#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

santos un günahı bu kadar sakatlıkların olduğu bir dönemde gelmesi oldu. Daha ne takıma alışabilmişken, kendi form tutamamışken, kurtarıcı şeklinde bir pozisyona sokulması, ilk 11 çıkması baskıyı arttırdı. Bir de Santos için Nonda nın gönderilme durumu varki, bu olay Jo nun da sakatlanması ile Santosa ihale edilmiş oldu.

kendi ve takım hazır bir haldeyken yavaş yavaş süre almaya başlasaydı bunların hiçbiri olmazdı.

ama şundan eminim bu çocuk şeytanın bacağını kıracak ve milletin aklını alıcak, ondan sonra herkes yazdığını çizdiğini yutmak zorunda kalacak

Güveniyorum bu çocuğa yokları bile oynasa onu daha öncede takip eden birisi olduğum için yapacaklarını biliyorum...

İzlemeye doyamadığımız günlerde gelecek az kaldı...

Madride karsi, nasil bir performanc, koyacani cok merak ediorum. ...

Madrid maçında gene yokları oynayabilir.

yada tam tersı ;)

sga kanatta bir oynasa bir degisme olurmu acaba

Ispanya´ya aliskin. Faydalanabiliriz. Cok ümitsiz degilim.

cok moralim bozuldu ya bu geo nun oyununu gorunce,cok umutlanmistim ama simdiye kadar sadece berbat diyorum,insallah bir gelisme gosterir ve mahcup eder beni ya,yoksa 5 dk tutmam bu oyunuyla takimda ben olsam

adam forvet değil.

forvet oynamayı bilmiyor durması gereken yeri bilmiyor.

Athletico maçında yine kötü oynayabilir.

Er yada geç kendini kanıtlayacaktır.

Fizik olarak nondanın 2 beden küçüğü teknik olarak barıştan daha kötü umarım atletico maçında oynatılmaz

Fizik olarak nondanın 2 beden küçüğü teknik olarak barıştan daha kötü umarım atletico maçında oynatılmaz

Teknik acidan Baris´tan daha mi kötü? Kardes sen hic izledin mi Giovani´yi gercekten? Yani Galatasaray´da oynadigi 2 mac haric?

teknik olarak barıştan daha kötü umarım atletico maçında oynatılmaz

Eleştiri yapılır tamam da bu kadar da olmaz,olmamalı.Barcelona altyapısı görmüş,Barcelona'da oynamayı başarabilmiş bir oyuncu Giovani.Teknik kapasitesini neye dayanarak sorgulayabiliyorsunuz?

Santos'u şuanlık ben de beğenmedim fakat; Barıştan kötü bir tekniğe sahip bir futbolcu, mazisinde Barcelona'da oynamaz,oynayamaz. ;)

Geri
Üst Alt