#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio gücsüz ve mac eksigi cok bu sezon 6 resmi mac oynamis sadece, bu 6 macin 3 bizde

Hala mı konuşuluyor Gio ? Beyler yapmayın ilk defa 11'de başladı daha nedir bu ya fazla abarttınız bence. Gelirken taklalar atan bu siz değil miydiniz ?. Ama ilk 11'de başladığı maçta kötü diye sallayan, fos diyen de sizsiniz. Lütfen yapmayın beyler/bayanlar...

ilk maçı olduğu için yüklenmeyi doğru bulmuyorum. ama çok güçsüzdü ikili mücadeleye girmedi çalım atmadı 10 kişi oynattı bizi. korkarak oynadı umarım düzelir

Ya Allah'ınızı severseniz futbolu bilin de konuşun bizim Gio'ya ihtiyacımız yok

Emre Çolak = 4 adet Gİo Fıs SAntos eder.

Ayrıca bu adam o kadar iyiydi de Barça gönderdi kabul peki tottenham da ilk 38 kadroaya niye giremedi?

2. Lig de bile zor oynadı onu açıklayın?

Ama Fabregas 18- 19 yaşında Arsenal'de banko oynuyordu. Bir oyuncu iyi ise gittiği her takımda oynar.!

Boş boş konuşmayın. Bu adam Bank Asya da oynasın gitsin.

Arkadşım ben 06-07 sezonu boyunca Barcelona'da yaşadım ve Nou Camp'ta kombinem vardı ve inanılmaz fanatik bir arkadaş grubuna sahiptim.Bu adam Messi'den hemen sonra parlayacak diye bekleniyordu ve hatta Bojan için inanılmaz umutlu olanlara asıl Gio'ya bak deniliyordu. Barcelona'nın alt takımlarından mücadele edip A takıma çıkan bir adamın hiç birşeyi olmasa sırf bunu başarması ve edindiği futbol anlayışı nedeniyle Türkiye'ye fazla olduğunu düşünüyorum.

Giovani'yi eleştirmek için bence de erken. Bekleyelim biraz daha.

Çok çok iyi bir oyuncu, daha geleli 10 gün olmasına ve takıma adaptasyon süreci hesaba katılmaksızın 2 maçta hemen eleştiriler başlamış. Bu çok yanlış.

Eğer ondan, aldığı her topu 5 kişi çalımlayıp gol yapacak diye bir beklenti içindeyseniz hatayı kendinizde aramalısınız.

Biraz sağduyu, lütfen...

Ahmet Cakar: Dos Santos bu sezon ipswich town'da sadece 1 maca cikti ve cok gereksiz bir transfer

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Dos Santos'u hemen neden eleştiriyorsunuz anlamış değilim.Adam daha takımdaki futbolcuların ismini ezberlememiştir

Umarım şu çocuk bunların hepsine tükürdüklerini yalatır!

dos santos size kapaklari takacak rahat olun telegoldeki maymunlar :D

20 yasinda, Barcelona´da Messi´den sonra gelecek vaadeden tek oyuncu olan Giovani´ye haksizlik yapiliyor.Ne yazik ki medyanin gazlamasindan Galatasaray taraftari da etkilenmis.

Giovani Fos Fis Santos gibi yakistirmalar yapilmis kendi taraftarlarimizdan.Bu ayiptir.

Bu cocuk daha 20 yasinda ve kültürü, futbolu cok farkli olan bir ülkeye transfer oldu.Giovani gibi bir yetenek en azindan 3-4 maclik bir sabri haketmedi mi?Bence etti.

Bence Gio'ya gosterilen tepkinin arkasında performansından çok, 8. ve son yabancı transferi olarak bir sol acık-forvet arkası oyuncusunun seçimi yatar. Sol bekin, santrforun yokken, alternatif olan bolgeye bir oyuncu daha niye demek istiyor herkes, madem adam olan yere geldi o zaman da hemen fark yaratsın, sapkadan tavsan cıkartsın istiyoruz. Cunku baska turlu Gio transferinin anlamı olamaz. Mantık olarak haklılar(haklıyız)

Ama bunda Gio'nun yapabilecegi birsey yok. Tercih sahipleri sorumlulugu ustlerine alır ve sene sonu hesabını verir. Rijkaard ya da yonetim kim istemişse.

Öncelikle staddaydım,maçı bizzat izledim.

Kimsenin değinmediği o kadar güzel bir stadda zemin altı ısıtmaya rağmen teknik ekibin bunu kullanmaktan bir aciz olması.Zemin hiç iyi değildi.Zaten kimse kolay kolay top süremedi.Daha önce de defalarca söylediğim gibi zemini kötü olan sahalarda zorlanıyoruz.Ve bazı takımlar özellikle bunu bize karşı bir avantaj elde etmek için kullanmaya başladılar.

İkincisi hem Dos Santos hem de Keita'nın getirdiği topları saklayıp onları rahatlatacak bir forvet oyuncumuz yoktu maalesef.Bu anlamda tek ahdım Keita'nın gücünden faydalanıp

------Keita------

Arda---------Dos Santos

şeklinde oynamayı neden Rijkaard'ın denemediği.Keita bitiricilik anlamında kötü olsa da en azından zamanında Hakan Şükür'ün yaptığı defansı meşgul etme işini yüklenip Arda,Dos Santos ve Elano'nun boşluklardan faydalanmasına yardımcı olabilirdi.Umarım bunu uygular.

2 maçta bu adama kötü transfer demek. Galatasaray taraftarına yakışmaz. Biz Lukunku'lara bile 2 sezon sabretmiş adamlarız. Gelen adamlar bir kere sabır göstermeyi hakeden adamlar çünkü kariyersiz adı sanı duyulmamış isimler değil.

Lukunku'ya sabretmek mi? :asd:

Ustad, espri mi etdin? Adam sahaya ciktigi ilk andan sozlesmesi feshedilene kadar inanilmaz kufur yedi.

Lukunku'ya sabretmek mi? :asd:

Ustad, espri mi etdin? Adam sahaya ciktigi ilk andan sozlesmesi feshedilene kadar inanilmaz kufur yedi.

Orası öylede sonuçta bu takımın formasını giydi. Demek istediğim, daha kimlere sabredilmedi ki. Yani Lukunku sadece bir örnek. Bu örnekleri çoğaltak mümkün.

İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır , biraz sabretmek gerekiyor.

Geri
Üst Alt