâlâ Amrabatı beğenin.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

:sad007:

Geldiginde ne kadar sevinmistim. Adam hala bal yapamayan ari. Barcelona bu cocugu bosuna elinden cikarmadi. Ama o zamanlar Sarp falan vardi birde :D

Hiç değişmemiş. Bal yapmayan arı modunda devam ediyor. İnsan kendini hiç mi geliştiremez?

Geçen maçta penaltıyı kazandıran oyuncuydu. Direkten dönen topun pasını vermişti. İtalya'yı da hareketliliğiyle zorlamıştı.

Daha nasıl bal yapacak bu adam anlamıyorum. Bal yapamayan arı damgasını vurmuşsunuz bir kere, ne yapsa da artık değişmez birçok kişinin gözünde.

Bal yapma sadece gol atma mı yani. O zaman Burak'ı da sadece gol atıyor diye eleştiriyorsunuz.

Tamamen ön yargı bazı şeyler. Bir adam vardır ya da yoktur. Dos Santos kiralık olarak geldiğinde daha çok gençken, bilmediği bir yerde; yaşadığı uyum sorunuyla ilk maçlarında rezalet maçlar çıkarmıştı o adam o maçlardan sonra silindi.

Burak Yılmaz zaten her yere gitti olmadı öyle birinin çıkış yapması imkansız yani size göre, Onun da bu başarısı olanaksız geldiğinden, hala çöp muamelesi görüyor.

Tam bir reis.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bu çocuğun en büyük sorunu Barcelona alt yapısının ürünü olması sanıyorum. Dışarıdan baktığında temel futbol özellikleri ve yetenekleri anlamında sınıf bir kanat oyuncusu görüntüsü veriyor, ama gelgelelim işin eğitimini aldığı noktanın dışına çıkamıyor. Alternatif düşünceler yerine, tamamiyle makine düzeninde bir sadelikle oynuyor.

Belki doğru olanı yapıyor, saha içinde saniyeler içinde birden fazla şey düşünüyor oyuncular. Ekran başında hayıflanmak biz ve bizim gibi salt bir populist kültürle yetişmiş olan taraftarın içine işlediği için, fazla barınamaz bu tip oyuncular bizim takımlarımızda. Şöyle bir yorumlara da bakıldığında belli oluyor zaten.

Yaş olarak çok iyi bir dönemde hala. Oraya buraya kiralanmayıp, kendisi için en doğru takımı seçerse çok daha faydalı bir oyuncu olur takımı için açıkçası.

Bence ilk ciktigi dönemde üzerinden cok büyük baski vardi. Herkes cok büyük beklentiler icindeydi. Bence iyi futbolcu ama hep üst düzey performans beklendigi icin basarisizmis gibi gösteriliyor.

Bakkala yolluyor habire.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

B-A-M ortas sahası neydi ya.. Aklıma geldi gözüm karardı ..

Insanlarin hatirlamak icin hafizasi var ama neden bazi seyleri unutabilmesi icin bir seyi yok, cok soruyorum. Cok güzel bir sey olurdu aslinda. Mesela bu orta sahayi unutmak icin :D

Insanlarin hatirlamak icin hafizasi var ama neden bazi seyleri unutabilmesi icin bir seyi yok, cok soruyorum. Cok güzel bir sey olurdu aslinda. Mesela bu orta sahayi unutmak icin :D

Malesef.. Galatasaray futbol takımı için kara bir leke olarak hep kalıcak.. :b5::b5:

Cok iyi futbolcu ama neden yukselemedi soru isareti.

bal yapamayan arı. kaç pozisyonu son noktada heba etti. bu kadar yetenekli bir adam ama kaç yaşına geldi hala son pas-vuruş yapmayı öğrenemedi, geliştiremedi. zaten o yüzden asla 1.sınıf bir futbolcu olamayacak.

Geri
Üst Alt