#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

çok iyi niyetli oynadı gördüğüm kadarıyla, fiziğini biraz güçlendirirse yıllarca takımımızda kalıp bizimle çok büyük başarılara ulaşabilir ve henüz çok genç.

Abi Antalyaspor maçını izliyorumda harbi iyi oynamış bu çocuk ya çok istekli hırslı,keşke as takımımızla çıkabilseydik...

Bence forvet oynar ya bu çocuk

Bu çocuğu forvete koymak Mr'a sokmakla eşdeğerdir beyler,o yüzden kanatta oynamalı.

Bu çocuğun özgüveni yerlerde sürünüyor.Çok korkak oynuyor.

Korkaklığını üstünden atması lazım. ASY'deki Antalya maçı bunun için en büyük fırsat.

Yemin ediyorum utanarak bazilarin Galatasarayli oldugunda süphe ederek okuyorum Dos Santos hakkindaki yazilari, adam 2 senede 10 resmi mac oynamis, daha bizde bir mac 90 dakika oynamadi, bu kadar negatif nasil konusuyorsunuz anlamis degilim 1.5 ay sonra gercek Dos Santosu görecegiz buraya yaziyorum, zamana ihtiyaci var!

Fizik olarak çok kötü durumda Giovanni birkaç maça düzenli bir yerde oynatılırsa kendini bulur.

böyle bir adam gs'de 85 dk oyunda kalıyor. bunu 85dk oyunda tutan adam nasıl bir teknik direktördür. maç başından beri 1 tane yararlı hareket yapmadı. aldığını kaptırdı. sokaktan geçen adamı çekip koysak oyuna daha iyi oynardı rezillik. eğer bu adam kendini geliştirmezse birşey olmaz; ki 4ayda ne yapabilecek. inşallah frank eski öğrencisi diye bu adamı her maç oynatmaz. eğer bu adamı kazanacam diye ısrarla oynatırsa ne şampiyon oluruz ne de uefa'da birşey yapabiliriz.(biraz sert oldu ama maçta çok sinirlendim ondan dolayı)

Resmen cahillik şu yaptıklarınız.

2 sene 10 resmi mac! futbol cahili baska yorum yok

10 resmi maça yeterli görülmediği için çıktı. Işık olsa oynatırdı adamlar. Guardiola geldi beğenmedi. Juande Ramos geldi beğenmedi. Redknapp geldi beğenmedi. Bence burada da tutunamayacak. Umarım yanıltır..

Geri
Üst Alt