#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

O mevkide Barış'ı mı tercih edersin yoksa Gio'yu mu? Birde rastlantımı bilmiyorum ama Caner'in önünde oynayan her kim olursa olsun kötü gözüküyor. Caner'i çok sevmeme, sürekli bek oynaması gerektiğini düşünmeme rağmen hep ters kanadı düşünüyor. Önünde oynayan oyuncu ile alışverişi hiç yok.

Bu durumunda Gio'yu etkilediğini düşünüyorum.

Barış'ı hiçbir mevkide tercih etmem de :) yani şu halleriye dos santosun yerine Emre Çolak'ı bile tercih ederim.

Ayrıca Caner konusundaki görüşlerine de katılıyorum.Maç içinde farketmeme rağmen bu yönüyle hiç düşünmemiştim.Caner gibi bir bek in önünde oynamak zor tabi.Burnunun ucundaki boş Keita'ya bile pas vermeyerek delirtti adamı.

Ama şu fizik gücü ve futbola uzak dönemin verdiği hamlık nedeniyle Gio'nun formda bir Hakan Balta'nın önünde bile pek verimli olacağını düşünmüyorum.Tabi izlemek görmek lazım.

Şu haliyle Gio sonradan oyuna girip maç temposuna alıştırılmalı bence. Gelir gelmez 90 dakika oynatılıp üstüne ağır sorumluluk bindirmek onu da bizi de zor duruma sokar.Kaldı ki buna gerek de yok.

Eleştirmek başkadır balon demek başkadır ikisi çok farklı şeyler;)

yok arkadaş forumdakilere göre pek fark york aralarında. dün rijkaard'ı eleştirdim. biri çıktı o zmn takımın başına geç dedi:D(böyle bişi var mı ya) arkadaşlar eleştiriyi kaldıramıyorlar. burada hep takımımızı yüceltmemiz lzm, aksayan yerleri söyleyemeyiz. onlara göre yasak.

Barış'ı hiçbir mevkide tercih etmem de :) yani şu halleriye dos santosun yerine Emre Çolak'ı bile tercih ederim.

Emre Çolak'ın oynamasını en çok isteyenlerdenim bende. Ama kanat özelliği yok Emre'nin. Daha çok Sağ ve Sol iç için uygun. Keşke Berkin de alıştırılsaydı takıma. Onunda o mevkide oynamasını çok isterdim.

Ayrıca Caner konusundaki görüşlerine de katılıyorum.Maç içinde farketmeme rağmen bu yönüyle hiç düşünmemiştim.Caner gibi bir bek in önünde oynamak zor tabi.Burnunun ucundaki boş Keita'ya bile pas vermeyerek delirtti adamı.

Ama şu fizik gücü ve futbola uzak dönemin verdiği hamlık nedeniyle Gio'nun formda bir Hakan Balta'nın önünde bile pek verimli olacağını düşünmüyorum.Tabi izlemek görmek lazım.

Şu haliyle Gio sonradan oyuna girip maç temposuna alıştırılmalı bence. Gelir gelmez 90 dakika oynatılıp üstüne ağır sorumluluk bindirmek onu da bizi de zor duruma sokar.Kaldı ki buna gerek de yok.

Ben Gio'yu A2'den A takıma yükselmiş yeni bir oyuncu gibi görüyorum. Öyle de görmek lazım. Çünkü daha 20 yaşında. Gelecek için yapılmış bir transfer. Zamanla oda diğerlerine ayak uyduracaktır. Takım halinde herkes birbirini tamamladığı zaman eleştirecek futbolcu bulamayacağız. Biraz beklemek lazım.

Ayrıca Türkiye'deki saha ve zeminlerin futbolcuların performansını direkt etkilediğini düşünüyorum.

Bence en büyük balon senin gibi her görüşe karşı çıkan , hiçbir futbolcunun eleştirilmesine izin vermeyen , herşeye maydanoz olandır .

Ülke futbolunun senin gibi düşünenlere çok ihtyacı var Okan'cım. Kusura bakma saygısızlık etmişim.

Benim görüşüm . Galatasarayda oynuyor diye her futbolcuyu beğenmek , kral yapmak zorunda değilim

Sen Deniz Baykal gibisin işin gücün sırf muhalefet olmuş.Gio geldiğinde havalara uçuyordun,hatta Gio'yla Jo,Baros'la Kewell'ı aratmaz diyordun ne oldu?

yok arkadaş forumdakilere göre pek fark york aralarında. dün rijkaard'ı eleştirdim. biri çıktı o zmn takımın başına geç dedi:D(böyle bişi var mı ya) arkadaşlar eleştiriyi kaldıramıyorlar. burada hep takımımızı yüceltmemiz lzm, aksayan yerleri söyleyemeyiz. onlara göre yasak.

Orası ben ilgilendirmez iş hakarete varmasın yeter

Sen Deniz Baykal gibisin işin gücün sırf muhalefet olmuş.Gio geldiğinde havalara uçuyordun,hatta Gio'yla Jo,Baros'la Kewell'ı aratmaz diyordun ne oldu?

Gio geldiğinde havalara uçmadım bu 1 orta saha transferi ve Nonda´nın kalmasını istiyordum ben

2- ben anlatılanlara göre dedim Gioyu fazla izlemedim ama çok övenler oldu Jo´yu ise çok izledim çok iyi bir oyuncu Fizik yönünden zayıf sadece onun dışında mükemmel bir forvet

Takım halinde herkes birbirini tamamladığı zaman eleştirecek futbolcu bulamayacağız. Biraz beklemek lazım.

2 ay üstüste kimse sakatlanmadığı zaman o mutlu günler de gelicek işte :) Allah büyük :)

İşte o bekleme kısmı beni düşündürüyor renkdaş.fener maşşallah her maç ofsayt mofsayt golü buluyor biz pozisyona girip atamıyoruz.Birşeyleri beklemek için zamanımız pek yok gibi.

2 ay üstüste kimse sakatlanmadığı zaman o mutlu günler de gelicek işte :) Allah büyük :)

İşte o bekleme kısmı beni düşündürüyor renkdaş.fener maşşallah her maç ofsayt mofsayt golü buluyor biz pozisyona girip atamıyoruz.Birşeyleri beklemek için zamanımız pek yok gibi.

Galatasaray maçından sonra 8'de sıfır yapan da aynı Fenerbahçe'ydi. İstikrarsız bir takım ne olacağı belli olmaz.

Gio geldiğinde havalara uçmadım bu 1 orta saha transferi ve Nonda´nın kalmasını istiyordum ben

2- ben anlatılanlara göre dedim Gioyu fazla izlemedim ama çok övenler oldu Jo´yu ise çok izledim çok iyi bir oyuncu Fizik yönünden zayıf sadece onun dışında mükemmel bir forvet

İzlemediysen susucaksın.2 maçta bir futbolcu değerlendirilmez

fenerlilerin ve medyanın eline koz vermeyin,Galatasarayı bu çocuk üzerinden vurmak isteyecekler bakın çocuğu aldınız Meksikanın genç yeteneğini ama kötü transfer imajı vermeye çalışıyorlar...

Galatasaraylı olup yorum yapanlar dikkatli olsunlar 2 maçla futbolcu asmayın sakın..

Franck Ribery geldiğindede bas bas bağırıyorlardu bu ne biçim transfer Anelkanın bonusu,Çarlistom biberi diye adam kendini birkaç maç sonra ve Kupa finalinde gösterdiği feneri 5-1 yendiğimiz maçta gösterdi ondan sonra ağladık durduk niye gitti diye

Belki de kötü futbolcudur.

Bize hiç faydası da olmayabilir.

Bizim Dos Santos'a zaten ihtiyacımız yoktu.

Galatasaray Dos Santos'tan istediğini elde etti bana kalırsa.

Bu adamın geleceği olsa Barça bırakmazdı. Onlar da fason oyuncu lduğunu anlamış ve yollamışlar. Bu bebe bliğin yerine adam gibi Forvet alsak şimdi 3 puanın keyfini sürüyorduk.

Belki de kötü futbolcudur.

Bize hiç faydası da olmayabilir.

Bizim Dos Santos'a zaten ihtiyacımız yoktu.

Galatasaray Dos Santos'tan istediğini elde etti bana kalırsa.

Ne elde etti anlamadım ki..Aydın Yılmaz'ı 15 dakika 200 derece ateşte fırına koy-çıkar. İşte sana Dos santos..

dün güntekin ile rıdvan yerden yere vurdu adamı.

güntekin özellikle çok umutsuz konuştu.

Bu adamın geleceği olsa Barça bırakmazdı. Onlar da fason oyuncu lduğunu anlamış ve yollamışlar. Bu bebe bliğin yerine adam gibi Forvet alsak şimdi 3 puanın keyfini sürüyorduk.

Boş düşünmekte üstüne yok. Fabregası'da zaten Barça geleceği olmadığı için gönderdi değil mi ?

Önce bir araştır ondan sonra yaz. Bu çocuk Barcelona'da iken "New Ronaldinho" diyorlardı ona. Barca'dan ayrılmasının sebebi annesi ve onun para düşkünü olmasıdır.

Geri
Üst Alt