#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Artık alışma evresini tamamlamak üzere insiyatif alıp,kaptırmasına razıyım yeter ki dikine oynasın.

Birde milli takıma çağırmışlar.Meksikada futbolcu mu kalmamış?Allah allah!!Bu haliyle bizim mahalle takımında oynatmam onu ama demek ki garibanlar oynatacak oyuncu bulamamışlar,mecburiyetten çağırmışlar 18i tamamlamak için.

Yok,herkes futbol fakiri,sen futbol üstadısın ya.Hiç kimse Gio'nun halı saha futbolcusu olduğunu farkedemedi,bi sen anladın,büyük adamsın.:rolleyes:Gio iyi oynamaya balşadığında bu sözlerini yermisin,hata yaptığını kabul eder misin.Hiç sanmıyorum.

Gio'ya boş adam diyebilmek için, bomboş bi adam olmak gerek :)

Yarın(bugün) 90 dk oynamalı bence.

Bugun bize boş futbolcu olmadığını göster Sorumluluk almaktan kaçma yoksa büyük futbolcu olamassın Ne kadar yetenekli olursan ol sorumluluk almassan ve disiplinli olmassan büyük futbolcu falan olamassın Ancak yetenekli bir futbolcu olarak akıllarda kalırsın .

Ligin sonuna kadar bu takıma birşeyler vermeli yoksa opsiyonunu almak saçmalık olur. Eğer milli takıma çağrılmak istiyorsa bizde de kendini göstermeli artık.

Bugun bize boş futbolcu olmadığını göster Sorumluluk almaktan kaçma yoksa büyük futbolcu olamassın Ne kadar yetenekli olursan ol sorumluluk almassan ve disiplinli olmassan büyük futbolcu falan olamassın Ancak yetenekli bir futbolcu olarak akıllarda kalırsın .

Zaten boş futbolcu değildir kendisi. Ekstaradan sana ispat etmesine gerek yok. Sadece fiziki olarak biraz güçsüz ve birazcıkta uyum sağlaması gerekiyor. Yoksa zaten kendisini ispat etmiştir.

tabata'nın beşiktaşa yaptığının yarısını yapsa şu kritik dönemde razıyım ya. Boş gelip bomboş geri dönmesin bari bi maçta işe yarasın yahu.

murat sözkesen bile 6 aylığına geldi sakatlandı sezonu kapadı arada 1 maç kazandırdı bize.

tabata'nın beşiktaşa yaptığının yarısını yapsa şu kritik dönemde razıyım ya. Boş gelip bomboş geri dönmesin bari bi maçta işe yarasın yahu.

murat sözkesen bile 6 aylığına geldi sakatlandı sezonu kapadı arada 1 maç kazandırdı bize.

Giovani'nin kiralanmasının sebebi yeterli kaynak bulunamaması idi. Yoksa Giovani 6 aylık performansa göre alınan bir oyuncu değil..

Kendisi iyi oynarsa lafım yok da ben kanada daha yırtıcı adamları koymayı tercih ederdim.

sezon sonu oyuncuyu alacakmısınız merakla bekliyorum :) rijkaard bu kadar oynattığına göre alınmasını isteyebilir :confused:

Tabi alacağız Giovani gibi oyuncunun opsiyonu bizde almamak eşşeklik olur.Giovani belki futbol olarak birşey yapmıyor;ama diyemezsinizki mücadele etmiyor.Bu adam koşuyor çalışıyor.Ama hem fizik hem de kendine güven eksikliğinden topu alıp gidemiyor.Ayrıca Giovani ters çalım atan adam.Bugüne kadar hep solda oynadı.Bugün inşallah sağda oynayacak.

Bu adam sezon öncesi antremanı yesin siz ozaman görün .

Alacaz tabiki alışsın takıma o zaman görün siz :D

barcelonada oynadağına göre özellikleri vardır. Avrupa liglerini çok takp etmediğm için daha önceden izlemedm santosu. Ama burda gördüğüm kadarıyla çok iyi oyuncu değil. beklicez görecez artık:)

barcelonada oynadağına göre özellikleri vardır. Avrupa liglerini çok takp etmediğm için daha önceden izlemedm santosu. Ama burda gördüğüm kadarıyla çok iyi oyuncu değil. beklicez görecez artık:)

Fikrin yoksa bi zahmet youtube'tan Gio yaz da Barça da oynadığı maçlara bak.

Ben açıkcası Barca'da da çok beğenmiyordum Santos'u.

Ama önemli olan benim değil takımın teknik direktörü Rijkaard'ın görüşü. Adam bu çocukta belli ki önemli bir potansiyel görüyor ve üzerine çalışmayı istiyor. Şimdi bakıyorum yorum yapan arkadaşlara, herkes Santos'dan performans bekliyor. Yahu bu adam 4-5 maçta hazır hale gelebilecek, içindeki yeteneği kullanabilecek olsa neden Galatasaray'a versinler. Belli ki muazzam şekilde üzerinde emek harcanması gereken bir adam. Amaaaaaa... Eğer büyük futbolcu sahibi olmak istiyorsak sabredicez. Bu adam bahsedilen kadar yetenekliyse her türlü emeğe değer. Ne bekliyorduk ki? Bize hazır halde bir Cristiano Ronaldo verilmesini mi? 5 maç sabredelim sonra adam şov yapsın. Böyle armut piş ağzıma düş yok. Belki 1 sene çalışacak bu çocuk. Sonra bize işte bakın ben aslında buyum dicek.

Merakla izliyorum takip edeceği ivmeyi. İyi oyuncu olabilir ama anlatılanlarla kıyasladığımda Barca'dayken de balon olduğunu düşünüyordum, şimdi de çok özel bir adam olduğunu düşünmüyorum. Rijkaard'ın onda gördüğü şeyi çıkarıp bize göstermesini hakkaten çok istiyorum. Futbol ile ilgili bilmediğim yeni bir şey öğrenicem çünkü. Bu kadar inanmasının nedeni ne Gio'ya ben de vakıf olabilmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri
Üst Alt