#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Tabii ki hayal kırıklığı. 90+3'de oyuna girdi, nasıl bir şey yapamadı?

He suçlu yine Santos dimi? Komiksiniz yahu.

Ya bu adamı alıcaz diye Nonda'yı göndermedik mi? Takım avrupa da santraforsuz kalmadı mı? Geldiğinden beri 1 tane olumlu hareket yaptı mı yapamadı mı? Elimizdeki santraforu gönderiyoz bu herif oynıcak diye ama beyimiz bu kadar eksik takımda bile ilk 11'e giremiyor.

kendisi gelmeden önce kimlerle oynuyosak aynen devam ediyoruz üstüne oynatacak santraforumuz da yok...

geldiğinden beri adam gibi iki topu yapamayan bi çalımı atamayan ben miyim dos santos mu? ben mi suçluyum yani tabiki santos suçlu...

Bugün bile Gio'yu suçlamak için yer arayanlar var ya,diyecek bişey bulamıyorum.Avrupa'dan elenmemizin sebebi Gio değildir,öncelikle bunu anlamak lazım.Evet,Gio'yu almak için Nonda'yı göndermiş olabiliriz.Ama bu yine de onu suçlama hakkı doğurmuyo.Gio geldi forvetsiz kaldık diyenler,neden Avrupa kupalarında bizimle oynamayacak olmasına rağmen alınan Jo için neden bişeyler söyleyemiyorlar.Kimse Gio'yu zorla getirmedi.Nonda yeterli değildi gönderildi.Bu kadar basit.Bugün iyi oynadık da beceriksizlikten mi elendik.Kaç kere net pozisyona girdik.Kim iyiydi de bugün tek elenme sebebini bu çocuğa yüklüyorsunuz.Hem de oynamadığı bi maçta.

Gio geldi forvetsiz kaldık diyenler,neden Avrupa kupalarında bizimle oynamayacak olmasına rağmen alınan Jo için neden bişeyler söyleyemiyorlar.

nonda iki kulvarda gidemez diye Jo'yu alırdık onun da görevi lig olurdu. Kaldı ki adam geldiğinden beri sanki sene başından beri takımdaymış gibi görevini yapıyor.Sakatlanana kadar farkını koydu ikinci maçında golünü de attı.Bjk maçında oyuna girdikten sonra bile takımın çehresi değişti 5 dakkada.Tabiki kızmıycam adama elinden geleni yapıyor çünkü.

Ne dos santosmuş be arkadaş bu arada. takım avrupadan elendi önemli değil. önemli olan santosun takımdaki varlığı değilmi? takımın adını da santossaray yapalım ne dersiniz ???

nonda iki kulvarda gidemez diye Jo'yu alırdık onun da görevi lig olurdu. Kaldı ki adam geldiğinden beri sanki sene başından beri takımdaymış gibi görevini yapıyor.Sakatlanana kadar farkını koydu ikinci maçında golünü de attı.Bjk maçında oyuna girdikten sonra bile takımın çehresi değişti 5 dakkada.Tabiki kızmıycam adama elinden geleni yapıyor çünkü.

Ne dos santosmuş be arkadaş bu arada. takım avrupadan elendi önemli değil. önemli olan santosun takımdaki varlığı değilmi? takımın adını da santossaray yapalım ne dersiniz ???

Ben orda Avrupa'dan elenmek önemli değil demişmiyim bak bakalım.Elenmemizin tek nedeni oynamayan Gio değil diyorum bilmem farkında mısın.Santossaray'la benim söylediklerim arasndaki bağlantıyı kurman da ilginç.Ayrıca iki kulvarda Nonda gidemez diye bişey yok.Baros düzeldikten sonra bu takımda Nonda'nın oynaması çok azdı.Baros-Jo birlikte oynayacaklardı.

Nonda olsa ne olurdu ki bu gece :D Hiçbir halt olmazdı emin olun.

Nonda olsa ne olurdu ki bu gece :D Hiçbir halt olmazdı emin olun.

çok farklı olurdu.arda boğuşmalara girmek zorunda kalmazdı.soldan keita ya kestiği ortayı 5-6 defa keserdi.orada forvet özelliği olan alt yapı oyuncusunu koysan sonuç çok değişirdi.

Nonda bu takımda oynarken herkes küfür ediyordu adama. Şimdi de niye gitti diyorsunuz. İlginç gerçekten. :D

Nonda olaydı çok çok orda bi defans oyuncusunu meşgul ederdi arada orta sahaya gelir bi pas alıp yandakine verir geri dönerdi forvete falan filan , sonuçta Nonda olup gene 0-0 yatalım diye çıkılsaydı gene sonuç pekde değişmezdi.

Arda mevkisinde keita mevkisinde herşey güzel olurdu ama 1 gol bile bulamazdık nonda tüm topları ezerdide bunları niye burada konuşuyoruz :D

maçamı gidicekmiş milli maça

sanki bir maçta patlama yapacak gibi duruyor, ama ne olur bilemiyorum.

umarım yarın oynar ve 1-2 numara gösterir artık bize.

Birde milli takıma çağırmışlar.Meksikada futbolcu mu kalmamış?Allah allah!!Bu haliyle bizim mahalle takımında oynatmam onu ama demek ki garibanlar oynatacak oyuncu bulamamışlar,mecburiyetten çağırmışlar 18i tamamlamak için.

Birde milli takıma çağırmışlar.Meksikada futbolcu mu kalmamış?Allah allah!!Bu haliyle bizim mahalle takımında oynatmam onu ama demek ki garibanlar oynatacak oyuncu bulamamışlar,mecburiyetten çağırmışlar 18i tamamlamak için.

Yok, Giovani damadı olduğu için çağırmış takıma. Töbe Est.

Geri
Üst Alt