#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Bu adam geçen sene maçlara çıktı.Daha önce de Barcelona gibi bir takımda az da olsa forma giydi.Böyle bir adamın bu tür şeyleri çoktan aşması lazımBöyle yeteneğin varsa hocana kendini göstermek için sorumluluk alırsın.Ben milleti çalıma dizsin falan demiyorum ki sadece mücadele etsin,kendinden birşeyler katmayı denesin.Bunu da çok uzun süre oynatmasan dahi her genç futbolcu yapar(Bizim Aydın dışında).Ne futbolcular gördük düzenli oynayamayan...

Santos, Barcelona gibi bir takımdan Ipswich Town'a kadar düşmüş bir isim. Sence "bunları aşmış" bir oyuncu olsaydı bu duruma gelir miydi kariyeri? Ipswich'te bile doğru düzgün maç yapamadan geldi bize, At. Madrid karşısına çıktı. Adamın nasıl bir psikoloji içinde olduğunu tahmin edebilmek lazım.

Demek istediğim hangi futbolcudan ne bekleyeceğimizi iyi düşünmemiz gerekiyor. Santos deneme amaçlı bir transfer, sezon sonunda duruma göre Rijkaard tekrar değerlendirecektir. En kötü ihtimalla kira kontratı bitince gidecek, maddi bir yük getirmeyecek kulübe. En iyi ihtimalle potansiyeli ortaya çıkacak, harika bir oyuncu kazanmış olacağız.

Kısaca, bekleyip görmek lazım.

HAHAHAH yok ya bukadar da olmaz aramizda internetspor ajani var.

Geçen gun Dos Santos'un belki sevdigi kiz onu aldatigi için moral'i bozulmustur diye bir video koydum.Sevgilisi onu baska bir erkek'le barda opusurken bir video'ya rastladim youtube'dan onu sizlerle paylasmistim ama bir baktim 4gun sonra internetspor'da boyle bir haber çikti SPOR MAGAZİN | G.Saray'ın yıldızını yakan güzel

:eek:

Çok iyi niyetli bir adam yahu kızamıyorum. Kafayı sallaya sallaya koşuyor, oraya buraya basmaya çalışıyor:) Sağ tarafta daha etkili olacağı kesin. Ama Keita varken bu mümkün değil tabii.

Giovanni Dos Santos kadroda yok!

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı son haftaların en çok tartışılan transferi Giovanni'ye bir şok daha geldi.

Meksika Milli Takımının teknik direktörü Javier Agirre, gelecek çarşamba günü oynanacak Bolivya hazırlık maçının 18 kişilik kadrosunu açıkladı. Kadroda G.Saray'ın genç yıldızı Giovanni Dos Santos'a yer vermedi. Aguirre genellikle Meksika liginde oynayan futbolcuları maç kadrosuna davet ederken, 37 yaşındaki Blanco'nun yeniden milli takıma alınması şaşkınlık yarattı

Kaynak: Giovanni Dos Santos kadroda yok! - Futbol - Spor Haberleri - www.sporpostasi.com

Uyum süreci denilen şeyden nefret ediyorum !

İlk Denizli maçında çalım atmaya çalışıyordu baktı atamıyorum o günden beri çalım atmayı denemiyor :o

Kendini bulması için sürekli denemesi lazım,adam geç 20-30 metre top sür zamanla kendine gelirsin,al gülüm ver gülüm ile bu iş yürümez.

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı son haftaların en çok tartışılan transferi Giovanni'ye bir şok daha geldi.

Meksika Milli Takımının teknik direktörü Javier Agirre, gelecek çarşamba günü oynanacak Bolivya hazırlık maçının 18 kişilik kadrosunu açıkladı. Kadroda G.Saray'ın genç yıldızı Giovanni Dos Santos'a yer vermedi. Aguirre genellikle Meksika liginde oynayan futbolcuları maç kadrosuna davet ederken, 37 yaşındaki Blanco'nun yeniden milli takıma alınması şaşkınlık yarattı

Kaynak: Giovanni Dos Santos kadroda yok! - Futbol - Spor Haberleri - www.sporpostasi.com

herhalde birtek bizim medya şaşırıyordur Gio daha geldiği ilk günlerde zaten Bolivya maçında oynamıyorum demişti :rolleyes:

zaten "avrupadaki meksikalılar gitmeyecek bende gitmeyecegim" demişti

Medya çarpıtıyor.

Kardeş milli takım olayı şok felan değil anlaşmalı zaten

Adam ilk geldiği gün gitmiyorum demedi mi ? Kolpa basın ?

Zaten milli takıma çağrılması daha kötü olur,Atletico maçı var ki zaten anlaşmalı bir olay.Avrupadaki Meksikalılıar çağırılmıyor.

Yetenekli olabilir(Daha göremedek ama ) ama bir Keıta bir Arda değil benim için Olabileceğinide sanmıyorum

Yetenekli olabilir(Daha göremedek ama ) ama bir Keıta bir Arda değil benim için Olabileceğinide sanmıyorum

O kadar değil, daha fazlası bile olabilir. 20 yaşında bu adam ya, bu yaşa kadar ne kadar şeyler başarmış bir futbolcu. 17'de Barcelona'da bir sürü maç yapmış oyuncu, hem de çok iyi oynamış, herkes geleceğin Ronaldinho'su demiş. Milli takımını sırtlamış o yaşlarda ve kupalar felan almış bireysel olarak en değerli oyuncu seçilmek gibi felan.

Ve işte dediğim gibi 20 yaşında. Şu güven eksikliğini halletse ortalığı yıkar bu adam. İstekli çünkü. Güvenince rahat başarıyor, çok hızlı ayrıca. Dün maçta güvendi bi ara kendine ve topu aldı dribbling yaptı ve başardı yani çalım malım istedim mi yapıyor tek eksiği güven onu da aşacaktır Allah'ın izniyle, o zaman seyrederiz Gio'yu.

Santos, Barcelona gibi bir takımdan Ipswich Town'a kadar düşmüş bir isim. Sence "bunları aşmış" bir oyuncu olsaydı bu duruma gelir miydi kariyeri? Ipswich'te bile doğru düzgün maç yapamadan geldi bize, At. Madrid karşısına çıktı. Adamın nasıl bir psikoloji içinde olduğunu tahmin edebilmek lazım.

Demek istediğim hangi futbolcudan ne bekleyeceğimizi iyi düşünmemiz gerekiyor. Santos deneme amaçlı bir transfer, sezon sonunda duruma göre Rijkaard tekrar değerlendirecektir. En kötü ihtimalla kira kontratı bitince gidecek, maddi bir yük getirmeyecek kulübe. En iyi ihtimalle potansiyeli ortaya çıkacak, harika bir oyuncu kazanmış olacağız.

Kısaca, bekleyip görmek lazım.

Bende deneme amaçlı bir transferin daha çok çabalaması gerektiğini söylüyorum sadece.Önünde fazla uzun bir zaman yok.Barca'dan Ipswich'e düşmüşsün sonra Galatasaray gibi bir kulüp sana şans vermişse canı çıkana kadar oynaması lazım ki ben buna değil sadece çabalamasına dahi razıyım kısa dönemde.Sen birşeyler yapmaya çalışmazsan ne futbolun düzelir ne de psikolojin.Ama dediğin gibi bekleyip görmek lazım.

Bilinçsiz medya bunlar ya. Adam kendi açıkladı hazırlık maçlarına katılmayacağını. Daha ne konuşuyorlar? :o

Ya bizim medya niye böyle sa.... ya:rolleyes::rolleyes:

Bu adamdan birşeyler beklemek hayalcilik olur.Halı saha topcusu bu.Carrusca bile bundan iyiydi.Bereket versin bonservisini almamışız.Uzuc yırtmışız.Bu adama vereceğimiz parayı Lille deki Hazard a verelim.Süper geleceği var gerçekten.Fener i maymun etti

Aydın yılmaz,m.güven gibi isimlere 2-3 sene sabreden bu taraftar giovani gibi bir isimi 3-4 maçta halı saha topçusu ilan etti! Yazık gerçekten yazık! giovani sezon sonuna kadar böyle oynasa bile bonservisini mutlaka almalıyız kendisini toparlayınca burada onu eleştirenler övgü dolu sözler sarfedecekler!

Bana göre Galatasaray 'ın yabancı futbolcuları içiersinde potansiyeli en yüksek futbolcudur.

Sabır gerekli.

Bana göre Galatasaray 'ın yabancı futbolcuları içiersinde potansiyeli en yüksek futbolcudur.

Sabır gerekli.

Haklısın abi de.Oynadığı tüm maçlarda nerdeyse 10 kişiyiz.Ya Elano'ya sene başında gösterilen pas vermeme,görmeme gibi tavırlar ona da yapılıyor veya Santos çabalamıyor.Hangisi olduğunu bilmiyorum.Çünkü onu çıplak gözle izlemedim.Kısmet olursa perşembe Madrid maçında staddan izleyeceğim.Yalnız tek düşüncem var ne kadar katılırsınız bilemem ancak evimizdeki Antalya maçında Santos yerine Emre Çolak hiç çıkmadan 90 dakika oynasaydı bence hala şuan Türkiye kupasındaydık.

Geri
Üst Alt