#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Evet bizde Ribery de gelicek görmedik yol verdik kendisine ama sonuç ortada :asd:

Fabregas kendi açıklama yaptı Barcelona'dan ayrılmak hayatımda verdiğim en iyi karardı diye..O zaman için haklıydı da..

Hakan Keskin bilmiyorum Gio'yu tanıyormusun ama şimdi gider araştırma yaparım senin skora göre yorum yaptığını ortaya çıkartırım ?Gio geldiğinde merak ediyorum neler yazdın araştırma yapayım mı ?

Ya Allah'ınızı severseniz futbolu bilin de konuşun bizim Gio'ya ihtiyacımız yok

Emre Çolak = 4 adet Gİo Fıs SAntos eder.

Ayrıca bu adam o kadar iyiydi de Barça gönderdi kabul peki tottenham da ilk 38 kadroaya niye giremedi?

2. Lig de bile zor oynadı onu açıklayın?

Ama Fabregas 18- 19 yaşında Arsenal'de banko oynuyordu. Bir oyuncu iyi ise gittiği her takımda oynar.!

Boş boş konuşmayın. Bu adam Bank Asya da oynasın gitsin.

Ayrıca bu adam o kadar iyiydi de Barça gönderdi kabul peki tottenham da ilk 38 kadroaya niye giremedi?

Ama Fabregas 18- 19 yaşında Arsenal'de banko oynuyordu. Bir oyuncu iyi ise gittiği her takımda oynar.!

Tamam sen dolu konuş

Ayağına top yakışan,sprint atabilen,her oyuncuya sabrederim çünkü klas oyuncu topa dokunuşunla yargılanır en azından benim kriterim bu,ve bu oyuncular için tek ihtiyaç zaman ve kuvvettir,bunu yakalayınca gerçekten mest olacağınızın altını çiziyorum...

dos santosa kötü futbolcu diyenlerin futbol bilgisinden şüphe etmeyi bırak bir daha onlarla futbol üzerine tartışmam bile

Gio, Ramos döneminde alındı. Şuan da takımın başındaki Redknapp, istediği adamlar alınmayınca mevcut kadrodaki adamlara pek sıcak yaklaşmıyor. Robbie Keane Tottenham'ın en önemli adamıyken neden kiralandı sanıyorsun? Önce bir araştır ona göre yorumuna yap diyorum. Daha fazla rezil olma.

Gio ayrıca kiralandığı Ipswich takımında taraftarın sevgilisi olmuştur gösterdiği performansla.

Bazı futbol cahilleri der; Galatasaray bu adamı niye aldı? İyi olsaydı İngiltere 2.liginden gelmezdi gibi. Gülüyorum bunlara.

Abi inanamıyorum ya teknik kapasitesi olan bir oyuncuyu nasıl böyle eleştirir harcarsınız gerçekten inanamıyorum...

Abi ben Ronaldinho gibi bir adamın dün izlediğin Gio'dan çok daha kötü maçlarına şahit oldum..

Teknik kapasitesi olan oyunculara biraz anlayışlı yaklaşın,bakınız Franck Ribery..

Daha elimizden kaç tane Franck Ribery uçup gitmeli bizim akıllanmamız için..

Abi inanamıyorum ya teknik kapasitesi olan bir oyuncuyu nasıl böyle eleştirir harcarsınız gerçekten inanamıyorum...

Abi ben Ronaldinho gibi bir adamın dün izlediğin Gio'dan çok daha kötü maçlarına şahit oldum..

Teknik kapasitesi olan oyunculara biraz anlayışlı yaklaşın,bakınız Franck Ribery..

Daha elimizden kaç tane Franck Ribery uçup gitmeli bizim akıllanmamız için..

Gionun Ribery olma şansı çok az Ribery yetenekten öte bir oyuncu bir süper stardır ,50- 60 milyon avroluk bir adamdır

Ribery gibi adamlar nadiren bulunur .

Çabalıyor ama yetersiz.

Dün tüm takımla beraber onuda beğenmedim.

Fakat en azından Elano gibi isteksiz değil.Gerçekten istiyor bir şeyler yapmayı.

Gionun iyi oyununu yansıtamamasının sebebi bozuk zemin vede yeni gelmis adapte olamıs oldugundandır

kayseri macında zaten al gulum ver gulum oynadı.daha takıma bile alısamamıs bir kez duzgun adam gecemedi zeminin kotu olması ve oyuncuların sert girer korkusundan oynayamadı. aldıgı topları orta sahaya geri gonderdi (tek pas :al gulum ver gulum) keske oynamasaydı kendisi icin de kotu oldu.Arda sol kanatta oynasa daha iyiydi veya emre colak ı daha erken alabilirdi

Gio, Ramos döneminde alındı. Şuan da takımın başındaki Redknapp, istediği adamlar alınmayınca mevcut kadrodaki adamlara pek sıcak yaklaşmıyor. Robbie Keane Tottenham'ın en önemli adamıyken neden kiralandı sanıyorsun? Önce bir araştır ona göre yorumuna yap diyorum. Daha fazla rezil olma.

Gio ayrıca kiralandığı Ipswich takımında taraftarın sevgilisi olmuştur gösterdiği performansla.

Bazı futbol cahilleri der; Galatasaray bu adamı niye aldı? İyi olsaydı İngiltere 2.liginden gelmezdi gibi. Gülüyorum bunlara.

Haklısın Ramos aldırdı ve bu çocuk o kadar iyiydi ki Redknapp göz göre göre bu kadar iyi adamı hmeen kadrodışı bıraktı.

Komikk yazılarla kendini rezil eden sensin bence Hiçbir hoca klas ve iyi oyuncuyu kadro dışına itmez. Adam iyiyse kendi geleceği için ona şansverir oynatır. Ki adam bu çocuğa 3-4 maç şans verdi. Sonuç "0" dı aynı bizim maçtaki gibi sahada gezip geri pas atıp çalım üstüne çalım yiyordu.

Bu adam ancak Meksika da oynar. O da meksikalı odluğu için başka da oynamaz. Hele şu bitmiş güçsüz hali ile bizde ilk 18 e dahi giremez. FR torpili sağolsun oynuyor.

Emre Çolak 5+3 dk oynadı adam her an farkını hissettirdi Topu alışı sürüşü ileri düşünmesi vs..

Siz gidin yabancı diye Gio gio.. komik..

Gionun Ribery olma şansı çok az Ribery yetenekten öte bir oyuncu bir süper stardır ,50- 60 milyon avroluk bir adamdır

Ribery gibi adamlar nadiren bulunur .

Abi kaç kişi biliyorduki Ribery'inin süper star olacağını..

Şimdi Gio Santos gitse Arsenal gibi bir kulüpte oynasa 2 sene sonra bu sefer diyecektinki Gio Santos zaten farklıydı süperstardı..

Ben Franck Ribery için daha bizimle ilk maçına bile çıkmadan önce söylemiştim bu oyuncu iyi oyuncu çünkü teknik kapasitesi var diye herkes saçmalama demişti iyi olsa neden büyük kulüplerde oynamıyor demişti..

Aynı şekilde teknik kapasitesi olan defansif orta saha Mehmet Aurelio için demiştim daha Trabzonspordayken bu adam Galatasaray'da nasıl oynamaz dedim herkes bana gülmüştü Trabzonun uyduruk orta sahasına ihtiyacımız yok diye adam 200 bin dolara fenere gitti feneri Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatan adamların başında geliyordu..

Teknik kapasiteli futbolcular Anadolu futbolcularına benzemezler,bu tip yetenekleri kaybettiğimiz zaman değerini anlıyoruz

Haklısın Ramos aldırdı ve bu çocuk o kadar iyiydi ki Redknapp göz göre göre bu kadar iyi adamı hmeen kadrodışı bıraktı.

Komikk yazılarla kendini rezil eden sensin bence Hiçbir hoca klas ve iyi oyuncuyu kadro dışına itmez. Adam iyiyse kendi geleceği için ona şansverir oynatır. Ki adam bu çocuğa 3-4 maç şans verdi. Sonuç "0" dı aynı bizim maçtaki gibi sahada gezip geri pas atıp çalım üstüne çalım yiyordu.

Bu adam ancak Meksika da oynar. O da meksikalı odluğu için başka da oynamaz. Hele şu bitmiş güçsüz hali ile bizde ilk 18 e dahi giremez. FR torpili sağolsun oynuyor.

Emre Çolak 5+3 dk oynadı adam her an farkını hissettirdi Topu alışı sürüşü ileri düşünmesi vs..

Siz gidin yabancı diye Gio gio.. komik..

Mesela ne yaptı Emre Çolak? yalnız sakın son dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan bahsetme çünkü o pozisyonun 2 kat daha iyisini Gio ilk yarıda Arda ile paslaşarak gerçekleştirdi kaleciyle çaprazda karşı karşıya kaldı...

Mesela ne yaptı Emre Çolak,bir ara top kaybediyordu onu hatırlıyorum rakip takım atağa kalkacaktı bizim adamın önüne düştü

Ayrıca Antalyaspor karşsında ilk 11'de 50 küsür dakika Emre Çolak'ı oynattıkta ne oldu fark yiyorduk işte..

Geri
Üst Alt